135

Анонимен

преди 6 години

Последният път англичаните ни употребиха грозно- заради идващите българи и румънци обявиха брекзит, че го и гласуваха. После никакви българи не нахлуха на острова, ама се обслужиха с нас...

134

../\..

преди 6 години

"МВнР: България не е взимала решение за експулсиране на руски дипломати!"А трябва!

133

КОЙ НАКРАЯ ЩЕ Е НАЙ

преди 6 години

ВИНОВЕН?Пътуват Германец, французин и БАЙ ГАНЪО във едно купе.Влиза и ЛЕЙДИ? Дамата пръднала и французина деликатно се извинил вместо нея.ЛЕЙДИ пръднала втори път.Този път се извинил германеца.БАЙ *** КАЗАЛ- Отивам да пуша ако дамата се на.......ре да знайте че бях АЗ.

132

ЕВРОПА

преди 6 години

Е един ГОЛЯМ кучкарник.Дребни песчета със вратовръски, ку...ки накичени с герданчета и обички неистово ЛАЯТ.САМО един ГОЛЯМ търпелив пес гледа спокойно.Но за сега.Ако дамо ДЖАФНЕ "ПЕРУШИНА ЩЕ ХВЪРЧИ"

131

РАЗБОЙНИЧЕСКА НЕМОЩ

преди 6 години

Навремето Кара Фейз/жесток разбойник/ след като ограбва и избива масово българското населание решава да превземе Истабул.Когато виждат огромната крепост им увисват ченетата.Питат султана- какво да правим?-НИЩО няма да правим затваряме портите и само ще гледаме.Разбойниците крещяли истерично, заъбили се страшно, размахвали безсилно оръжия.Накрая подвили опашки признавайки немоща си!Русия също засега мълчи и само гледа и чака.Кога разбойниците ще млъкнат подвили опашки!

130

ШУБЕТО ДО НЕБЕТО

преди 6 години

Това шубето е голям страх!КОГАТО ПРАВЯТ ВОЙНИ ИИ УБИВАТ МИЛИОНИ ХОРА СИ РОВЯТ ГЛАВИТЕ ВЪВ "демокрацията" НО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА ОХОЛНИЯ ИМ ЖИВОТЕЦ ИМ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ!БРАВО НА БОРИСОВ ЧЕ ИМ ГО КАЗА!

129

истерия

преди 6 години

ОРГАНИЗИРА ЗА отвличане на вниманието от войната във сирия.НИЕ СМЕ " БЕЗГЛАСНА БУКВА"какво да кажат народите на Сирия и Ирак?голи, боси, болни и гладни.Над главите им БОМБИ!Ужас!Избиха хиляди хора а неистово крещят за Скрипал!

128

Анонимен

преди 6 години

АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ. ОТ ТЯХ СМЕ ВИДЕЛИ САМО ЗЛИНИ!

127

Анонимен

преди 6 години

КАКТО Е ОБИЧАЙНО ЗА АНГЛИЧАНИТЕ - ПАК ЛЪЖАТ.

126

Анонимен

преди 6 години

Дааа, а Китай ще въвежда петроюана... Някой има нужда от война. Изнудва. Търси благовиден повод...

125

Мен

преди 6 години

До 131 може би ако смениш Русия с някой друг о име ще е още по вярно поне Тони Блеар признава че са излагли за Ирак виж колко са жертви те

124

Анонимен

преди 6 години

Русия е империя на злото шепа олигарси милиардери убиват хиляди на ден и живеят от кражби и убийства

123

сминдух енд чесън

преди 6 години

Някой забелязва ли колко българи напуснаха за постоянно и продължават да напускат родната си страна без да са експулсирани само и единствено заради алчността и безхаберието на политиците си

122

богомил

преди 6 години

Борис Джонсън в прав текст каза , че няма да отстъпят на Путин да се кичи със славата от Световното по футбол и го сравни с Хитлер и Олимпийските игри , та играта на нагло-саксонците е ясна - да прецакат домакинството на Русия , затова и другите се "обединяват" около Англия без никакви доказателства !!!!

121

РУСИЯ НАД ВСИЧКО

преди 6 години

Я си мери приказките и не говори така злобно срещу Русия каква е тая злоба която се лее срещу Русия и руският народ просто не знам престанете вече не ви ли писна да се занимавате с Русия само да я оплювате нещо хубаво и добро да сте казали за Русия поне аз не съм чула добро да говорите само плювни и клевети и злоба се лее срещу Русия.

120

Анонимен

преди 6 години

това го писахте и в предната новина, сега за повторение ли

119

Анонимен

преди 6 години

сега като позвънят на водещия офицер на банкянската кратуна цецо шестака и ще ги изгоним веднагатва първото е за заблуда на населението

118

Анонимен

преди 6 години

Още чакаме доказателства за вината на руснаците!!!Тоя път ингелизите преминаха всякакви граници - с тяхната наглост!!

117

РУСИЯ Е НЕВИННА

преди 6 години

Русия е абсолютно невинна за Скрипал Русия не я замесвайте защото е невинна нещо се случи все Русия виновна пак нещо се случи пак Русия виновна хайде престанете вече да обвинявате Русия за всичко и да я оплювате за всичко няма доказателства за Скрипал за да обвинявате Русия ясно ли ви е злобари такива?

116

дядомраз

преди 6 години

Тази случка затвърждава усещането ми,че сме страна без суверинитет.