11

анонимен

преди 6 години

убиец по генезис ще запалят света тези ***-ти и всичко заради печалбите навпк на сащ

10

Анонимен

преди 6 години

Този път Болтън ще търси химическо оръжие в Русия вместо в Ирак. Путин да си стяга *** щото и там ще ровят за Новичок.

9

Анонимен

преди 6 години

А в същото това време един от флагманите на пиндостанския подводен флот търпи абсолютно сериозно бедствие в акваторията на Арктика. Докато тренираше ракетни удари /знаете срещу кого/, високотехнологичната ядрена подводница беше неприятно изненадана от сковалият я лед и подводничарите са принудени да го разбиват с лостове, за да я освободят от мразовития плен. Ако не се справят, ще трябва да викат на помощ ледоразбивач от Русия. Друг няма кой. Путин с удоволствие ще ги спаси.

8

Анонимен

преди 6 години

Пентагонът докладва на сената за неспособността си да противостои на руските оръжия на нови физически принципи.Докладчик Лори Робинсън.Тръмпелът иска среща с Государя Путин.Търси се терен.

7

Бай Иван

преди 6 години

Джендърите либерали нали твърдяха ,че Тръмп бил руска *** ,какво става сега ;) ???

6

хора

преди 6 години

Да назначиш за директор на ЦРУ,жена която е отговорна за изтезания и убийства в Ирак е лудост и подигравка с жертвите и света,сега и този защитник на агресията срещу Ирак,в която загинаха над милион човеци и страната беше тотално съсипана,вече съм уверен че САЩ искат война и унищожението на света и те трябва да бъдат спрени иначе всички ще умрем.

5

Анонимен

преди 6 години

Да се надяваме, че с годините главата на Джон Болтън е поувряла и сега той няма да съветва да скачат с гол zaдник на "Сармат", "Авангард", "Пересвет", "Посейдон", "Кинжал", "Буревесник" и други неназовани.

4

лошо

преди 6 години

Тръмп се обгражда с военнолюбци което не е хубаво за света от тели лица може всичко да се очаква.

3

лудост

преди 6 години

Даа и аз подозирам, вероятно,може би,че жена ми има любовник ама аз не съм женен....

2

Анонимен

преди 6 години

сега като подозират, че Русия има химически оръжие за масово поразяване, като това вещество което използва в Англия, дали ще смеят и там да нахлуят и да сменят режима?!?

1

Маке

преди 6 години

Тръмп е истински президент и държавник няма да му стигне времето да оправи батаците на Обама и другите либерасти.