219

Баш Майстора

преди 6 години

Алоооу комсомолчето Горанов вдигни данъците като във Виена,но преди това да направи заплатите като във Виена.Пътишата пак ще са както преди.Ще се запиташ "защо"-логично защото тука се краде а във Виена не.

218

пенко

преди 6 години

Румене Горанов ,единственното ,което не мога да разбера е: КаквоПРОЕЗВЕЖДА Люксенбург за да има най- висок /търътъмп / брутален доход ???

217

пенко

преди 6 години

" Андрешко- Андрешко " или си плати "ДАНЪЦИТЕ " или си купи" СНАЙПЕР" - и отстрани европейо-ду.***-датите !!!

216

Анонимен

преди 6 години

Намали си без действащите общински администрации,които са ти нужни само за избори!за тях плащаме с народни пари!Обезлюдените малки общини вече имат нужда само от поп,кмет и пъдаря!Това е благодарение на почти 30 години демократично крадене на около 200 крадци в държавата,унищожили живота на три поколения българи!Историята не познава такъв ГЕНОЦИД!

215

12

преди 6 години

Виенска инфраструктура с Горановподобни министри- няма как.....независимо от размера на данъците.

214

Онзи с коня

преди 6 години

Европейски заплати кога?

213

Анонимен

преди 6 години

Самият Путин скоро деде изявление,пред българската общност преди изборите че нашите нехранимайковци много крадяли ,България е богата страна ,но елита ви е много алчен ,дайте ми само плажовете ,пътищата и златото и веднага ще увелича пенсиите двойно

212

Онзи с коня

преди 6 години

Европейски заплати кога?

211

Гений

преди 6 години

Или кво ше кажете да спрете да крадете и така ще стигат парите за всичко, а?

210

Анонимен

преди 6 години

САНИРАНИТЕ СГРАДИ ВДИГАТ ДАНЪЧНАТА СИ ОЦЕНКА ТРОЙНО.

209

Анонимен

преди 6 години

ДАНЪЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНАТ ЗА ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, КЪДЕТО ЗАПЛАТИТЕ СА ТРОЙНО ПО-ВИСОКИ: СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, БУРГАС.И ДА СЕ ПЛАЩАТ ВЪРХУ ПАЗАРНИТЕ ОЦЕНКИ, А НЕ ВЪРХУ ДАНЪЧНИТЕ, КОИТО СА ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-НИСКИ.

208

Анонимен

преди 6 години

"Горанов: Виенска инфраструктура с пернишки данъци. Няма как!"Горанов, добави и "герберска икономика" бе некадърнико. Кой да плаща данъци, пенсионерите, безработните ли, освободените от данъци чуждестранни монополи и корпорации ли ?

207

Анонимен

преди 6 години

Горанов, колко струва твоят палат и колко данък му плати? Питам за един приятел с панелка в Мизерно предградие.

206

Бат Стан

преди 6 години

Колкото и да се вдигат данъците,няма пълнене на тая продънена "бъчва".На първо време спрете течовете,ако "искате" да не изостанем от Виенчани.И господа управляващи не забравяйте,че ПОВИШАВАНЕТО на данъците е обратно пропорционално на СЪБИРАЕМОСТТА им.

205

Чета,четаааа,

преди 6 години

И се чудя. Гейберастките запъртъци от един инкубатор ли ги вадят? Абе,крсй няма тяхната наглост,алчност и омраза към българите.Винаги ни навират в носовете западните данъци. Защо не ни ЗАВИРАТ и западните заплати. Горанов става все по- нагъл,типично по ГЕРБерски. Виждат,че народа все повече ги ненавижда и си отмъщават. Тъпкано ще им се върне.

204

bolbov

преди 6 години

Най добре е изобщо да не получаваме заплати.Работодателите просто трябва да насочват изкараните от нас пари за плащане на данъци такси глоби и други сметки пълнени гушата на ГЕРБ.

203

Анонимен

преди 6 години

Така е АМА Я АЗ ПЪК ДРУГО ДА ПИТАМ-ако цените на хранителните продукти в магазините с някои изключения генерално не се различават много от тези например в Испания и ПРИ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ШЕФЧЕТАТА ТУКА ЩО ДАВАТ В ПЪТИ ПО-НИСКИ ЗАПЛАТИ??За това мислили ли сте,ВДИГАТЕ ЗАПЛАТИТЕ,ПЕНСИИТЕ И ТО РЯЗКО И ТОГАВА ВДИГАТЕ ДАНЪЦИТЕ,иначе няма как да стане!!Като се хвалите с бюджетни излишъци ЗА СМЕТКА НА ДОХОДИТЕ никакви данъци няма да вдигате А ПЪРВО СИ НАМАЛЕТЕ %КОМИСИОННИ И ПЕЧАЛБИ ГОВ..ДА!!

202

Анонимен

преди 6 години

Спокойно може да се плащат европейски данъци с българска минимална заплата. Трябва да се изравнят данъците, като в Германия. И вместо примерно в промил да е в процент годишно върху данъчна оценка.На който не му стига заплатата да се хване на втора работа. И вместо 10 процента плосък данък може да се увеличи на 25 процента и за пенсии.

201

500 лева заплата

преди 6 години

На такива заплати, такива данъци Подложна Ткво. Как ги избират тия финансови министри винаги, много противни личности.

200

Отговор

преди 6 години

До Я кажете 202 Парите са при милионерите от БСП.