16

Анонимен

преди 6 години

Гадни мъже! Как не ги е срам да харесват елегантни красиви жени! Трябва да си падат по плондери с размазани лица! Ако може и да са неумни като феминистки, още по- добре!

15

Мъжете са виновни!

преди 6 години

До Кик Мъжете са виновни с техните 27272677272 КРИТЕРИИ ЗА СЛАБОСТ !!!!! и Медиите :)

14

зоолог

преди 6 години

В природата мъжките индивиди са по-склонни към рисково, често самоубийствено поведение. Човеците като част от фауната не правим изключение. Много неумни младежи се зобят с изкуствен тестостерон /незнайно защо наричан хранителни добавки/ за да постигнат хипертрофия на вторични полови белези.В резултат се бъгва ендокрината система - импотентност, психически отклонения и нерядко преждевременна смър. Но, за тези проблеми на мъжките индивиди не се говори. Авно не са необходими на стадото.

13

Анонимен

преди 6 години

Това е психологически проблем. Повечето момичета са напълно наясно, че няма да се харесат на мъжете, ако приличат на тапициран скелет. Но жените са странни и понякога разсъждават не като обикновените хора. Така някои от тях просто в един момент не успяват да направят разликата между нормалното и болестното.

12

Анонимен

преди 6 години

Ем че как. Естествено мъжете са виновни че някоя е триста литра бидон, или пък 20 кила с мокри ***. Кой друг да е. И за много други работи са виновни тия гадини.

11

КРАСИВА

преди 6 години

То като се огледаш, само бедни, космати миризливи, късокраки и *** мъже наоколо. Наистина нямам обяснение защо българските момичета се подлагат на това.

10

Анонимен

преди 6 години

Аз лично не познавам мъж, който да се възбужда от ходещ скелет. Напротив отвратително и отблъскващо е. На тези момичета трябва да се обяснява, че шансът да се харесат на противоположния пол намалява значително, когато приличат на оная с косата.

9

Анонимен

преди 6 години

До 1Защото жените имат нулеви претенции към тях. 88565

8

Анонимен

преди 6 години

Първо - Опаковката продава.Но не и скелетите. И не, мъжете не са виновни. Колко мъже харесват пънове ?

7

Кик

преди 6 години

А не са ли виновни до голяма степен мъжете с техните претенции към жените? Друг е въпросът , че момичетата наивно се стремят да им угодят.

6

анонимна

преди 6 години

До Анонимен 1Щото умници като вас, дето кой ви знае иначе как изглеждате, се подиграват, ако някоя има малко повече кг.

5

Анонимен

преди 6 години

И булимията и анорексията е "болест" на патиците.

4

зоолог

преди 6 години

В природата женските индивиди имат много по-силно изразен стаден инстинкт. Човецете, като част от фауната не правим изключение. При положение, че по медиите постоянно се пропагандира, че успешни са единствено жените, безплътни, с гротестни пластични корекции, нормално е много неумни момичета да тръгват по пътя на привеждането си в чудовищен вид и за съжаление нерядко към собствената си гибел.

3

Анонимен

преди 6 години

Днес.бг, чудесно е, че давате платформа на тази важна тема, касаеща физическото и психическо състояние на човека. Важно е обаче да се говори повече и за противоположното на Анорексията - Бигорексията. Най-често се среща при младите мъже/момчета и също може да застраши здравето и живота. Моля, направете статия и/или интервю с психолози, лекари, потърпевши, които да са пример на други с този проблем. :)

2

Анонимен

преди 6 години

Опасна болест, ходи по овците. Може да се стигне до евтаназия на болните животни.

1

Анонимен

преди 6 години

Как пък един муж няма анорексик. Кокоши парк.