199

Гост+

преди 6 години

Майтапите се ама ще си кажете и майчиното мляко с виза или без виза. Какво да се прави - Нов Световен Ред. А по летщата и отзад може да почнат да ви бъркат

198

Ханко от село Осеня

преди 6 години

До американец - ами брато не си видял промяна, ама има и у нас - е ние не крадем от целия свят като ФАЩ. Значи дай на Боко Тиквата една печатница за пари отзад на БНБ и ела да видиш как ше се оправим за отриц.време. ФАЩ по всички иконом.закони са фалирали - огромен вътр.и външ. дълг - огромен дефицит. Ама нали за да купиш петрол ти трябват доларес.....печатат смело и размиват в световната икономика. Малко се пообразовай брато

197

пророка Олег

преди 6 години

До ДЖОН - е па ние лъжем а те ????? ти нормален ли си бе Джон. НАй-големите измамници са американците - фондови борси, бенефити, кръшкачи от класа. Да не говорим за данъците. Ние в БГ сме като първокласници в сравнение с тия .......Чувал гласове, не можел да се концентрира - айде на бенефити по 700-800 долара от твоя джоб ДЖОН !!!

196

ДЖОН

преди 6 години

До Така де 183 За да видят колко много лъжеш например.Тук в САЩ от България се пазят,като от чума.Само престъпници се проявяват.Не съм чул добра дума за българин от световното по футбол преди 30г. за Стоичков-но и тогава го чух мисля от мексиканец-американците не са по футбола.

195

гербер от провинцият

преди 6 години

американецпреди 3 часаи какво изградихте до сега?!Тикво бе? чакаш да я изградим и да дойдеш и да кажеш "браво" ли? А междувремено да ти гледаме болните родители и да ти плащаме зъболекарските услуги. Ми по-добре не се връщай да те е.а! За чив праз си ми тук, че и наклон ше ми даваш какво било, как било. Ай сиктир!

194

Пуерториканец

преди 6 години

15ч34 минути и 25 градуса е температата на водата и плажа е пълен със готини мадами.Как е при вас?

193

Анонимен

преди 6 години

V USA IMA DVE EDNI I SYSCHTI PARTIII DE SVOBODATA?

192

Анонимен

преди 6 години

NE VI SCHTEM KOCHINATA

191

Анонимен

преди 6 години

STRANATA NA SVOBODATA I EMIGRANTITE USA MECHTATA UMRQ ODTAVNA

190

Анонимен

преди 6 години

MI SVOBODATA KYDE E PITAM?

189

Анонимен

преди 6 години

AZ NE ISKAM VIZA ZA USA DAJE PARI DA MI DADATR NQMA DA OTIDA TAM

188

Анонимен

преди 6 години

Аз мразя сащ , нямам намерение да ходя там .Искам да се въведат визи за тях за България .Също трябва да се махнат базите им отБългария .

187

Анонимен

преди 6 години

И аз бях в америка и видях същото .Стой си там и си затваряй устата .Можеш да видиш и как гласуват хората .

186

американец

преди 6 години

и какво изградихте до сега?!миналата година си ходих до бг за първи път от 10 години и не видях съществена промяна, освен малко в София.Същите дупки по улиците, буренясали градинки, кал по улиците, нагли шофьори паркиращи и изпреварващи както им падне, сigani размотаващи се без работа, западнали провинциални градчета....а иначе властта е с високо мнение за себе си!

185

Анонимен

преди 6 години

има 1 просто правило задават се въпроси на които отговорът е вече известен. Може да опитате "криптирано" да излъжете и няма да има разходка с виза

184

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"... само 4 % (американци) са посочили точно, че Париж е столица на Франция..."---Ние сме къде-къде по-добре: Само ЕДИН Председател на Народното събрание посочва ПЕКИН за столица на ВИЕТНАМ (Цвета К*раяМчева). Ама, то и аз не знаех къде е с. Болярово. :)

183

второто копие

преди 6 години

САЩ събират данни при издаване на виза. Моля ползвайте само двупластова тоалетна хартия, като второто копие изпращайте до Федералните власти в САЩ!

182

Абориген

преди 6 години

Всеки поне с малко акъл хамериканец иска у европата... а вие пак си вадете визи и ала бала...

181

До хвалещия долу...

преди 6 години

Ако идеш в САЩ дали ще гледаш физици, напредъка?!? или ще ти се ще да усетиш атмосфера, хора, бит, емоции? Не се залъгвай, че се прехласваш по бетон и *** човешка, навряна като в темитник. Ако търсиш това и наука, техника и роботи, както и орди чиляци, то Япония и Китай са твоето място, не САЩ. ПАК Е НА МАЙНАТА СИ.

180

Така де

преди 6 години

Нищо не ми стана ясно от тая "новина". Даже леко се обърках, защото те в посолството я събират тази информация от 2005 година сигурно. Всички профили и акаунти във фейсбук, туитър, Инстаграм и Гугъл са обект на разузнаването от тяхното съществуване. Защо е нужно кандидата да им дава нещо, което те вече знаят и имат?