85

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да говорите признайте си че Ердо си е мъж на място щом каза направо в очит!е на янките-не забравяйте че инджирлик е турска база-точка ! Я някой от нашите политици да постъпи така с янките !!

84

Анонимен

преди 6 години

До Българин от СофияБЪЛГАРИЯ Е БИЛА 100-ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ПРИ СУЛТАНА ..ОТКОЛКОТО В БЕЗПРАВИЕТО И ГНЕТА НА РУСКО--КОМУНИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО , НА ОТНЕМАНЕ НА ИМОТ , ПОМИНЪК , КРАЖБИ, ЛАГЕРИ , УБИЙСТВА...И ЗАГРАЖДАНЕ НА ДЪРЖАВАТА С БОДЛИВА ТЕЛ С ТОК И КУЧЕТА!!!ТОВА И СУЛТАНА НЕ ГО Е ПРАВИЛ!ТОВА Е ТО "СОЦ-ЛАГЕР"-----"СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ --КОНЦЛАГЕРТОЧНО ТАКА Е !!!!

83

Мехмед

преди 6 години

Господин президент звънни му един телефон и кажи каквото искаш лично на Ердоган : а не да говориш само празни приказки чрез *** журналистиИмай смелостта Ердоган харесва смелите хора управници а не както лъжците от Запада .

82

Анонимен

преди 6 години

Не допусна евреи в лагерите на смъртта, а после си построи собствени за собствените си граждани. Гледай ни акъла, че ни край шапка.

81

кози хитрини

преди 6 години

Нату ни разоръжиха,а въоръжиха турците.Кото ни превземат югоизточно,базите ще останат в Турция

80

Анонимен

преди 6 години

А пРезидента сондирал ли е мнението на Кире Фасо, да нема чембери после, че ушите му клепнаа като на дакел...

79

Анонимен

преди 6 години

Господин президент повдигнете въпроса за геноцида над тракийските българи, искайте законните обезщетения , които Турция дължи и искайте извинение от ислямиста Ердоган .

78

Анонимен

преди 6 години

България и турция не трябва да имат отношения. Имаме територии, които те контролират и докато това не се оправи не трябва да се занимаваме с тях.

77

Анонимен

преди 6 години

Правилни казваме, кажи му турчин и не го обиждай повече! Няма такъв скапан, неграмотен, подъл, страхлив и поради това жесток народ като турците. Ето защо са мразени по цял свят, живеят капсулирано, без развитие. Консервативни до мозъка на костите, вече видимо изоставащи от света. Отвратителен съсед!!!

76

Щирлиц

преди 6 години

България граничи с врагове.Първи и основен принцип на отношенията ни със..."съседите".Но къде ги родните политици,които да отстояват българското?

75

ШибиРиби

преди 6 години

Ще направим НАТО екологична организация. Ще ги въоръжим с черешови топчета.

74

Стамат

преди 6 години

Ха-ха, след 10 години ще стане интересно с Турция. Тогава ще я гледате като на*ни :-D

73

етнически турчин

преди 6 години

До СЪ НАМИ БОГЪКак може да говорите за Нато когато вчеря влязахме там и благодарение на Турция.Каква военна индустрия имаме ние че ще критикуваме държави които се грижат имат с каво за мира на света.

72

СЪ НАМИ БОГЪ

преди 6 години

Интереса клати феса са казали хората.... Защо искат да са близки с Русия, с най-мощната държава в света? Нямат ли достойнство, русия ги е размазвала 1000-пъти по бойните полета, обвиняваха Русия, че са убивали кримските татари/турци, и сега искат да са с най-мощната държава.... Или са видели,че САЩ и ЕС ги заплашва и напълниха турските шалвари. Защото въобще са в НАТО?

71

Анонимен

преди 6 години

TOI GO E KAZAL PO SAVET NA DESI.

70

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган не казва нищо лошо, но от няколко години никой в Европа не може да спечели избори ако не каже нещо лошо за Ердоган. Всички се плашат от нарастващата мощ на Турция."Точна справка!

69

Анонимен

преди 6 години

"Кюрдите узряха и искат самостоятелност ."Ти ще видиш като узреят ромите и искат самостоятелност...Част от България и Румъния например :-) Като се въоражат и правят атентати... Ще видим ти голия г . з с кво ще се защитиш...Ще видиш кон боб яде ли! На кой се надяваш, на Русия, ЕС, Америки или най много на голия ти г. з:-)

68

Ануар Садат

преди 6 години

Браво г-н Радев кажете им го на наглия Ердоган

67

ОБЕЩАВАМЕ ВИ!

преди 6 години

ВОЙНА ЩЕ ИМА---"ДИКТАТУРА ПО ПУТИНСКИ" ....НЯМА ДА ИМА!/...никаква "Президентска република".../Тази пиеска --я, знаеме!!!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 6 години

Браво на президента Радев .Каза го точно и ясно без страх и шакалкавене.Още веднъж браво .