10

П.Петров

преди 6 години

Обърнете внимание, че статията на The Guardian, която изобличава Робърт Мърсън като лицето стоящо зад манипулирането на изборът на Тръмп и Brexit е от януари миналата година! Цяла година се повтаряше истерично, че едва ли не Путин лично е водил хакерска група, която да манипулира вотовете, а статията на Гардиън беше заметена под килима.Фейсбук е само една от социалните мрежи и сега са на прицел, но схемата работи върху всички социални мрежи, върху всички платформи, издържащи се от реклама.

9

П.Петров

преди 6 години

24-ри часа са предостатъчно за унищожаването на всякаква информация по физически и електронен път, което означава, че "Кембридж Аналитика" се ползва с протекции на високопоставени държавни служители - МИ-6 и Военното министерство.Де-факто това е признание, че западноевропейската демокрация е лъжа! Параван за рафинирана олигархия, която използва психологически методи за манипулиране на общественото мнение, чрез медиите върху преднамерено затъпявано с посредствено публично образование общество.

8

Сладуранка

преди 6 години

Единици са умните хора, които не са се хванали на въдичката наречена Фейсбук!Останалите се надпреварват да се показват и да парадират кои са, какво притежават, къде са ходили, колко влиятелни приятели имат... :) Защо се притесняват като сами са дали съгласие да се знае всичко за самите тях?! :)

7

Анонимен

преди 6 години

Демократите ще унищожат фейсбук. Няма по - голяма реклама от това ;)))

6

Анонимен

преди 6 години

Не само че Зуки не защитава данните ви, но и ги продава на англичани, американци, руснаци и всички, които плащат. На ЦРУ по презумция. Хората са само леко дебилни, за да не се досетят да бойкотират фейсбук и да спрат да пълнят гушата на този алчен рептил. Има и други , далеч по-ефективни и приятни начини за комуникация!

5

БГ

преди 6 години

Компанията "Кембридж Аналитика" помогнаха и на Бойко да спечели 3-ти мандат

4

фалшивите обвинения

преди 6 години

ИСТЕРИЯ. ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли на то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

3

Баровеца-София

преди 6 години

Глупости! Как може да съм агитатор за нищо си ,като си имам мнение и мисля,че мое човешко право е да реша дали да го изкажа публично или да не го правя! За информацията на личните данни обаче си е некоректно и престъпно дори,но моето мнение е БИЗНЕС и нищо друго :)

2

Анонимен

преди 6 години

Ами смърди!Под лъскавия целофан всичко е разложено!Убийства и отравяния..хиляди масови изнасилвания от индопакистанската гмеж..!

1

Анонимен

преди 6 години

Много смАрди от към острова!