64

Анонимен

преди 6 години

няма как бедна русия да участва в надпревара каквато и да е тя

63

Анонимен

преди 6 години

До Паметливна множество нападателни оръжия от САЩ се отговаря с малко на брой,евтини,но с голям ефект неща.абе младеж, ти чуваш ли се кви умнотии ръсиш? Руснаците, които са поне 50 години назад и вляво във времето, били създали нещо евтино и ефективно, а янките + западния свят с всичкия си потенциал не можели да им противостоят.Единственото, което произвеждат руснаците са лъжи.

62

до 40 от славянин

преди 6 години

Както писах по-долу - в това е майсторлъка на големият политик - с военен бюджет от 64 милиарда $ да държиш в шах онези пендъри от двете страни на атлантика с военният бюджет от над 1 трилион $! И евтино, и ефективно!

61

До 64

преди 6 години

По-голяма глупост не бях чел.

60

до 47 анонимен

преди 6 години

само да те светна в далаверата че американците наистина са ходили на луната но едновремено с това кадрите който са излъчвали са от холивудско студио заснети на земята, нарочно е направено да не се разкрива пред света какво в действителност са открили на луната, сега разбра ли защо е тази цялата конспирация, и едните и другите са прави че: кадрите са фалшиви защото са холивудска продукция, както и другите са прави защото наистина са кацнали но какво е намерено е секретно

59

Анонимен

преди 6 години

Поезните идьоти не са се оправили от боярищника още...

58

Анонимен

преди 6 години

До МалииИ парите за анимации ли свършиха?----------Добрите анимации струват скъпо. Аниматорите на Путин са доста под средното ниво щом всеки колега от форума ги разпознава като такива.

57

Паметлив

преди 6 години

До ПаметливЯрък пример за тая практика е ракетата "Кинжал"-с минимални средства от две стари неща(МИГ-31 и ракета от Искандер) се получава нещо ново,което решава проблема с ПРО в Полша и Румъния по един доста радикален начин.На практика с няколко ракети и носители тотално се закопава един от ключовите планове за обезоръжаващ удар по Русия.

56

Паметлив

преди 6 години

Философията на руската отбрана се гради върху асиметричния принцип-на създаването на множество нападателни оръжия от САЩ се отговаря с малко на брой,евтини,но с голям ефект неща.Това е напълно реално,защото Русия не си поставя целта да контролира целия свят,а само да се защити,което е възможно със значително по-малък ресурс.Съветския принцип:"Трябва да имаме всичко,което имат те" е заменен с:"Трябва да имаме всичко,с което можем да ги спрем".Може и да не ново,свръхмодерно и пр.,но да работи.

55

ДО-ХУ

преди 6 години

Актуализирай си данните!БВП на България за 20117г. е почти 100 милиарда лева!!!Ако не знаеш поне прочети и тогава пиши!!!

54

Анонимен

преди 6 години

Путин май страда от раздвоение на личността известно като шизофрения!Сам той каза преди дни че въоръжава с нови оръжия руската армия и разработва нови такива!Не че може да е истина като гледа човек анимациите които показа но самия факт че въоръжава с нови оръжия е сам по себе си показателен че на тия никога не може да се вярва!Германците са прави като казват преди време че един договор с Русия не струва дори и колкото хартията с на която е подписан!

53

Дааа!

преди 6 години

Никакво въоръжаване повече! Минаваме на производстви на 2-3 "Новичок-а". А да ги видим МИ -6 ще могат ли да познаят от кой Новичок се е побъркала английската кралица!

52

Анонимен

преди 6 години

Путин увери: Няма да участва в надпревара за въоръжаванесвършиха рублите за предизборни анимационни клипчета с безаналогови оръжия ли?

51

мазепа

преди 6 години

НАТО е създаден през 1949г. След това са създавани много военни съюзи - Варшавския пакт, Багдадския пакт, СЕАТО и др. Някой от тях се разпаднаха. Трябва ли НАТО да се разпада заради това. Или ако съседите се разведат, трябва ли и аз да разкарам моята.

50

Q

преди 6 години

НАТО е създаден през 49 за защита от СССР ,а Варшавския за защита от НАТО,НО ссср НЯМА ВЕЧЕ ,така че и НАТО не трябва да има вече ,трябва европейска армия .трябва европейска банка,трябва европейски кабинети парлемент,но действащи ,не като тези сега и единна валута и данаци за всички ,а то какво се получава сега ,ЕС е създаден само за печалба на богатите -да стават все по-богати,а И ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ СЕ ПОДЧИНЯВАТ НА сащ ПОД ЕГИДАта на НАТО .

49

РП

преди 6 години

До Бай Пешо от Сусорлев Първо се справи с календара - кой пръв, кой втори. Второ - Русия два пъти е кандидатствала в НАТО, ама кой да чете... НАТО не е това, което си мислиш, приятелю и въобще - остави други да мислят.

48

мазепа

преди 6 години

Че Русия няма пари за надпревара беше ясно. Че Путин ще даде на задна след изборите и анимационното предизборно пъчене също. Въпросът е дали запада ще иска помирение и каква политическа цена ще плати Русия за това.

47

123

преди 6 години

До Бай Пешо от СусорлевЕй, промити мозъци и неграмотен народ. НАТО е създаден през 1949 г., а Варшавския договор - през 1955 г. Та кой на кого е създаден в противовес? Толкова ли нямате мозъци да помислите поне малко, а ако нещо не го знаете, просто да проверите? Или да живее дезинформацията?

46

xy

преди 6 години

Брутен продукт в милиарди долари:1.САЩ 18 5002.ЕС 16 5003.Китай 11 30012/13 1 300 - Русия и Австралия79.България 0,062На глава от населението България и Русия са почти наравно - 8700 $, така че при огромния си военен бюджет няма как Русия да изпревари по стандарт България, за развитите страни да не говорим въобще.

45

Бай Пешо от Сусорлев

преди 6 години

НАТО беше създадено в противовест на Варшавския договор. Последния се разпадна, както логично и СССР. Щом толкова ви е страх от агресия от страна на Алианса и само плачете, че ви обграждат и готвят интервенция, наоравете постъпки за влизане в НАТО, с което ще докажете,че сте демократична и миролюбива държава. Така ще браните световния мир и ще слагате спирачки на регионалните конфликти.