25

Хахаха

преди 6 години

Като гледам ромите вече са по богати от българите.Луда работа

24

Анонимен

преди 6 години

В Германия глобите достигат до 1 000 ? според закона за училищното образование срещу родителите, които не правят нищо за децата им да посещават училище, могат също да бъдат лишени от родителски права. Освен това, отказващите се от училище лица на възраст над 14 години трябва да очакват глоби до 1000 евро. Ако юношите не могат сами да платят тази глоба, съдията може да заяви, че вместо това трябва да им осигури определено количество работа...

23

Анонимен

преди 6 години

Колко демагогично и колко ценично се изразява,фашистката прослойка.Дефинирана от мен като събщество.научете се 1во какво значи интеграция.И после правете коментари.бг ученините са на последно място.здравеопазване,правосъдна система,обществена култура,куп други,и продължавате да дъвчите интеграция.МИСЛЕТЕ!!!

22

Анонимен

преди 6 години

До РасатеПовечето от по-младите турци си се бяха интегрирали, без някой да ги кара насила. Но у техния етнос има желание за прогрес и освен това, още докато растат, семействата им ги учат на труд и на отговорност. Така нареченият Възродителен процес ги отблъсна и обиди. И въпреки всичко, повечето от турците, които преживяха смяната на имената, продължават да бъдат съвестни граждани.По-голямата част от ромите са нещо съвсем различно и няма основание да бъдат сравнявани с турците.

21

Анонимен

преди 6 години

Познавам много роми,има и много свестни хора от тях.Само дано се научат да бъдат по - постоянни и не толкова емоционални. И така ще могат да бъдат на работа за постоянно и ще може да се разчита на такъв човек.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Съгласявам се с теб относно средствата на принуда - като даваш някому пари, трябва да изискваш нещо срещу тези пари.Но защо се мисли, че сме длъжни да даваме нещо на здрави млади хора? Има закони и те важат за всички. Конституцията те задължава до 16 г. да ходиш на училище и ДА УЧИШ. би трябвало да има и закон, който да санкционира всекиго, който няма доходи, но безотговорно започва да създава деца без да си е намерил работа, при условие, че такава има.

19

Анонимен

преди 6 години

Защо до преди 27 години ромите работеха в чистотата и строяха пътища и не крадяха???

18

Анонимен

преди 6 години

Един такъв интегриран ром прилично облечен и чист, при завръщането си възкликна:"Пфуй че мръсно тук в България и дърветата дори едни такива криви и келяви..."

17

Анонимен

преди 6 години

"Защо нашите деца тук завършват 12-ти клас и не могат да говорят български, а като идат в Германия за три месеца научават езика?" Защото там институциихе си вършат работата и има механизми за ги принудят да ги накарат да пращат децата си на училище, защото там детските надбавки са 190 ? и могат да купят прилични дрехи, обувки и училищни пособия на децата, защото там ги интегрират, а у нас упрапарите за интеграциятй им потъват незнайно къде.

16

Това ме дразни у тях

преди 6 години

Милиарди се наливат всяка година, за да получават те 22 вида помощи и да мързелуват. Тези милиарди се откъсват от залъка на нашите отрудени родители с по 40 години трудов стаж! Заради стотиците хиляди техни фалшиви инвалидности се източват социалните фондове, заради което социалните пенсии се взимат от парите, отделени за трудови пенсии, пак се удря по джоба на работилия 40 год.И в крайна сметка - ромите са недоволни! Все не им стига, все искат още, все сме им били длъжни! Защо?! Да се махат!

15

Първо да беше взела

преди 6 години

квалификационните курсове, за да има професия и назначение, а после да ражда 4 деца! У нас законите дават възможност коня да бъде впрегнат не пред, а зад каруцата. Образно казано, работещите и плащащите данъци теглят тази каруца, в която 12-годишното булче се е настанило и произвежда деца като на конвейр. Там е проблемът.Защо в Германия децата им за 3 месеца научавали език? Ами защото там няма лабаво. Не учиш ли, ще те изритат и няма парички наготово. Не е като у нас, да хрантутят нагли михлюзи

14

Аз

преди 6 години

Да, защото там не беха им позволили да си построят гето. Много е просто. Пък и тук данъците са по ниски, с което обичаме да се хвалим... Как стои обаче въпросът с ваксините?

13

Тано Културиста

преди 6 години

Ей братя до 10г ще сме гости в собствената си държава...

12

Сашо

преди 6 години

От Пловдив съм и повярвайте ми *** от бой не го е страх. Преди 2-3 за последно обаче посегнах на ***, беше откраднал на възрастна двойка чантата и си помисли, че ще ми избяга. Настигнах го с еленски и след 4-5 юмрука онзи беше целия в кръв. Помислих си, че няма да може да стане час и върнах чантата. Докато се върна да го пребия още малко онова вече го нямаше, а не бяха минали и 2 мин.

11

В Скандинавия

преди 6 години

В Скандинавия до 1974 господата роби са били кастрирани. В резултат на това няма проблем с този електорат. Изберете ме за премиер и ще реша всички проблеми на България за около година.

10

До 12

преди 6 години

Ми като те е срам, има колкото искаш високи етажи, въжета и медикаменти!

9

Анонимен

преди 6 години

Те са бъдещето, българите сме прокажен и гнил етон, отдаден на егоизъм и лицемерие.Срам ме е, че съм българин!

8

Сега

преди 6 години

стана ли ви ясно къде е ключа за бараката - ''Аааа, там бият"

7

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме най големите гьотверени, няма по големи *** от нешето пропаднало племе П. Р. Славейков

6

ined

преди 6 години

на снимката сичкото германец че даже има и няколко немец