7

знаещ

преди 6 години

До Анонимен 6Много добре познаваме астрологията и скорпионите, няма нужда повече! Всички скорпиони са гадни, единственото спасение е далееееч от тях! И колкото и да се рекламираш хората са се парили и знаят!

6

Анонимен

преди 6 години

До скорпионите...Изобщо не е вярно ! Скорпион съм и всички мои познати отлично знаят, че не се занимавам с клюки и интриги. Най-големите клюкари са въздушните зодии - близнаци, водолей, везни. Като не познавате астрологията не се изказвайте, моля !!!

5

Изкукуригването или

преди 6 години

изперкването е всеобщо и повсеместно при всички зодии,като остареят?!Другото са технически подробности,характеристики и нюанси!?Чисто и просто това са природните закони,и колкото да се силим или стараем,рано или късно започваме да "блъскаме масло" или "даваме фира"!?Имал съм случай на стар човек,който беше забравил.че него ден е роден,а аз му се обадих да му честитя,за съжаление е така!?

4

Анонимен

преди 6 години

Изобщо няма да остарея, защото не искам.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако остареем в България зодията няма никакво значение!

2

:)))

преди 6 години

Ха ха, за Рибите е вярно. Познавам един, който на 60 години си боядисва косата, търси дрехи, които да прикриват килограмите, които е понатрупал и така се снима за Елмаз, където се представя като по-млад и търси запознанство с 30-годишни, красиви, интелигентни жени. Посочил е и какъв доход да имат кандидатките - значително по-висок от неговия! Но след години търсене на такава жена, продължава да живее в панелката, престарялата му майка се грижи за него. Но той продължава да търси богата, млада.

1

скорпионите...

преди 6 години

Скорпионите и преди и след пенсиониране ще си останат сами- специалисти по клевети, лъжи, интриги, мърсотии и почерняне на хората!