52

Анонимен

преди 6 години

Няма връзка по темата.става въпрос за педофилия не за етноси и социални помощи!за това как един мъж се възползва сексуално от момиченца или момченца!!!

51

Анонимен

преди 6 години

Леле, научих нещо ново. Всичките ***, които правят деца на 13-14 годишни са между 20-50 години, с добро образование и приличен начин на живот. Обяснете ми моля ви се, защо тогава са на социални помощи?

50

Добри

преди 6 години

До ДО ПЪРВИЯ КОМЕНТАРМн добър въпрос, родителите трябва НА ВСЯКА ЦЕНА да пазя децата си от всички злини на света! До Плачещата Дева, ще плачеш още много с това нехайно поведение, при това два пъти да допуснеш подобно нещо, срамота. Пазете се хора!

49

Анонимен

преди 6 години

До 52 браво!!!!!върна ми надеждата,че има още здравомислещи хора!мойте поздравления!!!!!!

48

До Кифладжията

преди 6 години

Точно там е проблемът. Пълнолетният носи пълна отговорност. Той е този, който трябва да прецени, че момичето под 18 г. трябва да ходи на училище, а не да се осакатява чрез ранни аборти.Това "търси си го" е най-гадната част в цялата тази отвратителна ситуация. Онзи, който е пълнолетен и е редно да поема отговорност за последиците от всички свои действия, се опитва да се измъкне и да прехвърли отговорността на хлапета, които поради глупост и наивност са се правили на "големи" госпожици!

47

ДО ПЪРВИЯ КОМЕНТАР

преди 6 години

ДО ПЛАЧЕЩАТА ДЕВА !!!!!Ти къде беше през това време ???? Много пъти и пасивното отношение на родителите увеличава шанса от посегателство.

46

Анонимен

преди 6 години

До 46. Ако си непушач и ти предложат цигара ще запалиш ли????ако непиеш и ти предложат алкохол ще пиеш ли?????и ако момиченце непълнолетно ти се предложи ще приемеш лииииии????всичко от човека зависи!!!!

45

правилно

преди 6 години

До Анонимен 33В Щатите е така!В полицията му правят досие,и то е до гроб!

44

Анонимен

преди 6 години

Ама само се обсъжда не е прието!!!!!

43

антисоросоид

преди 6 години

Проводник на педофилията и другите извратености са со ро сои дни те джендар организации в България които спокойно и безпроблемно извращават децата ни. Даже и с любезното съдействие на властта.

42

Кифладжията

преди 6 години

До 45 ***, прочети си пак закона. 16 годишна значи непълнолетна и законна при доброволен акт. В европата се обсъжда да падне тая граница на 14.

41

Анонимен

преди 6 години

За тези които не знаят на 18години е разрешено!!!!!! Не на 14 -15 и тн.на 18!!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 6 години

И какво правим ние по разумните по големите за да се промени това??????възползваме се така ли????!!!!!от тяхната глупост,от тяхната наивност и от техните предложения!!!!!???

39

Кифладжията

преди 6 години

Абе какви педофили, какви простотии дрънкате бе. Я отворете Инстаграма да видите колко малки кифлички се правят на топ-моделки и пускат предизвикателни погледи и снимки. От 12 годишни започват редовен полов живот и ***. Като бях 6ти клас около 2000 г. ние момчетата се учехме на лъскаме бастуните, докато някои кифленца от класа ходиха с големите батковци и имаха по 1 АБОРТ МИНИМУМ! Представете си какво е положението сега!

38

Анонимен

преди 6 години

Такъв си наистина.да правиш това снепълнолетни е подсъдими и можеш да бъдеш подведен под съдебна отговорност.независимо дали те го искат или не!!!!!!!!!!!!все пак на 45 години трябва да разсъждаваш по друг начин.не като хлапак!!!!!!

37

Същината на проблема

преди 6 години

е налучкана - да се прави разлика между болни хора (педофили)и непочтени похотливци, чиято цел е да си спестят ангажиментите иотговорностите, които съпътстват връзката с пълнолетна мома или млада жена.Подрастващото момиче в много случаи има всички физически отликина пораснала мома, но лесно може да бъде подлъгано и заплашено, за да приеме безропотно да удовлетворява нуждите на зрял мъж и да не смее да потърси помощ или да претендира за облаги. Точно това търсят повечето мръс*ници в мрежата.

36

Анонимен

преди 6 години

редовно оправям 15-16 годишни, но те си искат, това прави ли ме прдофил? Аз съм на 45.

35

Анонимен

преди 6 години

Педофила е педофил до гроб.не съм чувал за болница за педофили???!!!щом са болни какво е тяхното лечение?????

34

Анонимен

преди 6 години

Ба ... режете им банана и орехчетата и да се оправят !

33

Анонимен

преди 6 години

ПОДКРЕПЯМ ДА ИМА РЕГИСТЪР НА ОСЪЖДАНИТЕ НЕ САМО ЗА ПЕДОФИЛИЯ!!!!И ОНОВА ПРАВИЛО ДЕТО КАТО СИ ИЗЛЕЖИШ ПРИСЪДАТА СИ С ЧЕСТО СЪДЕБНО МИНАЛО Е НЕДОПУСТИМО!!!!ЩОМ СИ ОСЪЖДАН ДА ТИ Е В ДОСИЕТО ДО ГРОБ!