35

Апф

преди 6 години

Е, не съм те имала предвид. :) Всъщност основно изкоментирах по този начин заради някои мнения доста по-назад. В спора се ражда истината, но българинът освен Тайсън и Али, почти никой друг не знае. Прави се на отявлен специалист, само когато да се шуми за някой двубой. Та така.

34

Рок енд рол

преди 6 години

До Апф. Критиката се приема! Статията е за Джошуа, не за Тайсън - така че си прав в случая. :) Иначе Джошуа много го харесвам като боксьор и бих стискал палци за него при евентуален мач с Уайлдър.

33

Апф

преди 6 години

Колкото до Джошката - би си го без проблем, не вложи никакви усилия, показа подобрено кардио, защита и си беше спокоен. Не търсеше нокаута, не си даде особено зор. Оня американски хамал би застаряващия Ортиз, дето само глаукома няма, не беше така активен и бе хванат с хапчета за кръвно, и стана страшилище. Дето в мача им гонга го спаси, дадоха му допълнително време да възстанови и започна да замахва пак като анемична девица, та успя да го нокаутира. Почти всички рундове Ортиз го надира.

32

Апф

преди 6 години

Айдеее, пак се пръкнаха боксовите "специалисти", които само за Тайсън говорят.Тайсън в прайма си би единствено дъртия Лари Холмс и Спинк, всички други бяха за пълнеж, като за повечето дори не можеш да намериш информация в интернет.Тайсън имаше харизма, брутален стил на боксиране, но имаше лабилна психика. Сваля Бъстър Дъглас, който след това се изправя и с макаронени крака му откъсна главата. Тайсън загубеше ли контрол над мача се сдухваше.

31

Рок енд рол

преди 6 години

Алекс Стюърд имаше 24 победи с нокаут от 24 мача. Докато не срещна Холифийлд. :) А по-късно Тайсън го смаза в първия рунд. Чак пък да е бил дървен боксьор от ниска класа... Не ми прилича на такъв.

30

Рок енд рол

преди 6 години

А за съвременните боксьори може и да си прав. Ясно е, че има много зоб! Но явно такива са сега реалностите - или човек се примирява и гледа или им тегли една и престава да гледа бокс. Аз така спрях да следя културизма и Мр. "Олимпия". Всеки решава за себе си.;) Бъди здрав!

29

Рок енд рол

преди 6 години

"Тайсън играеше с отклони и ескиважи.=====Това е верно, но така играеше в първите си мачове срещу дървени боксьори от ниска класа. "... Щом за теб Лари Холмс, Тревор Бербик, Майкъл Спинкс, Тони Тъкър и други са дървени боксьори от ниска класа... А и не съм забелязал по-малко късно да си е сменил стила. Не ми е заприличал на Мохамед Али - да "жили като оса" и да "лети като пеперуда". Все същия стил играе - пикабу бокс. В това беше цар - няма за какво да сменя стила. Така мисля.:)

28

Рок енд рол

преди 6 години

Не съм те обидил - изказах си мнението. Нямам намерение да споря с човек, който не може да води нормален разговор. Показва психика на лузър. Да споря с такъв е загуба на време и положителна енергия.

27

Рок енд рол

преди 6 години

Е как няма да го аплодира - човека показа умения и кураж! Тва никой не го отрича. Но загуби боя! Какво значи морален победител в случая - съдията трябваше да не спира мача, докато Виталий остане без око ли? Ако някой води по точки, но го нокаутират - морален победител ли е? Ленъкс нарушил ли е някакви правила, ударил го е със забранен удар ли? Не, победи го по правилата. И го надигра - д по-малко пласирани , но по резултатни удари.Факт!

26

Рок енд рол

преди 6 години

Факти: 1.Ленъкс би Тайсън. 2. Тайсън беше в края на кариерата си и накрая губеше вече не от боксьори като Ленъкс, а от треторазрядни боксьори.3. Ленъкс ПОБЕДИ Виталий Кличко. Такива са фактите.:) Интерпретациите, че бил ненадигран... Ама победен... :) Голям боксьор беше, никой не отрича. Но има много големи боксьори - зависи какво сравняваме.

25

Рок енд рол

преди 6 години

И не случайно Тайсън боксираше с фронтална стойка. Другото много важно при Тайсън е гарда му - висок, херметически, както се казва, гард. Аз и досега не разбирам как излизат професионални боксьори със свален или недобре поставен гард, скъсват им главите от бой - и пак се не сещат поне ръчичките да си вдигнат - поне по този начин да се опитат да се предпазят...

24

Рок енд рол

преди 6 години

Тайсън играеше с отклони и ескиважи. В момента в който по-високият му противник ( а те всички бяха такива) му посегнеше, Тайсън се отклоняваше или правеше ескиваж и излизаше НАПРЕД, а не НАЗАД! С удар! От далечна дистанция влизаше моментално в средна с удар или бомбардировка от удари! Всички, които казваха, че ще го държат на дистанция, се търкаляха по ринга в първия рунд!

23

Рок енд рол

преди 6 години

"до 18 Самият Майк Тайсън казваше....ако бяхме се срещнали аз и Виталий Кличко в най-добрите си години...само Господ знаеше кой щеше да победи."...Ахаха! Казал го е, щото вече не се боксира и се опитва да го раздава културен. Сещаш ли се кво щеше да му каже когато беше " в най-добрите си години" - щото аз се сещам и нямаше да е подходящо за писане. И мое лично мнение, на базата на това, което съм гледал и знам за стила на Тайсън - Виталий Кличко нямаше да може да пипне Тайсън с пръст тогава ;)

22

Рок енд рол

преди 6 години

Абе, за нас, феновете, е важно мачове да има. Някои ще са по-добри, други по-слаби - няма начин - живи хора са това, не машини! За феновете е празник, когато има големи боксови мачове. Вярно, аз този го проспах, ще го гледам на запис ( не е същото!), ама пак съм си фен. Затова да са живи и здрави всички коментиращи - и тези с които съм съгласен, и тези с които имаме различно мнение!

21

Анонимен

преди 6 години

Joshua vs Parker - *** off! Long live the Theatre! Joshua in Royal Shakespeare Theatre!

20

Анонимен

преди 6 години

Povetkin smacka Parker

19

Анонимен

преди 6 години

прайс загуби от руснака с ноукалт пишете и затова

18

Анонимен

преди 6 години

Ето това са боксьори а не като примадона Опулева който излезе ВЕДНЪЖ на големият ринг срещу Кличко и го раздаваше Клоун от цирка.

17

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 33,"Всички очакваме Уайлдър- Джошуа!" И аз очаквам да стана милиардер. Един бой се урежда месеци напред, а още повече между такива силни боксьори. Докато уредят мача, джошуа може (и би било добре за да не губи форма) да изиграе някой междинен двубой. А колкото до Поветкин може и да е стар за голям бокс, но притежава изключително добър нокаутиращ удър и снощи се видя. Аз не знам защо снощи Джошуа толкова много търсеше тялото на Паркър, но точно това би му създало проблем с Поветкин.

16

Анонимен

преди 6 години

След Тайсън, няма заряд , няма класа. Само актьори. Тъжна история.