19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 Насочваш ме към обосновано преположение, че не си особено добър по аритметика. София-Бургас за 2:30 часа я ми обясни как става това?

18

Жо

преди 6 години

ПОВЕЧЕТО ШОФЬОРИ не правят застраховка на местата в колата си. Така те спестяват няколко лева при плащането на задължителната Гражданска отговорност. Но, в каква ситуация ще изпадне шофьорът, ако по време на "Споделено пътуване" пострада пътник в колата му. Ще трябва да плаща десетки хиляди лева на пострадалия. Това може да съсипе живота му.

17

копито

преди 6 години

https://24chasa.bg/***/article/6772305я да видим кой от кого копира

16

Анонимен

преди 6 години

до 28 Те сестри Белнейски бяха 2 само...и трета ли нямаше дса опатка племеника на Румен Петков, пикльо?

15

Gold Member

преди 6 години

До КапиталистаНяма лошо, нека се возят хората, щом така ги кефи. Ти като си капиталист, трябва да се адаптираш към предизвикателствата на пазара. Не може да внасяш автобуси 5-та употреба, които се разпадат по пътищата и с тях да возиш хората. Че на всичкото отгоре и пари да им искаш.

14

Само ГЕРБ

преди 6 години

Отрицателните неща са _СПИН_, който може да ви докара шофьора в някоя горичка

13

Анонимен

преди 6 години

"туй"Капиталиста, я направо си признай, че патладжана с кончето взима 10 лв., а ти искаш 15 и каруцата ти стои без работа :)

12

А ББ мутра ли е

преди 6 години

А дебелите мутри по спирките какво правят кой пазят и защо от МВР не ги арестуват, МВР за мутрите ли работят срещу подкупи!?

11

Анонимен

преди 6 години

Аахахахахахахахха...капиталиста си мислел че тия се возили безплатно. Муахахахахаххахахахаххахаххахахахахахаххахаха......няма такъв ***!

10

Анонимен

преди 6 години

То не е въпросът само за двата часа.Само някой, който си няма идея от прелестите на БДЖ и автобусите, може да смята, че това е единствената причина.

9

Анонимен

преди 6 години

Споделеното пътуване направо бърка в здравето на Юнион-Ивкони и другите партийно вързани транспортни фирми. Откога се чудят как да го резнат, ама не могат. Като услуга е по-удобно, евтино и със същия риск. То се видя - уж лицензирани и т.н. автобуси, а всъщност пълни бараки, карани от шофьори, дето взимат извънредни смени (щото хора няма).Да не споменаваме, че аз работеща тоалетна в български автобус не съм видял.

8

Анонимен

преди 6 години

Хубава е идеята за споделеното пътуване, но примерно сме 3 жени в колата и шофьорът с офертата се окаже психопат и ни заведе някъде и ни изнасили? Кво прайм?Аз съм мъж и пак не бих се качил в такава кола наръчкани като *** вътре и си мислим че ако пристигнем с един два часа по рано от автобуса или влака и сме хванали господ за шлифера. Стига глупости.А иначе на тоя капиталиста да му кажа, че няма как да наложиш на някакъв бизнес данък- като той не съществува.

7

Гост

преди 6 години

А колко злополуки станаха с лицензирани фирми, минали технически прегледи и т.н. Има даже един турски собственик, който избегна правосъдието ... Единственият недостатък е, че трябва да се направи класация с оценки на шофьорите в групата - всяко стадо си има негодните и те трябва да се посочат.

6

Анонимен

преди 6 години

до 11 Ей, капиталисте, ей, неземен олигофрене, аз като съм си платил 97-те лева годишна винетка мога да превозвам с лекия ми автомобил по 4-*** пътници денонощно по републиканската мрежа на България. Денонощно! Разбра ли, бе *** прoст?

5

Анонимен

преди 6 години

до 4 Капиталисте, ти си бил голям ***. В моята кола се събират 4 човека без мен. Мога да превозвам когото си искам в моята кола. Разбра ли, бе тъппир? Няма закон който да ми забранява да качвам хора в моята кола.

4

Шоп

преди 6 години

И да ме вози някой купил си книжка преди два дни? А, не, мерси!

3

Анонимен

преди 6 години

Отиваме цялото семейство на почивка в Гърция...и след това се чуди що са ти ограбили апартамента...***!Спомних си в тази връзка Николай Урумов в "Дунав Мост", където го играе крадец и жена му на двора на висок глас" Кога ще ходите с Пешо за ония ***" и той истерично..."Да, кажи..кажи на всичкиии!" Муахахаха...

2

Анонимен

преди 6 години

До 2Забранен затова имаме за премиер комунист,напуснал МВР заради неговите леви убеждения.

1

Анонимен

преди 6 години

Автобус маршрут София-Бургас на Ивкони-7 часа.Сп.пътуване София-Бургас-между 2,30-3 часа. Да не говорим за комфорт,удобство че даже и контакти с хора. Правете си изводите.