7

русская сволочь

преди 6 години

До HarriНаправо да ги избиваме както правят комунистите и в Русия!

6

Harri

преди 6 години

Глупости, ГРОБ Е сивия сектор.Няма как да съдиш някого по закони които той сам е правил.Просто трябва да разширим Белене и там да приютим политиците и "бизнесмените" ...Няма толкова смешна държава.Ако не броим ХВАЩ и другите подобни де.

5

До има факти

преди 6 години

Прав си, герб не са убивали Литвиненко, но за Мишо Бирата може да се спори. За други от поредицата също! Да се радват че досега само за кражби ги проверяват!

4

До Боцев

преди 6 години

Всички сте маскари. Само трябва да ви сменяме през 4-5 години, та да не се забравите в краденето...

3

Анонимен

преди 6 години

Абре от едно котило сте сите ей! Ако не бяхте то България отдавна щеше да е Швейцария! Псувате се на яве ама пийвате заедно на скрито! Радвайте се че народа е оглупял инак да ви е помел като цунами!

2

Има факти

преди 6 години

Може всякъкви обвинения срещу ГЕРБ и неговите Лидери, суб-лидери, метрови-Лидери чааак до нано- че и *** и фемто лидери...НО ЕДНО Е АБСОЛЮТНО ВЯРНО:Б Борисов и неговите Телипипани никога никого и никъде не са убивали чрез отравяне двойки Баща и Дъщеря. НИКОГА.Освен това ББ не е отровил Троцки, Бандера, Соц-началниците след войната, както и не са пускали гас в концлагерите, Първата война и Виетнам. Това се доказава чрез простичкото от два дена Гас се точи по тръбите от Сибир през Урина за ЕУ

1

Анонимен

преди 6 години

БСП изрина още един суджушки депутат