9

Бай Кольо

преди 6 години

Интересно ми е дали сега ще подложат Англия на санкции,както Русия или Англия пак ще се измъкне суха от водата.

8

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че е изкупителна жертва. Методите му се използват от хиляди компании по цял свят от десетилетие поне. Отделен е въпроса, че американските служби имат подобни разработки от повече време. Както навремето се говореше, че във всички процесори на хардуерно ниво има пробиви. Обаче службите твърдяха, че това са само слухове. А се оказа, че няма процесор без пробив... Даже с по няколко. Демократите се подиграват с хората непрекъснато. Който им е дал тази власт си го заслужава.

7

Анонимен

преди 6 години

Англичаните напоследък станаха за смях и на кокошките......................то не бяха шпионски скандали, то не бяха излагации..............накрая Русия и Путин им виновни.

6

Анонимен

преди 6 години

НАПРАЗНО ОБВИНИХА ПУТИН, ЧЕ БИЛ ПОМОГНАЛ НА ТРЪМПЕЛА ЗА ВЛАСТТА.. СЕТА НЯКОЙ БАВНО И С ПРОСТИ ДУМИ ДА ОБЯСНИ НА ДЪРТАЦИТЕ В КОНГРЕСА, ЧЕ ТЕРЕЗА МЕЙ Е ПОДЛЯЛА СТУДЕНА ВОДА НА ХИЛАРКАТА.

5

Анонимен

преди 6 години

СПЕШНО ДА СЕ СВИКА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ НА ООН И ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. НА ТЕРЕЗА МЕЙ ДА СЕ ЗАБрани влизането в сащ.

4

Анонимен

преди 6 години

До хахахИнтернет технологията си е европейско творение. Хамериканците я взеха наготово. Не обвинявайте ФБР. Който не вярва да провери къде се намира стая 404!...

3

Анонимен

преди 6 години

Така се прави демокрация. Сега да видим дали ФАЩ ще наложат санкции срещу Англия както направиха с Русия? Хахаха

2

хахах

преди 6 години

Този учен много политически говори :) Инак да, и фейса и гуглето са проекти на ФБР.. И как да не са като Интернет технологията пак е тяхно творение :)

1

zeus

преди 6 години

Фейса и Гугъл са проекти на ЦРУ и ФБР, а както знаем те не обичат да си дават информацията.