64

До 43 gogo

преди 6 години

А ти защо си мислиш че КИА-та е скъпа кола?Скъпите коли ги крадат "професионални"крадци,които изобщо няма да видиш.А тия дзверове са аматьори (може и от близката маала Филиповци)които само са уплашили женицата.

63

Ако се пипаше здраво

преди 6 години

Да му бяха му набили клечки под ноктите и запалят,щеше да изпее аверчето си за нула време,ушевите да го пипнат начаса и на сутринта да ги осъдят по бързата процедура и тикнат в затвора минимум за 2 години

62

Анонимен

преди 6 години

Апашите са били дрогирани, или жената е 150 кила. Иначе няма шанс :)))

61

Анонимен

преди 6 години

Аман от крадци и извратени хора

60

Нонстрадамус

преди 6 години

Горката жена, тия мръсни ***, няма ли кой да им вкара гнусните мутри зад решетките. Такива не трябва да излизат от затвора. Браво на полицаите, които са действали професионално и бързо. Дано заловят и другия ***, който да бъде прибран в дрънголника и да стане "любовница" на някой изверг в затвора, че да види как се бие беззащитна жена. Срам за такава ***, която посяга на жените.

59

Анонимен

преди 6 години

Браво бе,силна жена!!!Не се дава на двама!Евала!

58

111

преди 6 години

Госпожата е имала късмет, защото е попаднала на полицаи с милиционерски манталитет и метод на действие. Дано повече се срещат в състава на МВР.

57

вероятно

преди 6 години

В този случай застрахователя не изплаща обезщетение, втория побойник най-вероятно е полицая открил колата срещу възнаграждение.

56

+++

преди 6 години

Тази история ми се струва доста съмнителна!!!

55

123

преди 6 години

Ляо лин баце. Местните апапи разбират само от правилото на по-силния. Смазваш един такъв пред всички и другите ще бягат от тебе и всичко твое като дявол от тамян. С тия долни твари друг начин няма.

54

Анонимен

преди 6 години

Абе, малък мозък, какви патриоти са ти виновни на тебе за авто-престъпление, бе... Бива ли да сте толкова прости, за да тролстваш се иска акъл, не тая боза в *** ви кратуни!

53

Анонимен

преди 6 години

Ама вие нали си избрахте Патриотите на Валери и сега те започнаха да ви крадът колите , никой не ви е карал да избирате Крадците

52

Бонго

преди 6 години

Интересно, ако някой свидетен на слуката, бе халосал и убил "бияча", докато налага жената, какво ли щеше да му се случи? Той няма да може дори да пледира, че е действал в условия на самоотбрана! От друга страна, моралът ни ЗАДЪЛЖАВА, когато станем свидетели на подобна сцена да се намесим, но ако нападателят е видимо по силен от нас, тогава какво правим? Потупваме го по-рамото и му се молим да остави женицата на мира? Или му играем една щанга ( или каквото имаме под ръка) отзад в тила?

51

Учил и работи

преди 6 години

"някой" да се чете "някои"

50

Учил и работи

преди 6 години

До gogoНе може да всички да сме миз.е.рници . Някой сме учили, вместо да нощуваме по кръчмите, и сега можем да си позволим кола, като на жената. Иначе браво на полицията. Люлинското РПУ да им вдигнат заплатите!

49

bg

преди 6 години

Феик нюз отвсякаде. На мене ми откраднаха колата миналата година и кво става, обаждам се на 112, оттам със супер отегчен глас ми казват да отида до районното по адресна регистрация. Оттам след 2 часа чакане ме пращат, в районното кадето е открадната колата. Бяха минали вече 4-5 часа от кражбата. Най интересния момент беше че няколко дена по късно получих оферта за колата си от един митничр който каза че всички са в играта. Отказах естествено. Лично аз не виждам смисъл от полиция в България

48

Един от Северозапада

преди 6 години

До 545Напротив, има смисъл, и то-голям.Но не е тук мястото, да ти обяснявам и за сгъстеното масло и за масления филм и за отмиването на маслото от стените на цилиндъра от кондензирано гориво, нито пък за термичните деформации и напрежения в главата на двигателя, особено между двата клапана.За друго пиша. За правото на носене и притежание на ЗАКОННО оръжие. За самоотлрана и защита на имота . Ако го имаше, тази жена, така ли спокойно щяха да я нападат и бият, и дали щеше да е без последствия?

47

Соренто

преди 6 години

до Жоро ПаветоБре, много си смел, бре. Най много да си сцепиш гащите от напъване.

46

545

преди 6 години

ДА ТИ РАБОТИ КОЛАТА 5 МИН ДОКАТО Я ИЗЧИСТИШ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ. ПА ТКА.

45

Анонимен

преди 6 години

В белите страни ще те санкционират, ако чистиш колата на запален двигател. В България ни санкционират крадците. Евала.Превъзпитават ни.