14

До номер 7

преди 6 години

Със сигурност един мъж Водолей няма да те изтрае и минута с тая грамотност.

13

Да вярно е....

преди 6 години

Рибите са точно такива както ги описвате ,безкористни и услужливи,винаги ще Ви съдействат и помогнат когато имате нужда ,за тях смисъла на живота е в духовното измерение ,а не в материалното такова,но това се отнася предимно за мъжето от тази зодия....

12

Анонимен

преди 6 години

Баш така посочените не са.Но то какво ли разбирате от астрология тук?!

11

ае

преди 6 години

какво сте избухнали все едно има по добра или по лоша зодия вие имате проблеми бе. козигора дявол бил щото интересчияами вие какви сте бе, българи? а сега се замислете а..как ена мен ми оттърват козирозите ако са така. като доста сърцат човек (но и успешен) доста са ме мамили приятели и роднини в българия, меркантилен човек поне ми дава спокойствие че имя параметри заради които е лоялен и ако те са налице ще стои на едно мястоза какво ми е сърцат кръчмаджия домусчия-бъдещ-предател като 99%

10

славянин

преди 6 години

Няма безкористна зодия, статията е писана или от пълен невежа, или от тежък подмазвач към въпросните зодии, всички тези подмазвания, съзнателни или несъзнателни, са правени с цел подмазвачът да получи някакви материални или емоционални дивиденти от обектите на подмазването! Користта или безкористта не зависят от зодията, а от размера на егото ти - колкото по-голямо е то, толкова и користта в действията ти е по-голяма и обратното! Рибите например, и мъжете, и жените са много подло отмъстителни!

9

Анонимен

преди 6 години

Козирога е к е л е ш.

8

Анонимен

преди 6 години

Т.е. ***, защото това са хората, които поставят собствените си интереси на второ място и ги е грижа повече за интересите на другите. Аз бях такъв, беше грешка.

7

Анонимен

преди 6 години

Водолей! Не можеш да вярваш на мъж водолей! Той говори едно и извършва друго. Много е лицемер. Докато ти прави"мили очи" в следващия момент ти е положил "динени кори" Много са неподчтени. С неподчтеност постигат, това което са си наумили. Обичат да живеят на гърба на хората. Ако е възможно да мине от хората, но не и от тях. Ако има нещо да на мажат, да се облажат те са там. Не са лоялни и честно въобще.

6

Анонимен

преди 6 години

Жена да си първа приятелка ще ти стане. Ще я храни, обличаш докато не се извърши срещу теб в един момент. "Храни куче да те лае!" Нещо подобно са. Но одрежеш ли я спреш ли и "врът ката" започва да показва"калната" си подмолна зла душа. Хич не са лесни. Много чепати! Изпадат в истерични пристъпи. Осен това заформя тежки скандали от които винаги излиза чиста. Никога не е виновна рибата за нищо. Всеки друг е виновен, но никога тя! Така че въобще не ми ги хвалете!!! Не сте им "събра ли по попарата!"

5

Анонимен

преди 6 години

Рибата ще е с теб докато си добре финансово. Започнеш ли да имаш проблем с парите, работата и тя да не получава дивиденти от теб. Забрави! Изритвате безкруполно. Нищо че си на улицата без едната стотинка и покрив над главата. Това че си я храни, обличал и си давал всичко за нея е вече забравено старо. Не си и нужен. Идва следващия с парите! Ти си не нужна табуретка в килера за хвърлен.. Следващия има пари знач рибата в там. Докато го фалира и него. И така от клон на клон от мъж на мъж.

4

Анонимен

преди 6 години

Познавам мъж "Риби", който е авантаджия, но е добряк. И той черпи, но когато има възможност, приема черпня и от жени, даже в случаите когато той е поканил момичето на среща и той е предложил да я заведе да вечерят.За Водолеите не е вярно - гледат да награбят каквото могат и от когото могат. Окото му не мигва да ощети брат си или друг роднина, или пък да заблуди някого, с цел да му вземе нещо, което може да е от важно значение за ощетения. пати от тази патологична алчност, но не се променя.

3

Анонимен

преди 6 години

Козироги е тъпан. Риба... все едно да изкачва дърво,*** и ограничена. Риба е най - егоистичното същество. Първо себе си защото се смята за център на вселената, това за жена. За мъж не ги знам, какви са. Но жена е и освен, това много конфликтна личност. Изпада в тежки междуличностни отношения с хората, било то познати и не познати. Роднини! Козирога обича само себе си. Не е приятел а е интересчия. Има ли интерес от теб ти се омилква, няма ли хич не го интересуваш. Козирога не е сърцат, въобще.

2

Анонимен

преди 6 години

За рибите не се отнася, нито за козирог. Винаги гледат интересите си

1

34297

преди 6 години

Който пише тези текстове, нищо не разира от зодии, щом като може данапише такава глупост за Рибите, които са едни от най-меркантилните и най-користните... Това дори като шега не може дам ине.