17

Анонимен

преди 6 години

Още при протеста при Костов преди 20 години искаха . Искаха да си сложат бронирани стъкла между предните и задните седалки. Нищо не си сложиха.

16

младен

преди 6 години

"...могат да стигнат до 10 години лишаване от свобода."Могат!!!! А защо направо да не са по толкова а?

15

СА

преди 6 години

От 40 години,може би,в белия свят в такси се сяда отзад и има преграда!Направете така,ама,а де,лакомия!!!

14

Nia

преди 6 години

А от таксиджии-изнасилвачи нас кой да ни пази, а? Да не говорим за обичайното им поведение, което сме принудени да търпим докато се возим- филосовстване, псуване,пушене, силна музика, все едно са си у тях. Нагла работа

13

Ss

преди 6 години

Тва за кво? Като изнасилват да не ги бият ли?

12

Анонимен

преди 6 години

Вчера 5 бакшиша не искаха да ме качат от Парадайс до Манастирски ливади. Курсът - 5лв - им бил малък. Малко ви бият!

11

Анонимен

преди 6 години

те са като незащитени банкомати на колела. никой не ги кара да работят това апетитно за обирджии занимание при което са незащитени и с гръб към евентуален нападател. то затова има коли с изолирани отделения за пътниците. наказанията не спират престъпници, а премахване на изкушенията.

10

Анонимен

преди 6 години

Да зачислят на всеки по един полицай за лична охрана. Така ще запазим това национално богатство - бакшишите.

9

Анонимен

преди 6 години

Я..браво ...тия нахалници които неспзват правилата за движение стачкуват!!!в моя град автомобилнта агенция не ги проверява имат приятелски отношения имат апарати но не ги ползват нап спят..а всички автобуси грацки или извън..грацки намат касови апарати ..не дават билети и в двете посоки наскоро пътувах исках си билет а той беше от 2016. Е тъкъв град нема ЛОВЕЧ

8

boto

преди 6 години

А защо се сетихте сега след като Ваш колега изнасили 15 годишно дете?Или просто сега Ви казаха да го направите та малко да забравим за тази случка.Няма бранш в България, който да работи в толкова сив сектор. Стари и счупени коли, помпи, 3 шофьора на кола, правилата за движение са за другите и т.н. Повечето изглеждат като пуснати от затвора.Разбира се има и хора изключения, но те са по-скоро рядко.Каква защита освен по един полицай до Вас да турат тъкмо ще Ви помага да цъкате помпата.

7

vlady

преди 6 години

Да представят исканията си пред архимандрит Исахак Похосян след тържествената литургия в неделя. Започна Страстната Седмица и дотогава жалби няма да се приемат, нито разглеждат.

6

Марс

преди 6 години

А нещо да кажат за изнасиленото 15 годишно момиче в Благоевград от бакшиш? Нещастници

5

Анонимен

преди 6 години

А не искате ли да изнасилвате деца и да оставате безнаказани, като не ви харесват нещата търсете си по-хубава държава, не ви държим насила и без туй изядате пая на общинския транспорт и на държавата..

4

Подкрепям искането

преди 6 години

за по-сурови наказания! Не са един и две случаите на пострадали шофьори на таксита.Но нека таксиджиите обмислят и мерки за защита на пътниците. Таксиметров шофьор сериен убиец имаше в София преди 32-33 години. Жените, изнасилени в такси не са една и две, вчера съобщиха за 15-годишно момиче. Какво да кажем пък за шофьорите спекуланти, безбожно надуващи цената на услугата, която предлагат? Защо се допуска ценоразписът на част от такситата е с много по-бледо изписани цифри? И накрая плащаш двойно!

3

Анонимен

преди 6 години

Не само срещу таксиджии, а срещу всеки български гражданин, присъдите трябва да бъдат ефективни за престъпления, особено за убийство! Обаче до оня ден протестират майки, после някакви хора, сега таксиджии. Трябва общ национален протест на ВСИЧКИ български граждани СРЕЩУ ПРОКУРАТУРАТА и СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!

2

мъка

преди 6 години

вашия колега ви се *** на метеното

1

Капиталиста

преди 6 години

Какво предлагате не може само да искате ако имате РАЗУМНИ предложения изложегте ги, ако нямате си ходете. Аз пък искам прOстаци да не занимават цялото общество със глупости. Ходете във САЩ, пращате детето си на училище с каска, слагате бронирана жилетка и в таксито.