24

Бивш полицай

преди 6 години

А колко полицаи напуснаха за две години аз да ви питам ако е възможно.Отговора е 5500 полицаи. Така ли е?Последната година когато прекосяват София патрулен автомобил не мога да видя.От 10 години не са ме проверили един път когато управлявам мпс.Какви 2800:какви измишльотини.И това ви го казва един бивш честен служител на реда. Поне им разказвах играта на криминалните.Още ги е страх от мен в квартала.Затова съм доволен от себе си. Беден но честен и строг и справедлив.

23

Boko bo

преди 6 години

При едно от прибиранията ми в Бг посочих на кола на КАТ явен нарушител на пътя. Оня полицай ми каза " Я си гледай работата. Няма да ме учиш как да си върша моята" и продължи да си яде мазната баница. За да има превенция първо е нужно компетентен, образован и морално обоснован личен състав. Колко такива полицай познавате. В EU полицията е приятел и помага. В Бг полицията е враг точно толкова колкото и престъпниците с малки изключения, които потвърждават правилото.

22

До Анонимен 13

преди 6 години

Чувал съм поговорката и съм склонен да се съглася, но ако Вашите разбирания са за "преструктуриране на МВР", моите по-скоро са за как да опазя имуществото си. Да, промяна може да има, но резултатите биха дошли след поне 5 години, а дотогава какво правим?

21

Глупости

преди 6 години

До МАТЕМАТИКАСтига сте повтаряли тази мантра. Вижте как е в другите страни. Вижте законите за МВР на Германия, Франция и др. големи страни от ЕС и тогава говорете. Например в Германското МВР влизат,слушалките, пожарната, документите за самоличност, гранична и пътна полиция и др. служби,които са били преди в нашето МВР. За съжаление на бългаската статистика не може да се вярва. Да се основаваш само на статистиката е семешно и звучи като вица за месот със зеле. Средно вс.ядат месо със зеле.

20

Анонимен

преди 6 години

До Boko boПревенция не се прави само с полицаи! Колко от вас биха помогнали в превенцията-да посочат например този продава наркотици,този краде,оня върши други престъпления и т.н.този полицай ми поиска пари,ама аз не му дадох.........Иначе сте с големи усти по форумите,ама мълчите като проскубани мишоци,а акър да давате цена нямате!

19

ДО 10

преди 6 години

За Евростат се докладват 27 000 , за НСИ България са 61 000 преди 7 години . Днес броя е Държавна Тайна заради Скандално Число на Брой Полицаи на глава от населението и Тихата Стачка на МВР срещу България .

18

Роб на влаЗта

преди 6 години

Школите на МВР празни пък назначени 2800човека...къде ли са ги скрили.

17

МВР

преди 6 години

До ЗЛЕ С МАТЕМАТИКАТАЧислениятсъстав на МВР не е бил толкова от 2014 година. Информацията е неистина, защото излиза,че от 2800 новопостъпили само 1300 са полицейски правомощия,а останалите какви са. За поредн път инфото не отговаря на истината. Лошото е , че май няма човек в МВР, който да даде реалната цифра на работещите там и колко са новопостъпилите. То ще е така като постъпиха в аминистрацията калинки-малинки от вън и хал хабер нямат от МВР.Искат да бъде както в някой др.администрации.

16

Анонимен

преди 6 години

До РистуВ почти всички страни от ЕС например не се разследват единични кражби на автомобили,чистачки,радиокасетофони,буркани от мазета,овце,дребни измами и т.н.проблемът е разрешен със застраховане на имуществото! Ама у нас и застрахователите калпави и народа *** и беден.....та така!

15

Анонимен

преди 6 години

Още полиция, ми тя сегашната не е никак малко плюс пенсионери полицаи.Много богата държава сме. Вече на всека крачка срещаш г- н" Глобаров" с под вид г-н " Актов" и г-н " Фишев" с нарма за фишове и актове за смяна.Така народеца требе да има страх преди от господа сига от полицая за да гласува правилното.

14

Анонимен

преди 6 години

До Има ли значение?Значение има! Сбъркана е концепцията!Една китайска мъдрост гласи: Ако начело на армия от магарета стои лъв,то тя ще спечели всяка война,но ако начело на армия от лъвове стои магаре,то ще загуби всяка битка!

13

Анонимен

преди 6 години

И нека не забравяме най-важното. Няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай . Присламчват се, правят се на загрижени, а всъщност събират информация и снасят на цивилните си ортаци, и така докато ви оберат, измамят, или убият с цел лична облага. Това шумкарско сборище на потомствени рушветчийстващи колибари е изключително вредно. За да не станете жертва на престъпленията им, дръжте ги на страна от себе си.

12

Има ли значение?

преди 6 години

След влизане в къщи "Само златни пръстени ли няма?, вижте дали се са се търкулнали под мебелите"... Снемане на отпечатъци?... "Ама те имат ръкавици, няма смисъл". Втори случай, разбита маза...полицаите: "сложи си аларма, чува се до третия етаж"... Аз съм без коментар. За какво плащам данъци и защо МВР получава такъв ресурс?

11

кунчо

преди 6 години

Скоро не бях чел толкова качествен виц!

10

ЗЛЕ С МАТЕМАТИКАТА

преди 6 години

Общият брой на служителите с полицейски функции, държавните служители и лицата, работещи по трудово правоотношение, в структурите на Министерството на вътрешните работи в цялата страна главни и областни дирекции, СДВР, дирекции и специализирани дирекции е 45 260 души.В статистиката, която представя МВР, общата численост на служителите на МВР с полицейски функции е 27 463. От тях в цялата страна в качеството на полицейски служители работят общо 22 305 души, служителите с полицейски функции в

9

А+

преди 6 години

Отлично

8

МАТЕМАТИКА

преди 6 години

България е на Първо Място в Света по Полицаи на глава от Населението .Колкото и да ни лъжат Математиката е две по две равно на четири .МВР - близо 70 000 . България - близо 7 000 000 1000 Полицая на 100 000 Население .

7

Анонимен

преди 6 години

КМЕТ НА ВСЕКИ КЕРЕМИДА, ТА И СЕГА И ПОЛИЦАЙ. ПА ПОСЛЕ И ПОЖАРНИКАР НА КЕРЕМИДА

6

Boko bo

преди 6 години

България е страната в ЕС с най-голям относителн дял полицейски служители и като перо от Държавният бюджет. И същевременно с най-ниска резултатност, за превенция дори няма смисъл да говорим. На практика полиция в България няма. Та това отново е схема с цел кражба на пари и ПР пред глупавото народонаселение.

5

селянин

преди 6 години

Шведите трябва да се изпратят на Марс ,за да има спокойствие ,защото и по 10 полицая в село да има няма нищо да се промени !