28

онбашията

преди 6 години

поредния вид затрит от природозащитниците и еколозите, с тяхната глупава "защита". ако не беше защитен, щеше да се развъжда във ферми заради рога си, но не, кравите може да се гледат във ферми, но носорога не може, той е защитен вид. като е защитен - айде при динозаврите

27

:(

преди 6 години

Честито "човечество"...

26

Анонимен

преди 6 години

До бгСмешник балкански. Това ли наричаш ПРИКРИВАНЕ?????? Този сайт има различни категории в които се пускат различни на тематика статии. Това не е прикриване да та в главата глупава българска!

25

Китаец

преди 6 години

Да не го заровите барабар с рога, ей, знаете ли колко пари струва!

24

До косио

преди 6 години

Бай ганио сърбай ракия и гледай ЦСКА Левски пъпеш такъв.

23

JALKO

преди 6 години

Тъжно и жалко е. Ама "любителите на животни" развъждат предимно кучета. Има почти 1000000000 (един милиард) кучета на планетата, вкл. вълци, дингота, чакали, булонки, питбули. Озаптете се, бе!!! Защо яворчо от 4 лапи не помогне носорозите? Има и застрашени видове на Българска територия

22

Косю

преди 6 години

До АнонименА колко видове сме създали направо думи нямам..

21

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство,че ние хората,сме най-големите и противни животни на тази планета.Колко още животни и растения изчезнаха от хорската лакомия и жажда за пари,не е истина просто!

20

Анонимен

преди 6 години

Изчезването на видове е трагедия и никога не е протичало с такава скорост поради човешката простотия и алчност. Създават се и нови видове - това са со ро со и дите, джендърите и други. Само че не могат да заместят природната красота, която се погубва и благодарение на пропагандното им нищописане..

19

Анонимен

преди 6 години

Айнщайн е казал много точно че единствените безкрайни неща са хорската простотия и вселената ,но за вселената не е напълно сигурен . Какво може да излекува един костен израстък?

18

Косю

преди 6 години

До До 7Айде без обиди моля, видове изчезват постоянно, нови се създават, нормално е - всичко тече, всичко се променя, развитие се нарича. И ти ще изчезнеш някой ден, затова споко :))

17

Анонимен

преди 6 години

Тъжно

16

заблудени оФци

преди 6 години

a кога ..... глиста Паси ?

15

Анонимен

преди 6 години

Поне семето му не са ли замразили да се възстанови

14

До 7

преди 6 години

"Айде сега и за тея ли ще набираме средства. Изчезнали, изчезнали кво да напрайм"Нищо не "прайте" затова сте на този хал, и шокиращата ви простотия расте с всеки изминал ден! Точно защото нищо не"прайте" и нищо не ви интересува, от вас нищо не става! Разбира се че няма да се трогнеш че е изчезнал един вид животно, след като не се трогваш и от нищо което те обгражда! Продължавай нищо да не "прайш" глу.пак. Това се отнася и до Косьо, подобен на теб, крет.ен

13

бг

преди 6 години

До Анонимен 8 -Не че ти дължа обяснение даже напротив.Щом мислиш,че необективната журналистка и прикриването на важни новини с обществено значение са "жалки" достатъчно говори за Вашата ценностна система.Без повече коментар

12

Косю

преди 6 години

Природата унищожи мамутите, птицата моа, гълъбът додо, неандерталския човек и много други видове. Щом е решила да премахне и тоз носорог - така да бъде! Без динозаври се справяме и без носорога ще се справим :)

11

Анонимен

преди 6 години

До КосюСъщото което до сега, ще гледате планета и ще си сърбате ракийката в панелката.

10

Косю

преди 6 години

Ко'ш прайм сега без северни бели носорози?

9

Анонимен

преди 6 години

До 7Спокойно балканска утайко никой нищо не иска от теб.