16

Анонимен

преди 6 години

За бедстващите животни в случая се организира адекватна кампания и организация, прокуратурата се самосезира - добре! Но по Националната телевизия в събота по "Бразди" излъчиха нещо , което беше потресаващо - също случай на небивала агресия срещу крави , телета и животновъда Атанас от Св.Влас . В репортажа излъчиха вида на окървавените животни - отрязани опашки , прободени и т.н. Прокуратурата в Несебър е отказала да приеме, че има закононарушение. Каква е разликата в двата случая?!?

15

Шопо

преди 6 години

А дека беха досега тия лебояди ?

14

Зайко-Байко

преди 6 години

Този тарикат, който е взел субсидиите, сега да вържат на снега и да го оставят да се намръзне хубаво, да го пуснат, когато върне парите!

13

Габи

преди 6 години

Този грозен *** още ли не е заключен...какво се мотае гл.прокурор. не го ли разплака тази ужасяваща картина. Да се вземе в ръце и да му извие врата към подходящ затвор....

12

BG СМЕШКИ

преди 6 години

много *** е българският народ да знаете ! и коравосърдечен и злобен ....

11

annybody

преди 6 години

Къде са сърцераздирателните вопли на екоталибаните?А, да - спасяват щъркели в Североизточна България.

10

Анонимен

преди 6 години

А ДФЗ си плаща субсидиите като стой та гледай. От тея еврофондове не само хората, но и животните страдат.

9

Ицо

преди 6 години

Ама утре и ние военните идваме,дръжте се братя и сестри

8

:(

преди 6 години

Милите измъчени животинки! Дано пък се окаже, че откритите живи са всички и че тоя *** е излъгал за броя им, за да измъкне повече субсидии. Дано да е така!!!

7

ХХХ

преди 6 години

Дори и не знае броя на конете си мърльото .....горките животинки ....тоя заслужава да го вържат там при конете да стои докато не започне да здава багажа и чак тогава да го пратят при любящите затворници !

6

до 4

преди 6 години

Господине да не мислиш, че ги викаме на интервю с психолог всички кандидати за субсидии? При цялата мега бюрокрация остава да им искаме и медицинско да си носят.Апелирам да не се говорят глупости наизуст и да не се сипят обвинения срещу служители, които са го одобрили без дая сте наясно изобщо със системата. По-същата логика аз мога да заявя, че ти си виновен за войната в Сирия! Само капацитети в тая държава1

5

Анонимен

преди 6 години

Вече конете не отлитат на Юг. Обърка се светът.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо давате субсидии на видимо нено-рмални индивиди? Този не са ли го видяли че не го слуша главата? Само като му видях физио-мутрията по тивито и ми стана прозрачен. Този е сатаниско из.чадие. Кои са тези които са го одобрили по тази програма? Веднага да се разследват защото и те са в играта. Делка ли са си субсидиики без да знаят защо. Тези коне са оставени на произвола на съдбата. Защо есента не са свалени в равнината да им направят конюшни и да им подсигурат храна? Вашта *** селян-дурска!

3

наблюдател

преди 6 години

Искам и Бойко и Радев и Корнелия и Местан и Бюрека и Цветанов при конете.

2

малко да ви улесня

преди 6 години

Вместо да разследвате за неправомерно ползване на евросубсидии, издирете правомерно ползвалите ги. За първите ще трябва изцяло нов орган да се създаде със стотици разследващи, а за вторите една тетрадка от 16 страници за 35 стотинки..

1

Аз ли

преди 6 години

Кой ще плати цялата хамалогия на институцийте, за работата която собственика не е свършил?