15

Анонимен

преди 6 години

Докато по болници и групи за взаимопомощ такива като мен и вас ни пренебрегват, докато си дават *** за поредната ***, тогава ще четете такива уж нечовешки коментари като долните.А това са реакции на хора, сблъскали се именно с нечовечност от страна на.здравната ни система и онези, които се опитват да си играят на Господ, ама правят усилия само за едни, а други се опитват да ги уязвяват в тежките им моменти.Битието определя съзнанието, госпожо.

14

Естествена

преди 6 години

Кога станахме толкова зли? От панелното съществуване е, най -вероятно. Не зная какъв човек трябва да си, за да напилеш за пострадал тежко човек следните " творения" 1."Силиконка"2.Какъв модел е тая?3. Нека и!!! Да мисли следващия път. А ако беше вашето дете?? Ама със силиконовите ви стандарти - толкова.

13

Анонимен

преди 6 години

Поредната силиконка,но дано се оправи и да стане по-добра и ПО-РАЗУМНА!!!! Младите момичета,не могат да разберат,че естествената красота е най-добра!!!

12

Анонимна

преди 6 години

Тя не е красива,а по-скоро така наречена кифла!!!!Разбира се, че трябва да ѝ се помогне!!! ДАНО да се опомни след това и да заживее ПО-РАЗУМНО!!!!!А за всички нарушители-съд!!!!

11

ИЗВЪН

преди 6 години

ВМА не може да поеме 60 кръводарители ??! Да префасонират учреждението тогава в театър, цирк или някой МОЛ :))Кратко пояснение : редовно дарявам кръв в държавата, в която живея. Никой не го прави за пари или отпуск, полага се напитка и шоколад. Но хората знаят, че държавата не е абдикирала от здравеопазването и всеки може да се окаже на операционната маса.Накъде върви този свят ?... БОЖЕЕЕ

10

Анонимен

преди 6 години

До наблюдателДО 5Прав си определено ,но като няма никой в главата и с 60 коня може да се очисти

9

Въпроси без отговор

преди 6 години

Много се радвам, че все още има Човеци! Всъщност светът се крепи на тези Човеци, а не на изродените подобия, минали покрай Човеците и изгубили човешкия си облик. Въпросите ми са към виновницата Дивна: С какъв принос участва във възстановяването на приятелката й? Призовава ли за кръводаряване, притеснява ли се за Кристин? Защо й трябваше да шофира със 120 километра в час? За къде бързаше? И къде стигна като бързаше? И още куп въпроси, на които няма отговор. Искрено се надявам, че Дивна съжалява.

8

безсиликонен нрав

преди 6 години

нема значение колко силиконв една бежова с *** венци е налят.."Силиконите си сменят-нравът не"

7

махай силиконите

преди 6 години

тия ЕГНета се разделят на:Предсиликонен шедьовърСилконен пациентСиликонена зурлаОт Крематориума са казали: когато печем починал със силикон, като се дигне температурата силикона потича и се зафащъ за скарата и като спреогиньо, немоеме да го изчегрЪтаме от пръчките-та си требе нова барбекютка скара за креметориумъ, бе!

6

Шоп

преди 6 години

Божеееее, притеснявам се да не са й се спукали джуките при удара.

5

Анонимен

преди 6 години

на всички олекна.между другото почти бях убеден че всичко е драматургия и театър.До месец на лазурният бряг,нали?

4

Анонимен

преди 6 години

Да видим сега дали Дивна ще влезе в затвора, тъй като стана ясно, че се е движела със 120км в час, което по закон е за затвор. Най-вероятно също като руската измеет-убиец Максим Ставийски ще и се размине.

3

Saki

преди 6 години

Всичко идва от алчните капиталисти.Производителите на коли от САЩ, Германия и Япония ги правят ненужно мощни, бързи и огромни.

2

курвенце

преди 6 години

какъв модел? пиклата отишла в милано да си дава *** на богаташчета, да дарят те кръв!

1

наблюдател

преди 6 години

Шофьорски книжки трябва да се дават при навършени 21 г Отделно трябва да има и ограничение за автомобилите, които може да шофира млад шофьор, примерно до 100 к.с.