39

анонимен

преди 6 години

всичко е за пари

38

До Анонимен 32

преди 6 години

Тези деца още не осъзнават, какви сигнали дават чрез поведението си._______________________________Ето това е приказка на място, казана от мислещ човек.Чудя се, дали наистина са глупави чак толкова много мъже, казващи "Тя си го търси", когато стане въпрос за хубавко, подрастващо момиче, което наивно кокетничи и се старае да изглежда добре? Или пък много добре съзнават детинщината на хлапето, но като най-обикновени страхливи *** се опитват да оправдаят похотливите си думи и постъпки?

37

Анонимен

преди 6 години

То така и по времето на лостов твърдяха едно а после се оказа че истината за убитото дете е съвсем друга! Явно пак ги активират.

36

Анонимен

преди 6 години

Няма таксидия, който да не лъже. И няма приятел на таксиджия, който да не лъже, защитавайки го. Сърбал съм им попарата. Лъжливи, крадливи и неморални нещастници.

35

ами

преди 6 години

нивото на четящите сайта масово е такова бе - умират за драма интрига спор . пуснеш им политическа новина Русия еди кво си путин еди кво си и няква логична мисъл от човека и се почва коментари ами джуджето ами рашките ами *** одеколона свършил въобще *** коментари ами нека чете и *** новини матряла

34

Анонимен

преди 6 години

А, моля ви, тези, които родните им твърдят, че са прекрасни хора, на мравката път правят, знаят 3-4 езика, работят на по 5-6 работи, са ни известни.

33

Рачо

преди 6 години

Верче, к'во общо има това, че е таксиджия? Ей заради такива хората намразват и нормалните журналисти!

32

гнус

преди 6 години

На 15 години може външно да изглежда на жена, но мисленето си е на дете!За мен то по един или друг начин това дете е насилено. Дали е имало истинско физическо насилие или е било забаламосано да прави секс, това си е насилие. Не случайно в закона е забранено да се прави секс с непълнолетни, камо ли пък малолетни, защото са податливи на манипулиране.А тук определено е станало с физическо насилие, защото при доброволен секс няма получаване на охлузвания по ръцете!

31

Анонимен

преди 6 години

За мен е ясно ,че детето е изнасилено.Даже и да не ми беше ядно,щеше да ми се изясни ,като прочета коментарите на нерезите тук.

30

Анонимен

преди 6 години

Изглежда много от вас не отбелязват, че това е 15 годишно момиче - дете с една дума. Тези деца още не осъзнават какви сигнали дават чрез поведението си. А и да не говорим колко мъже има, на които е достатъчно една жена да се усмихне и си въобразяват, че е влюбена в тях и ги желае. За мен това си е чисто изнасилване. Дори да и е било приятно на момичето от мъжкото внимание на по-възрастен мъж, това не може да ме убеди, че този нерес не е употребил насилие.

29

Маке

преди 6 години

Тая "новина" е от миналия месец.

28

Анонимен

преди 6 години

Много изнасилвачи са невинни ,особено в арабския свят.Но там ценностите са по либерални към мъжете.

27

Истината

преди 6 години

Още един, който вероятно е невинен, но ще бъде осъден. В случая няма значение дали момичето е пълнолетно или непълнолетно - или е изнасилване или не е. Ако е непълнолетна просто присъдата е по-тежка. Тя е на 15 години и не е малолетна, както често се бъркат някои, а в България се наказва сексът с малолетни. При останалите, пълнолетни и непълнолетни, се наказва само ако е по принуда.

26

До 26

преди 6 години

Малолетна е до 14 години, а в случая момичето е на 15, т.е. НЕ Е МАЛОЛЕТНА. Даже са го написали за такива като теб - непълнолетна. Разбира се сбъркали са като са написали, че подлежи на наказателна отговорност за доброволен секс с непълнолетна - това е позволено и не се наказва.

25

Истината

преди 6 години

В България доброволният секс с лице навършили 14 години не е изнасилване и е позволен. Тази е на 15 години, но как ще се докаже дали е било доброволно или по принуда, не е ясно. Май пак ще се повярва без доказателства на момичето, а не на мъжът. Винаги така става, а каква е истината един господ знае.

24

Анонимен

преди 6 години

В всички случай има връзка между пълнолетен възрастен и малолетна, т.е. нарушение на закона.Престъпление има.Вече за насилствен секс дали се включва в това престъпление е въпрос на разследване.

23

Анонимен

преди 6 години

Цитат: Тепърва разследването ще изяснява дали е упражнено насилие върху девойката, но дори и такова да не е имало, мъжът подлежи на наказателна отговорност, тъй като момичето е непълнолетно.---Няма такова нещо според Наказателния кодекс. Ако е навършила 14 години и е доброволно, не подлежи на наказателна отговорност. Някой пак бърка малолетна с непълнолетна.

22

Анонимен

преди 6 години

Българите са ***, доказват го коментарите тук.Виждам женомразство ,педофилство и болни мозъци.Бедна България.

21

Анонимен

преди 6 години

Естествено че българопитеците ще обявят по-безащитният за виновен.Дамо ако изнасилят вашата дъщеря може да се замислите ,ама не вярвам.

20

Анонимен

преди 6 години

Naskoro v Ispania edna nepulnoletna devica pravi grupov s petima mladezi...i vednaga...cico policai...,doktor...sudia...Deloto vurvi kum zatvor za vsincata...,do momenta,v koito edin ot tiah ne predstavia fail ot skrita kamera s meropriatieto...;))A na Teritoriata...niamase da im go zacetat