162

bolbov

преди 6 години

Димитров е трябвало да стане президент на бъдещата федерация.През 1973 г.при посещение в Бейрут като моряк на ПК Георги Димитров името на този велик българин произнесено от нас ни спаси живота.Така,че вижте вашето положение и тогава пишете. комунист и най уважавания по света човек от България.

161

Анонимен

преди 6 години

Просто стриктно се изпълни имунизационен календар. Какво толкова се чудите.

160

Анонимна

преди 6 години

Цар Борис трети, също е отровен от Русия, Людмила Живкова и много други.

159

Andreshko

преди 6 години

Най-големи предатели са драгалевския и президентът с големите зъби,които се хвалеха,че първи признали Македония,а гърците защищават националните си интереси и още не са я признали и може би никога няма да я признаят.

158

Анонимен

преди 6 години

Немците са набедили Димитров, но все пак са го оправдали на процес. Англичаните набеждават Русия, но даже не им трябва и процес. Англичаните надминават Хитлер по беззаконие. Добре че споменахте за Димитров.

157

вярно

преди 6 години

Другарят Г Димитров няма абасалиюДнъ нищо общо с Гинка от Пазарджик!

156

Anonimen

преди 6 години

До 191 Най велик бил,а последните години когато истаната почва да лъсва все повече се казва ,тотален пияница ,но не това за мен е толкова важно ,но най лошото ,че апсолютен предате с признаването на македонска нация ,по голямо предателство здраве му кажи

155

през1948

преди 6 години

Г.Димитров пътува със съветски самолет за Москва на "консултации.Още в самолета е почерпен с чай( не се знае какво съдържа).Върнат е мъртъв,но не веднага.Другарите от СССР неса харесвали ВЕЧЕ,че пие доста( може би е разбрал"каква я мислехме, каква стан..") и да се унищожи един свидетел на мнгото терористични действия в България под ръководството на Сталин.Защо МОсква държи АРХИВИТЕ НИ? И не ги дава? Възрастните още около 50-те години на 20в. разказваха за "руския чай" на Димитров. Не е тайна, а

154

Анонимен

преди 6 години

Левски е предаден от График Натиев, Ботев е застрелян от руски шпионин-преоблечен като черкез, цар Борис -отровен с лютеница, Георги Димитров-с живак, Кенеди и той отровен с боб, индианците избити от ЧК, както и динозаврите. Факт!

153

Анонимен

преди 6 години

Георги Димитров е най-великият българин в новата история, най-прочутият. Първият противопоставил се на фашизма. Великан. Днес джуджетата, издигнали се благодарение на чуждите олигарси и тайни служби, ровят под паметниците му. Нек.рофили сър.

152

цирк

преди 6 години

Дали някоя кукумявка няма да излезе пред тв екрана и да каже че според изследванията на куршума с който е убит Христо Ботев се указал руски. Трябва да изгонят някой руски дипломат и се търси за какво да се хванат нашите управници. Но няма, няма, под вола теле няма.

151

Анонимен

преди 6 години

До Kostadin - Костадин4о , пиле шарено ,не се хвърляй в дълбоки води ,ако не можеш да плуваш .

150

А

преди 6 години

Ваксиниран ще да е бил.

149

А бе

преди 6 години

Бих посъветвал търсещите истината за смъртта на Г.Димитров да разгледат и една друга версия.Кой е заинтересован ТУКА в България Димитров(международен авторитет) да си замине по-бързо и кой би използвал изживяла времето си отрова(живак)?Кой е тоя про*стак?Ами вижте кой го наследява-неговия зет Вълко Червенков!Това,разбира се не изключва другата версия,а може и да я допълва.Общо взето никой не обича старите авторитети и все гледат да ги изтласкат в последна глуха!Не само у нас,навсякъде по света!

148

има още

преди 6 години

Людмила Живкова също е отровена от " братушките "!

147

Анонимен

преди 6 години

Царското семейство е разположен разстреляно в Екатебинбуг от местните власти/не са били болшевики, а усили,/ защото белите са напреднали за да го освободят. Той не е първият руски цар , убит от народа. Цар Николай 'll е бил мразен от народа за войната и милионите жертви - в интерес на Франция и Великобритания.

146

Крим не е руски

преди 6 години

накрая всички българоизменици и советски граждани свършват като Димитров и Луканов

145

Kostadin

преди 6 години

До АнонименИнтересно ми е, къде видя окупация в Крим. Медиите ви пълнят главите с пропаганда и вие им вярвате. Виж и другата гледна точка, има толкова много източници на информация от където можеш да си направиш обективна преценка на събитията в Крим. На първо място е важно мнението на гражданите там, които са 95% руско население. Не знам дали ти е известно, но Крим си е изконна руска територия, подарена на Украйна от Никита Хрушчов по съветско време.

144

Анонимен

преди 6 години

Георги Димитров е най-великият българин. Градове, села, училища, улици, носят името му по всички континенти. Тук некви корумпирани пигмеи го коментират. Скрийте се смешници, излагате ни пред чужденците!

143

Факт

преди 6 години

До RightУбийството на царското семейство от болшевиките има много стара предистория!Още на Виенския конгрес Ротшилд(участващ в незнайно качество) се скарва с руския император(поддръжник на християнските ценности и противник на еврейските финансови машинации) и в прав текст му заявява,че ще унищожи династията му,дори след поколения.Което се случва 100г по-късно-евреинът Ленин,застанал начело на Русия изпълнява волята на спонсорите си-Романови са заличени от корен.