41

Анонимен

преди 6 години

Всъщност шамарът е за Гърция, и Ердоган доразпра продрания Цип ерас

40

Циник до Калоян

преди 6 години

Собственото име с малка буква...самоуважение 0!И още - "Провокаций" - да не е някой римски пълководец!Постигнала е срещата - кратyни с дълги дръжки!

39

Анонимен

преди 6 години

Тези гърци пак си мислят че вселената се върти около тяхната мижава държавица...ще падна от смях!

38

санчо

преди 6 години

Войната в Кипар става пак заради Русия,която успява да сложи нейн човек начело на държавата и иска да наложи комунизма.Това води до намеса на Гърция,а от там и до турска намес.Днешните проблеми пак са свързани с империята на злото.Около Кипър има залежи на газ и петрол,които могат да потекат към Европа,което ще е удар върху руската *** която разчита като ислямските държави само на продажба на суровини.

37

До Турция

преди 6 години

Нека да споменем че турското правителство въобще не е нагло и е демократично. Звучат ми някак много благи и добри. Направо ангелчета.

36

калоян

преди 6 години

Колко са смешни гърците , защо си въобразяват , че са център на света , изваждат отделни изречения от контекста , а всъщност срещата постигна най-важното : спиране на бежанците и въпроса за приема в ЕС , а защо не споменаха за видеоматириалите на турската страна като доказателство за големи нарушения и провокаций от страна на Гърция ????

35

Бибитко от Бабанкя

преди 6 години

Чърчил е пушил пури и аз пуша пури , Чърчил е пиел уиски и аз пия уиски , значи аз съм Чърчил

34

Бай Иван

преди 6 години

Само Туск е читав от всичката ЕС *** администрация ,но той е глас в пустиня ,останалите начело с Юнкер са по-прости от министър Невил Чембърлейн ,който е мислел ,че спира Хитлер и началото на ВСВс общи приказки и отстъпване пред диктаторските искания ;) !!!

33

Анонимен

преди 6 години

*** до джендъра мила моя майнольо само Туск е нормален, ама знаеш ли, тези ще го развратят,като гледам Боко как го мляскаше при посрещането

32

анонимен

преди 6 години

една говорилня наречена седенка на която султаньт си иска парите за да ги свиеимаше драма сьс сина му на летишето в милано така че тези пари никога няма да стигнат до нещастните хора и защо не ги пускат да се вьрнат в сирия докога ще сеизбиват кюрдите и старата ку=р=ва европа както винаги гледа и не взима отношениеа само надига чашата

31

Анонимен

преди 6 години

До бръмчоТурция ще си раздели три континента Африка Европа и Азия ;)

30

ТурчинЪт

преди 6 години

Гърчолята пак сънуват, както сънувана и през 1452, а виж година по късно какво стана :)

29

Анонимен

преди 6 години

Гърчулята постоянно дразнят Турция,я с обединение с Кипър /от 60те и 70 те год.на миналия век/я със сондажи,я с поставяне на венци по турски острови ,а най-вече с мерака си да превърнат Егейско море в гръцко езеро!Гърция се надява ,ако избухне война ЕС и НАТО,да са на нейна страна, затова водят такава политика!

28

Анонимен

преди 6 години

До Реалофил - грешиш колега, ако ни бяха дали толкова пари, парламента щеше да смени автопарка от бавараци с бентлита, щяха да вдигнат още едно народно събрание, да си вувеличат заплатите ония 240.... ама до заплати и подобни "народни" благини нямаше да се стигне

27

БОП

преди 6 години

До бръмчоДа на три части ще е Африканска Турция,Месопотамска и Арабска Турция.

26

МИ6

преди 6 години

Гърция прави театър за да им отложат заемите и да вземат още. Газ я има я не и да има 80% ще е на англичаните ,защото Кипър беше английски преди да се създаде независим Кипър с условия за толерантност между общностите,но гърците тръгнаха да се сливат с Гърция.

25

бръмчо

преди 6 години

Предсказано е , че Турция в недалечното бъдеще ще се разпадне на три .Според мен Ердуган е поставил началото на края.

24

Голямата картина

преди 6 години

Дори и Гърците наистина да са намерили газ в Кипър да не си мислят, че Русия ще им позволи да продават газ на запад ? Особенно и ако Турците са прецакани от Гърция и ЕС?

23

Реалофил

преди 6 години

Ципрас взе преди две години заем от 6 милярда от Турция сега иска и тях да му опростят за да не спъва турците.Тия гърци от 10 години само на социал баце. Ако на България бяха дали 1/10 от парите за Гърция това прави 50 милярда Е.С 50 милярда в България учителските заплати щяха да са по 3000 лв. минимум.

22

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Бре шамари ,скастрения после ядат на една маса сукалчета .Гръцките медии доста драматизират нещата.Истината е ,че комуниста Ципрас ръчка въглените със стари схеми за морски граници за да докопа още 200-300 милярда от ЕС за "въоръжаване ".До тук 600 милярда гръцки масрафи за таверни....