8

сеч

преди 6 години

нещата ще стават още по-зле благодарение на безобразната сеч, която се извършва поне от 10 години!

7

АПИ - продължение

преди 6 години

А каква ще е съдбата на онези, които разрешават безразборната сеч в горите ни ли? Познахте, ще ги преизберем!

6

АПИ

преди 6 години

Мен ако питате Агенция "Пътна инфраструктура" няма вина. Тя не е органът, който разрешава или забранява сеченето на горите, нито тя го контролира. Но не се притеснявайте, има начин, ще се справим със свлачищата! На опасните места ще се засадят фиданки. След 50 - 70 години те ще са образували здрава коренова система и добър почвен слой, които няма да позволяват навлизането на водата в скалите и разцепването им, когато водата замръзне. И тогава на свлачищата ще можем да покажем среден пръст.

5

Анонимен

преди 6 години

Пътната Лили бе обяснила, че има голяма разлика от свлачище и срутище! Много е важно!

4

югозапад

преди 6 години

вече е ред на пирин, да го изсекат за нови писти, да се свлече и да затрупа и старите, като ги няма дърветата, и тогава алчните банскалии да ревнат за работа като северозапада.

3

Анонимен

преди 6 години

МАкак не сте използвали "модИрнУтУ" название "срутища"???П.П. Когато журналистиката мине в ръцете на ДИВИ провинциалисти и те започнатда експонират местните диалекти в медиите започва да става СТРАШНО!!!

2

айде сега

преди 6 години

Когато за обществените обекти започне да отговаря само една единствена институция,чак тогава ще имаме някакви надежди и наченки за предотвратяване на подбни ужаси. Докато за едно нещо отговаря повече от една институция(както в случая) ще измираме като кучета и затова ще бъде виновен снега,вятъра и ако щете цялата Вселена.

1

Анонимен

преди 6 години

На времето имаше един филм ,,Преброяването на дивите зайци", не помня за какво идеше реч, но като прочета някое заглавие за преброяване и отчитане и се сещам.