26

polvo

преди 6 години

По-долу: '' Салман да не се увлича, защо еврогей фаминисткия пример хич не е добър...''...Яаааааа ..." правоверен'' рендосва в прав текст ония, дето посрещаха единоверците му с плюшени мечета!!! ''Правоверни'', сигурен ли си, че вече ''платното е изтъкано'', та ''риташ кросното'';-)?

25

Анонимен

преди 6 години

Китайците откриха месото и превзеха света.Тези свалят бурките и ще му разплачат майката

24

Анонимен

преди 6 години

Принца спечели много врагове Да му мислят охраната.

23

Анонимен

преди 6 години

Тия като махнат бурките, какви ли крокодили ще се покажат отдолу ....

22

141

преди 6 години

тия *** в кой век живеят въобще осъзнават ли??

21

Анонимен

преди 6 години

До weКъде в Корана е казано, че трябва да се носи фередже?Такава препоръка няма и в Стария завет (вие му казвате Книгата).

20

Do 18

преди 6 години

Очевидно не си работил с достатъчно евреи и не разбираш семейното им устройтво. Всичко се върти около майката, дори в традицията им е заложено че еврейн може да е само човек роден от еврейка. Не случайно един от най-великите им лидери е Голда Меир, майката на нацията

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Навремето Ататюрк е намерил начин, да се надяваме, че и този принц ще успее да осъвремени онова общество. От това хората само ще спечелят.

18

До 17

преди 6 години

В Израел на почит е консервативното патриархално общество, все още. Не знам от къде го извади този матриархат точно в Израел, една страна белязана от постоянни войни, изискващи мъжество и дисциплина, дори от жените.

17

Анонимен

преди 6 години

Ами зависи, да патриахата работи, но в Израел примерно семействата са Матриахат и системата пак работи. Ако притиснеш юридически мъж и жена да живеят заедно и да гледат деца, нащията ще е стабилна без значение кой води в къщата, просто защото и двамата няма да има на къде да мърдат.

16

Анонимен

преди 6 години

Само че на мен това "демократизиране" ми звучи по-скоро с пожелателен характер. Кой определя какво е "скромно и благоприлично" облекло? Че като знам как някои гледат на кръв само ако се подаде кичур коса или един пръст плът под чаршафа, едва ли жениците ще имат кой знае каква свобода.

15

Анонимен

преди 6 години

Ние живеем в пълен абсурд. В 21 век все още се дискутира дали е ок, ако хората има правото да се обличат както си искат.

14

Анонимен

преди 6 години

...решението изцяло е оставено на жените, които сами да решат какъв вид скромно и благоприлично облекло да изберат да носят....___Ама друг път.Арабите са хлъзгави като змиорки.Правата на жените са само пожелания.Там си предпочитат камилата.

13

we

преди 6 години

Този НЯМА право да отменя задължение от ВСЕВИШНИЯ!Исляма си има принципи и норми ,и няма цар,няма принц,няма султан,всички са равни пред ВСЕВИШНИЯ,така че принца е сбъркал и то доста!!!

12

Грешно заглавие

преди 6 години

Принца не е Салман, Салман е краля. Принца е сина му Мохамед бин Салман, което значи Мохамед сина на Салман.

11

Анонимен

преди 6 години

Салман да не се увлича, защо еврогей фаминисткия пример хич не е добър. Прекалената свобода за жените е ревносилно на тотална деградация на обществото, водеща до неговия неизбежен край. Единствения работещ и устойчив модел е патриархата, но това в Европа ще го разберем по трудния начин в най-скоро време, може би още това поколение.

10

Анонимен

преди 6 години

Тия започват да се цивилизоват за разлика от Турция която се връща в развитието си!

9

Burzum

преди 6 години

Ваййййй....скоро жените ще станат по важни и от камилите...и арабите изтърват фронта....

8

Назад срещу времето

преди 6 години

...сега остана да каже, че е по-добре мъжете да си бръснат брадата и съвсем ще ги фърли в оркестъра нашите "правоверни" прошляци..

7

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да има толкова простотия в тия коментари