8

Футуролог

преди 6 години

Поне е на 100% сигурно че българските медински сестри са живи само и единственно на Никола СаркозиДобро утро!А междудругото заразените либийски деца са вече мъртвиДалеч,далеч преди Саркози,Нобеловият лауреат за Мир НЕЛСЪН МАНДЕЛА бе казал:"-Западът ме кара да работя срещу приятелите си!Муамар Кадафи ми е приятел а западът ме кара да работя срещу него"Барак Хюсеин Обама и оная с "Дойдох,видях,той умря" линчуваха Кадафи а Саркози е една пионка като Мандела които също беше жив и мълча

7

Анонимен

преди 6 години

И тези хора като Саркози са ни пример в живота?

6

Оня

преди 6 години

Няма по големи лицемери от Франсетата..

5

Гост+

преди 6 години

"Страната оттогава затъна в хаос" - какъв печален факт... Случва се често при износ на Демокрацията....

4

Анонимен

преди 6 години

Важното е да се знае кой е демократа и кой гадняра, а за непросветение министерството на истината ще обясни, за да не се обърка някой. Други са си тръгвали и с награди за мир от по-големи намеси.

3

lol до 2

преди 6 години

Глупости. Чисто просто Запада се справи с Кадафи, както с бясно куче. Подаде му ръка, той първоначално прие, но след това я захапа и реши да прави каквото си поиска. Последва логичният отговор на Запада - куршум. Бяха склонни да му простят Локърби, но всичко си има граница.

2

Анонимен

преди 6 години

Нагледен пример за подлостта и двуличието на запада. Франсето първо взима парите от добрия Кадафи за да стане президент, после тръгва на война срещу лошия Кадафи.

1

АНТИ

преди 6 години

Евреин - от вредните.