29

Hhhjj

преди 6 години

Evala Turkiye

28

Ментора бай Иван

преди 6 години

Тоя рижия янки бос ,лъже от една година ,че ще се изтегля от Сирия , а се примъква от петролен кладенец , към петролни полета!Не му вервайте!

27

Анонимен

преди 6 години

Нискостебления мужик ще подпали света.Скоро ще се среща и джуджето от Пхенян.Нищо добро не ни чака.

26

факт

преди 6 години

В момента САЩ в Сирия спасяват и обучават остатъците от ИД в лагери и ги пускат да се бият срещу правителствените войски.

25

агресори

преди 6 години

А какво прави САЩ в Сирия?без покана от правителството и резолюция на ООН?

24

да

преди 6 години

Колкото по скоро напуснат Сирия откопаните от САЩ толкова по бързо ще настане мир,сега те подкрепят терористите и са окупирали Сирийска земя.

23

До 24

преди 6 години

Много си прав! Но всичко е толкоз просто! Само трябва да погледнеш нещата от друг ъгъл! Или казано по други начин: Другаря Путин много точно си избра американски президент! Това е!

22

Анонимен

преди 6 години

И после кой твърди, че Путин и Тръмп не са в един отбор. Прибират си шпионажа по домовете, водят политика на разшпионяване. Сега Тръмп подарява Сирия на Путин.

21

Ройтерс.

преди 6 години

Русия и Сау.Арабия работят върху сделка която ще монополизира петролния пазар. и ценообразуването на въглеводороди за десетилетия напред .В Рияд вече обявиха,че сделката с Русия за петрола о ценообразуването му ще е сделката на века от която ще зависи много развитието на света и световната икономика /

20

Анонимен

преди 6 години

Жалко за кюрдите, пак ще охлаждат таратора и ще движат ветрогенераторите.

19

20

преди 6 години

1921 век сме ,а не 19-10 век за да влизат и да водят война.)Нали ?

18

А+

преди 6 години

Една умна идея от американски президент в последните 50 години.

17

Анонимен

преди 6 години

Кога САЩ са влизали в Сирия?

16

ХА ХА ХА

преди 6 години

РУСИЯ ЗАЕДНО С ИРАН,ХИЗБУЛА,АРМИЯТА НА АСАД И ТУРЦИЯ ЯКО НАРИТАХА И СТУПАХА КАШЕРНИТЕ КРАВИЧКИ И СЕГА ТЕЗИ ПОСЛЕДНИТЕ С ПОДВИТИ ОПАШКИ И НАВЕДЕНИ РОГА СЕ ПРИБИРАТ ВЪВ ФАЛИРАЛАТА ИМ КАШЕРНА КЛОАКА ОТВЪД ГОЛЯМАТА ЛОКВА,ОСТАВЯЙКИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА И НА МИЛОСТТА НА РУСИЯ,ИРАН И ТУРЦИЯ ЛЮБИМОТО СИ ОТРОЧЕ НА САЩ И ЗАПАДА-ИЗРАЕЛ .КОЙ РАЗБРАЛ-РАЗБРАЛ ФАЩ ВЕЧЕ СА ПРИКЛЮЧЕНИ КАТО СУПЕРСИЛА И СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ , ЯСНО Е,,ЧЕ ПРАВИЛАТА ИГРАТА ВЕЧЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ НЕ ВЪВ ВАШИНГТОН,А В ПЕКИН И МОСКВА

15

Анонимен

преди 6 години

Ще се изтеглите естествено. Видя се, че тоновете оръжие което изсипахме на кюрдите не свърши никаква работа. Аскерът заедно със ССА ги попиля за нула време.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако не Путин и Ердоган ще ви изритат.

13

анонимен

преди 6 години

ще се изтеглите след като спасите и последния терорист за какво изобщо бяхтев сирия асад сам се справи с тази банда главорези вместо да му помагате виевсячески му пречихте сега защо не изгоните турция от сирия тя сьщо нямаработа там защото сте лицемери и безбожници по генезис

12

ognyanz

преди 6 години

Тръмп изглежда говори като наш Бойко. Когато каже нещо, след това се налага да обясняват какво всъщност е искал да каже.

11

Жиб.

преди 6 години

Тръмп събира хора,за да спасява Москва от пу-ти-нои-ди- взима и доброволци,вие ще се запишете ли? Плаща три пъти повече от Путин и най-важното: няма да ви излъже!

10

Анонимен

преди 6 години

Тръмп събира хора,за да спасява Москва от ***- взима и доброволци,вие ще се запишете ли? Плаща три пъти повече от Путин и най-важното: не лъже!