31

Ха-ха

преди 6 години

Досега бяга атаки с газ. Нещо не мина номера. Сега се оказа, че имало и сексуални. Стига с *** постановки! То и босненките ги бяха изнасилвали масово. Само дето босненската армия е нападала цивилното сръбско население. Кажете какво става в Гуантанамо и иракските затвори. И кажето защо стояхте и само гледахте клането в Руанда.

30

евроатлантик

преди 6 години

Смиреност ,толерантност и премеримост,зачитане на мулти културизма в страните.Колкото повече джамии има една страна тя е е по- демократична.Най демократичните държави са Саудитска араби,Сомалия и Либия.

29

Анонимен

преди 6 години

А джихадистите и ''умерените''...?! Те са защитници на женските права и не изнасилват и поробват жени.. нали ??! Кога ще се вдигне малко шум и около тях, изобщо докога ще изкарват Асад по-лош от идил и сие..?!

28

+++

преди 6 години

До Анонимен 23 За мен това е доста стара информация. Не се сърди, но още в началото на миналата година руснаците го публикуваха. Отвлечените и превърнати в сексробини - за 20 год. са повече от 1 000 тинеиджърки. Пакистанците са в кметството(заедно с кмета и заместник кмета).

27

пенко

преди 6 години

ЗА АБУ ГРАИБ ,ПОНЕ ,ИМАШЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА !!!

26

ФАКТИ

преди 6 години

Жертвите от изнасилванията в Кьолн, Мюнхен и Берлин надхвърлят 2500. Но за тях РЕЖИМА на баба Меркел мълчи. ЗАЩО? А там нали действа и Истанбулската конвенция? Е къде е ползата от нея?

25

Kreti

преди 6 години

А кога ще има статия със изпапкани пеленачета от Асад? Поръчана ли е вече статията ?

24

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на всички, които лъжат, крадат и насилват, на тях, децата им и внуците до 9-то коляно да се случи онова, което правят на или за което обвиняват невинните, включително пожеланията ми са към репортерите на БТА.Кълнете лъжците, крадците и убийците до 9-то коляно.Медиите, които защитават и прикриват насилници и убийци са съучастници на въпросните.Медиите бяха последната власт превзета от Сатаната.

23

Циник

преди 6 години

Дадоха под съд шведската журналистка позволила си да публикува факта, че от 2015 насам изнасилванията в Швеция са НАРАСНАЛИ С 300% - КАТО ИЗНАСИЛНАЧИТЕ СА ОТ МАРОКО, АЛЖИР И АФГАНИСТАН!Но в Швеция , Германия, и Франция - това не са отмъщения - а културни различия, и национален арабски спорт!!!

22

Гладни Букжи

преди 6 години

До Анонимен 23абе , селсо, да не са 8 милиона завърнали се? ти деца имаш ли? хак ли ше ти е некой да ги прати на луната? или си ги пратил в руснята веке дето сичко е стабилност без аналогов в мире? заради подобни квартални пиянки като тебе ни се смее целия свет, ако ти не е ясно. бих ти го нарисувал, но за съжаление съм твърде лош художник

21

Анонимен

преди 6 години

А как това се прави в Англия:"Преди пет дни в два английски ежедневника публикувахарезултатите от едногодишно журналистическо разследване за един английски град, който има вид на пакистански, и е също толкова безопасен за живеене. И не само. Та там били изнасилени 1500 (хиляда и петстотин!) бели английски момичета, а десетки от тях след това били избити. Изнасилвачите-убийци били с мигрантски произход, полицията от 10 години ги знаела, но не ги закачала, за да не я обвинят в расизъм."Въпроси?

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Ха-ха-ха.......ТИ ПЪК ОТКЪДЕ ЗНАЕШ, че не се връщат???? ГЛЕДАЙ ИСТИНСКИ РЕПОРТАЖИ ОТ ИСТИНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ! В Алепо (уж унищожено от руснаци и сирийската армия!!!) сега са се върнали повече от 800 000 жители и живота се възстановява!!!! Както ще се възстанови и в другите ОСВОБОДЕНИ от правителството им!! А тези, които остава в еуропката, ТОВА НЕ СА СИРИЙЦИ! Още преди 2 години казаха, че мигрантите от Сирия са 10-15%!!! Хак да са и на еуропката афганистански терористчета!!!

19

До 17

преди 6 години

Всъщност се връщат, но това не се вижда от такива като теб, които мислят с ....!!!Да не говорим, че за няколко дни над 70000 жители от Източна Гута избягаха от американските брадати пудели за да отидат при "лошия Асад" да ги защитава!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Абе верно, защо нашите медии не пишат какво прави турския башибозук в Африн? Има предостатъчно и снимков материал.Не знам дали медиите се усещат колко са жалки в опитите си за подобни фалшиви новини и дезинформация в ерата на интернет, когато могат да се провери за няколко минути, че всичко написано е чиста лъжа и статията не става дори за тоалетна хартия.

17

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлманските жени винаги са жертви. Дали по време на война или в мирно време, тяхната съдба е ужасна, защото нямат никакви права и защита. Третират ги като робини още от деца до самата им смърт...

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11В едно си прав...........МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ЩЕ СЪДИ.....тоест ще има Нюрнберг-2!!! Ще съдят краварията, която на основата на една фалшива епруветка преди 15 години разруши цял един район!!! И всичките им помагачи от "коалицията" от 60(!!!) държави!!!! МРЪСНИ ЛИЦЕМЕРИ!!! И виж сега как почват, днес са арестували Саркози, който започна бомбардировките над Либия!!! ЗАПОЧВА СЕ!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Ако беше толкова хубаво при Асад нямаше половината сирийци да избягат. Ето сега ИД я няма, Асад остана, но не се връщат в сатрапията.

14

Анонимен

преди 6 години

Аcад ги изнасилва и от затвора ги пуска да емигрират вместо да им отреже главите и те отиват да се оплачат право във Либерасион и дори им дава хапчета и жени пазачи много лош тоз Асад.

13

ognyanz

преди 6 години

"Дамаск е използвал изнасилването като оръжие"? И това ли измислихте.

12

Анонимен

преди 6 години

Вай, вай, вай.......НОВАТА "опорна точка"!!!!!!! Хи-хи-хи.....изоставихте "точката" с химическата атака и се почна с "изнасилвания"..........Мали милааааа.......ауууу.........ПОНЕ МАЛКО НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ??????? Западнярска ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ!!!! И явно това е сега, защото руския военен щаб съобщава, че около 65% от Източна Гута е вече разчистена, над 80000 жители са евакуирани..............ЯД ЛИ ВИ Е, ЗАВИЖДАТЕ, ей, злобарчета, ще се пръснете от отровата си!!!!