30

алфа

преди 2 години

Затворен тип комплекси са със скъпа подръжка , все едно си под наем ..... не е за средна класа българин , който зависи от заплата и особено в несигурна икономически лабилна държава ..

29

шоп

преди 6 години

Тая банка съвсем е закъсала, та не спряха цяла седмица да я рекламират. И ТЦ! не се лъжат вече селяните, купуват като луди панелки, ама поне метро, дет. градини, поликлиники, училища, паркинги, улици и магазини има там.

28

Анонимен

преди 6 години

Пук! Не купуват вече гадовете, нещо много взеха да смятат, толкова било на квадрат, пък толкова била лихвата, пък накрая излиза, че някой е вътре. Взел от банката 100 000, върнал 160 000, така се рекламира самата банка вижте предните реклами. И това се рекламира като изгодно и като сложиш и балона на цените и като видгнат лихвите, ЧСИ -тата доволни.

27

АБВ

преди 6 години

информиран

26

АБВ

преди 6 години

До Вуйо 10Не спирай да четеш. Трябва да си в час със номерата на всички, които искат да те прекарат. Като им знаеш номерата и като имаш малко ум в главата си е по трудно да се подлъжеш за каквото и да е. Разбира се няма гаранция, но е по - добре да си информирам.

25

SSWW

преди 6 години

Аз имам панелка в Люлин и голям апартамент в затворен комплекс.Зимата съм в панелката а лятото в комплекса. Двете са несравними но си имат своят чар и предимства. Ако трябва да избирам - удобствата на комплекса са несравними , но затова си плащам и месечна такса от 100 евро, която е до живот!!! Така, че който иска затворен комплекс да го има в прадвид...

24

Анонимен

преди 6 години

До Моряк и половинаАбсолютише, особено по морето е пълно със затворени комплекси с басейни приличащи на блато и вид на джунгла! Подходящи са за калинки да се крият от народната любофф!

23

Жо

преди 6 години

ОСВЕН ЕКСТРИТЕ, затворените комплекси имат и един огромен недостатък. На всички жители са събират такси за охраната и за работниците по поддръжката на общите части, за почистването на снега и др. Водата, коята се ползва за поливането на зелените площи и за пълненето на басейна се начислява като "Общи нужди" в сметките на всеки. Често това са стотици куб. м. на тримесечие. Може не ползваш общия басейн, който няколко пъти се пълни с по 100 куб.м. вода, но в сметката ти идва част от тази вода

22

Академик

преди 6 години

къща на село на 20 км от град и ако е възможно колкото е по-голям толкова и е по-добре ,но извън него ,а има толкова евтини добри къщи ,но по-далеч от София и Варна ,а за какво му е на човек да живее в град след 50 години?

21

ктк

преди 6 години

Това е като оградените платени паркинги.Плащаш да ти пазят колата,но ако ти я оберат,те не носят отговорност. Сигурност по нашенски.

20

До СатаНАТО

преди 6 години

До СатаНАТО: Бягал си часовете по български език в основното училище. Пише се с две Д.

19

Анонимен

преди 6 години

Къща!Далеч от всички ***, които на нов апартамент правят ремонт с бургия!

18

Ето един отворен....

преди 6 години

https://youtube/watch?v=W2IScU_q_zYАз не искам да живея там, сред атлантическите "ценности".Те вече никому не са нужни.

17

Никк

преди 6 години

До Nik и други живеещи в затворен комплекс.Моля, разкажете за плюсовете и минусите да се живее в затворен комплекс

16

Анонимен

преди 6 години

С тази експанзия на *** ще станем един ден като ЮАР. Затворени комплекси с ток и бодлива тел, извън тях по десетки убийства на ден без въобще да се отчитат, извънградското пътуване ще бъде опасно, градовете ще се охраняват с КПП-та, и т.н.

15

Край

преди 6 години

Абсолютно не ме разбра - правото да си жив и да не си обран е право и на този в панелката и на този в палата. Затворените комплекси го осигуряват за "богоизбраните" а другите да се оправят как знаят. Това трябва да се ЗАБРАНИ ако искаме да сме бяла държава. Това че едни ще са по-богати от други не означава че само те трябва да получават сигурност. Особено вредно е политици да заживяват в такива комплекси - изкривява им се представата за реалността.

14

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в типа строителство, а в качеството на хората, които го обитават. В затворения комплекс по-трудно ще срещнеш оскотели индивиди, както примерно в който и да е квартал. А оскотяването дойде заедно с обедняването. Подобрението на живота като цяло, у нас не се случи.

13

Да добавя

преди 6 години

До 3M 7 Край казва че всички трябва да сме бедни и да живеем в панелки.Като при соца.

12

Я гледай....

преди 6 години

До Мен 4 Тези дето живеят в затворен комплекс , трябва да са в затворнически комплекс.

11

Моряк и половина

преди 6 години

На мен ми намирисва на поредната банкова измама! Подлъгват хората с ниски лихви в момента, обаче след 3-4-5 години могат да си ги вдигнат, когато и както си решат и после айдее... И без друго поведението на банките е като на зяаложните къщи. Само те дебнат да не си платиш 2 вноски и чао!