104

Хари

преди 6 години

Турция може да се размине с бакшиша,но батката никога...

103

Osmanli Deliorman

преди 6 години

Ние не вземаме бакшиш,а даваме!Опитваме се да бъдем справедливи,а не като USA,EU i UK двулични!Някой лично да е виждал нещо лошо от нас или от хората в Турция когата е отишъл на почивка -НЕ !Бъдете и вие така справедливи към НАС!

102

Анонимен

преди 6 години

Как може да позволяват така да им извиват ръцете бе?! Ми затворете границите и не давайте и пиле да прехвръкне без документ и цел на пребиваването в определена държава! В нета пишеше, че 65 хиляди бежанци не могат да бъдат екстрадирани от Германия защото нямали документи! Ами кой ги пусна бе алоу!? Ама Пучдемон го хванаха в Германия, че и с паспорт и легални документи. Лицемери смотани!

101

снимка

преди 6 години

Борисов да махне снимката на Левски от всички министерески кабинети и да нареди да се постави тази !

100

иван

преди 6 години

ние сме следващите след сирия . минираите границата затворете я и пратете колкото имаме останали танкове по границата спуразомейте се с гърция и да ги затвори след месец туржите са свършени ако нямат износ фалирали са и тогава не те ание ще диктуваме правилата!!!!

99

Анонимен

преди 6 години

Браво такъв солиден политик не виждам браво Ердоган де да имахме такъв и ние

98

Анонимен

преди 6 години

Му хахахаха

97

Анонимен

преди 6 години

Турция цоци кинти за магистрали, заявено от турски министър, лъжат всички за 3000000 бежанци в лагерите има не повече от 300000 бежанци от Сирия, това значи че турците искат по 10000 Евро на калпак.Вярвате ли, че те ще стигнат до тях.Турция категорично иска тя да разпределя парите.

96

Анонимен

преди 6 години

На турското *** Боко това му е ЕС

95

морков

преди 6 години

само да не се окаже, че морковът за турция сме ние и гърция

94

Анонимен

преди 6 години

Нали в Сирия всичко се успокои. ИД е победена. Източна Гута се кротва. Непокорните кюрди се озаптяват от Ердоган.Следователно, всички сирийци и всички представящи се за сирийци да се връщат направо от европейските граници в Сирия. Няма нужда от пари за Ердоган. Всичките пари трябва да отидат за експулсирането на мигрантите наводнили Европа. Ще кажете те не са руски дипламати. Не са, ама са кръволаци на Аллах.

93

Анонимен

преди 6 години

Стискаме ръка на султана.. Ужас!!!

92

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да ми каже кой е поел масрафа за тази напълно безперспективна среща от която България само губи! Бойко ли извади парите или пак народа български?

91

Циник до 102

преди 6 години

Лемън брадърс фалираха заради "гнили" кредити - афроамериканските шебеци не можеха да ги обслужват.Само за едно си прав - социалните системи на Европа вече колабират в стремежа си да хранят алахогъзници и шебеци от Африка и Азия.Това което поколения европейци са събирали капка по капка, Мурксул-ханъмата го тъпче в милионите афроазиатски ненаситни гърла - които освен да се размножават - за друго не стават.

90

Анонимен

преди 6 години

do 95 Тази синилна старица е виновна за всичко!"Бежанци добре дошли!" ... Тя следва директивите както Бойко следва командата да се среща с Ердоган.Парите на всички чл ,ен .ки давани чрез заеми от международният валутен фонд и световната банка ( само те са упълномощени да дават) се влагат в социални помощи чрез дебитни карти на бежанци .Страните се поощряват отделно с пари да приемат бежанци. Всички средства по бежанците са от връщани лихви по кредити от страни в ЕС .Повтаря се врътката Лемън брадърс , САМО ЧЕ С ХОРА ,ВМЕСТО С КЪЩИ!Ердо се възползва от ситуацията .

89

Хм

преди 6 години

"Експерт: Това, което Европа би отказала на Турция, Путин ще ѝ го даде"Хм :-) Аз, например, може и да съм ***, ама си мисля, че само мъъъничко свиване нарочно на европейския пазар за турските стоки ще струва тиквата на уона-би-султана :) А *** откъде ще извади тия кинти, та да компенсира? :)

88

Анонимен

преди 6 години

а ние само ще мием чинийте и ще сменяме чаршафите след посещението,присъщо на слуги.

87

Анонимен

преди 6 години

А храбрата Банкянска мишка къде се скри. Или вече е препасал престилката и е сложил наколенките.Ами коалиционните му партньори - големите патрЕоти. И те се скриха като мишки.БЪЛГАРИ, управляват ви мишки !

86

Анонимен

преди 6 години

Значи, за един диктатор - санкции, а за друг - много пари? Много жалко за ценностите на Европа! А още по-жалко за пуделите, които не знаят накъде да си обърнат опашката! Отвращение!

85

Циник до тралала

преди 6 години

Тази синилна старица е виновна за всичко!"Бежанци добре дошли!" ... и ордите алахогъзни и африкански шебеци се юрнаха!Тя ПЛЮ на европейски закони , като дъблинските споразумения, плю на канцлерската си клетва, пренебрегна ВСИЧКИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОСЪЮЗА, и самоволно напълни континента с крадци, изнасилвачи, и убийци!Ако аз открадна пакетче дъвки, и ме хванат ще съм "криминално проявен"...А ТЯ КАКВА Е??????