10

Анонимен

преди 6 години

До 75% ТЕЛКТакива сте продукта на комунизма лъжци и убийци.5 години за убийство?Подигравка ако питаш мен.Трябвало е да ти дадат 35!За какво си сега на обществото?Да те храним със социални помощо и да ревеш, че си социално слаб и никой не те иска на работа или пенсията ти е малка, а ти си просто един УБИЕЦ ?

9

Анонимен

преди 6 години

До 75% ТЕЛКАма за Кремиковци ти е жал нали?За престъпниците става все по-зле в България.Чакай само да тръгне единната европейска прокуратура, ще точите сополи за Бойко!

8

Анонимен

преди 6 години

Аааа това не е вярно, такива работи могат да се случат само в България.Румънците са къде, къде напред!Нали така дгругаре(и другарки де)?

7

"-"

преди 6 години

глухоням е глобен за скандиране на лозунги срещу управляващата Социалдемократическа партиярумънец не успя да убеди съда в град Васлуй, че е жив. Според съда периодът за обжалване на смъртния акт е изтекъл, така че нищо не може да се направи.----- ------Решенията на румънския съд трябва да се запишат с големи букви в *** на Световната Съдебна Юриспроденция или поне в книгата на Гинес в графата за най-велик куриоз!!!!!-)))))))

6

Генчо

преди 6 години

В черната дупка наречена Балкани всичко може да се случи, не ме учудва...Тук безвъзвратно се губят мечти и надежди, после дори трябва да докажеш, че си виж и да си блъскаш главата със съда. Един приятел така съдия изпълнител му взе всичко и се наложи да емигрира от Пещера в София в търсене на по-добър живот...

5

75% ТЕЛК

преди 6 години

30 год. от живота си дадох на Кремиковци.От шума в листопрокатния цех загубих 75% от слуха си.Преди 5 години убих сестра си, защото нечих че е тя.Сега излязох и отвън се оказа че е по зле.Там поне беше топло и имах храна.Боко Тиквата да мре.

4

ето и у нас

преди 6 години

Съдът пусна скандално в един и същи ден двама от най опасните бандити,който са свързани с наркотиците и грабежи,съдът ги пуснал под домашен арест с мотивите че в затвора можели да се разболеят!!!

3

неее

преди 6 години

У нас да не мислите че е по различно?

2

Оху

преди 6 години

Сигурно ги е скандирал с изпускане на газове в контролирана посока и въртолетно размахване на ръце пред лицата на слушателите

1

Анонимен

преди 6 години

RUMANSKA MU RABOTA.