39

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са толкова нагли,самонадеяни и самовлюбени,че си въобразяват, че ще могат да излъжат Америка и Европа с фалшиви дружелюбност,обещания и действия.Надяват се,че могат да сучат от 2 майки,но това няма как да се случи.Първо ще изядат 3 торби сол,после ще изядат 100 тояги,после ще платят 100 жълтици,а накрая ще ги *** докато узреят какво трябва да правят.Толкова е задръстено положението в средностатистическия сръбски ум,че без здраво избръскване в главата няма да му дойде правилна мисъл.

38

Видовден

преди 6 години

Ако има възмездие за колективната подлост на един народ,то крайно време е сърбаците да го получат.Взеха поне 30 000 км2 населени с българи и ги посърбиха. Не успяха да посърбят Македония,но 150 год. работят поне да не е българска. Никакво съчувствие не може да очаква този малък злобен народ от българите.Колкото по-зле е в Сърбия, толкова по-добре ще ни върви сближаването с Македония

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34 Сърбия смята за нормално,да води сепаратистична политика,затова с ,или без Русия,винаги ще лъде извор на нестабилност на Балканите.Според сърлите,т еса"велика нация и сърби живеят от Драч до Варна"?!

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен25 Сръбски медии писаха,че в САЩ,при последното си посещение,Вучич е получил ултиматум,Сърбия да приднае независимо Косово,ако иска сръбски общини там.След влизането на Умпрофор в Косово,престава да действа резорюция 1244 на ООН,на която сърбите толкова разчитат.

35

Анонимен

преди 6 години

Ултрасът Вучич води Сърбия към изолация и при това ,си позволява,да поучава запада и да го"съветва",да признаел вината за бомбардировките над Сърбия,на кръволока Милошевич,и тази,че е признал Косово.Косово е било 300 години в пределите на България през Средновековието,преди да стане сръбско и не е вярно,че"винаги е принадлежало на Сърбия",както твърди Вучич.

34

Анонимен

преди 6 години

Вучич трябва да зареже Масква и така Сърбия постепенно ще стане нормална държава.

33

СТН

преди 6 години

Опитва се да се измъкне, но няма никакъв мегдан за маньовър...

32

Анонимен

преди 6 години

Сърбия забравя,че подложи на изтребление албанците от Косово.Време е,да свикне с факта,че Косово е независимо.

31

Уау

преди 6 години

Колко дълго ще им отнеме на скодоумните сърби, че Косово е....Косово. Този ***, нима е очаквал някаква магия да стане!?

30

До 29

преди 6 години

Руснаците не ги зарязаха , а ги изгониха позорно от Прищина , т.е избягаха

29

Анонимен

преди 6 години

Нашоте русофили обясняваха 10 години, колко напред били Сърбите. Лъже ха и маже ха. Ето ги фактите ...пропастта и изолацията са под краката им. Това е извън Европа , няма живот. Тоя филм го играхме 70 години и резултата беше най-бедната държава .

28

Анонимен

преди 6 години

Сърбите да се сърдят на руснаците, че ги зарязаха. Вкараха войска в Прищина и после се изнизаха по заповед на предателя Козирев.

27

КОПИ-ПЕЙСТ

преди 6 години

По време на Първата световна война Косово е завладяно от войските на Централните сили. По силата на Тайната българо-германска спогодба югоизточната част от областта преминава към Царство България. По-късно българската зона в Косово са разширява за сметка на австрийската. Австро-Унгария оказва безрезервна подкрепа и попечителство на албанското население в областта. Осъществената по това време с подкрепата на българските военни власти Научна експедиция в Македония и Поморавието недвусмислено доказва предходните сведения за българския характер на славянското население в областта, находящо се южно

26

Анонимен

преди 6 години

Сърбите малко по малко се събират под крушата....

25

Анонимен

преди 6 години

Вучич защо ходи да плачка във Вашингтон, а не отиде в Москва?

24

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Сърбия е рожба на ИРИ за да напада БЪЛГАРИЯ в гръб при войните ни с Византия. База и плацдарм за превратаджиите от новата ни история. Продажна и долна шумадийска ***.

23

Анонимен

преди 6 години

Косово не е сръбско от 1448г.

22

Анонимен

преди 6 години

Креме ми на Дуро за сърболяка....

21

Демограф

преди 6 години

Колкото по-зле толкова по-добре. Това важи за Сърбия от гледна точка на българо-мекедонското сдобряване. Догодина МК ще е в НАТО, а после и в ЕС. Моста Белград - Атина ще се строши. За сметка на магистралата София Скопие Тирана, която ще бъде построена бързо бързо. Това е защитната линия на НАТО срещу турски номера. Гърция е в ъгъла сама пред Турция, а Сърбия е в желязен обръч на НАТО. Те си го надробиха това. Да го сърбат. И да се кланят, колкото може по-дълго, на православния султан в Москва.

20

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се, че стоят твърдо на принципа на зачитането и съхраняването на независимостта на Косово, което е много тежко за нас, каза Вучич...А като извършвахте геноцид там не ви беше тежко