32

тцтц

преди 5 години

браво радвам се че поне пенсионерите нямат нужда от по-високи пенсии. явно си имат доста спестявания. друг е въпроса кой ги пази измамниците и защо няма осъдено или задържани. Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Всеки те обира .Едни по незаконен ,други по законен път.ЧСИта,ЧЕЗ,Топлофикация,данъци,актчета,такси,банки ,лихвари и т.н.

30

Анонимен

преди 6 години

Браво.Харесва ми.Да се работи ударно ,към високи резултати.

29

Ели

преди 6 години

Не ги съжалявам тези хора. Щом имат излишни пари за даване и *** да беше щеше вече да си разбрал че те крадат това е. Нито герб нито Борисов е виновен това са глупости. Всеки сам си решава. Истина обаче е и факта че МВР и съд няма и това дава възможност на тези престъпници да си крадат на воля. Живеем в подкупна и безправова държава. Никъде другаде по света това не може да се случи...

28

Анонимен

преди 6 години

Бантустанците кълват и на гола кука.Това племе е яко глупаво."Търкане" по цял ден а вечер шльокавица и "риалитиТУ".

27

Хо-хо-хо

преди 6 години

Това сигурно са над 1% от инвестициите в страната. Ало апашите са на път да станат стратегически инвеститори. Да са му честити на тиквата и матряла.

26

Анонимен

преди 6 години

До 1Естествено - идат избори и требат финикийски знаци.

25

1

преди 6 години

И на малко дете му е ясно, че всичко това става под закрилата на полицията и с тяхната помощ. Откраднаха антиките, спестяванията на хората, залежите на България, сега е време и от родителите ни да вземат последната стотинка. Всичко това става под закрилата на партия ГЕРБ. Сигурно и идеята е тяхна по тяхно време започнаха тия простотии. Като свършат парите ще идват за имотите ви. Стотинка няма да остане в тая държава. Това е алчността на българина.

24

да да да

преди 6 години

докато пенсионерите не дават и един лев на личния си лекар за здраве а хвърлят хиляди през балкона това си го заслужават даже им е малко Докато не разберат че имат деца на които да помагат

23

Бурканбанк

преди 6 години

Нека ги обират дъртите...алчни скъперници! Защо не ги дадат на свое дете или внук, или да ги дарят някому? В гроба като ги занесат ква файда? Стискат, стискат, не им се дава и...оп, през балкона в чужд джоб. Нека, нека. Има още явно кво да учат.

22

избирател

преди 6 години

Другарю Борисов!Продължавате да държите на оная поговорка.''НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ОНОВА,КОЕТО АЗ МОГА ДА ТИ ОБЕЩАЯ"!!!

21

ognyanz

преди 6 години

Искам да видя по телевизията един осъден телефонен измамник и то в затвора с раирана пижама. Защо нито един такъв не са показали досега? Уж хващат някои от тях, а после какво става със задържаните е пълна тайна. Плащат си и ги пускат, "съдействат" и получават условни присъди (току така без нищо в кеш)? Търси ли полицията парите на измамените, връща ли им ги? Това кога ще научим.

20

Анонимен

преди 6 години

До БГ 14Не, това е терор

19

до 15

преди 6 години

ЧЕ те тези измамените са от електората на Корнелия лесно манипулираните

18

А

преди 6 години

Днес престъпниците са на почит, все пак мафията си има държава !

17

Анонимен

преди 6 години

7: Аз съм на 30 и са ми звъняли поне 2-3 пъти такива от скрит номер, но само като им чуя просташкия и лукав глас веднага се усещам и ги сиктиросвам със всичките им близки, и затварят без дори да ме напсуват. Отначало говорят общи неща и се правят на ударени защото не знаят конретна информация за жертвата, и ако захапеш се почва интересното.

16

Анонимен

преди 6 години

Е, няма да е за чудене ако властимеющите са го организирали сами, както и някои НПОта да взимат пари

15

Анонимен

преди 6 години

И какво става със задържаните ало-измамници? Кога ще пишете,че хванатите измамници са ОТРАБОТИЛИ всичките 800 000 лв ??? Това ни интересува,другаре протестиращи полицаи.

14

Анонимен

преди 6 години

1 МИЛИОН БУДАЛИСТИ ИМА В БЪЛГАРИЯ !!ТЪЙ , Ч Е В ТОЯ БИЗНЕС ИМА ОЩЕ ПАРИ :DНЕ СЛУЧАЙНО БУДА НИ Е ПРЕМИЕР!!! ТОЙ Е ОТРАЖЕНИЕ НА УМСТВЕНИЯ БАГАЖ НА НАСЕЛЕНИЕТО!

13

БГ

преди 6 години

Има прости има и тарикати