30

Анонимен

преди 6 години

Човещината няма религия,етнос,раса.Проявената човещина те прави ЧОВЕК.Сафед Халид е ЧОВЕК.

29

ттт

преди 6 години

Разни НПО-та взимат луди пари, уж да се грижат за птиците. А всъщност само взимат пари. Бай Сафед Халид със своите скромни възможности направи милиони пъти повече от тях. И няма да му дадат пари, дори за един прах, да си изпере одеялата, когато изпрати щъркелите.Да си жив и здрав, Сафед!

28

Анонимен

преди 6 години

А, те на неруските *** майките хич не са разхлопани... Че като ва знам какви алтерирани *** сте, със сигурност и вие не сте разтропани ;')))

27

селския

преди 6 години

евалата на човека. Да си жив и здрав Сафед Халид!

26

Правилно решение

преди 6 години

РИОСВ и БАХ се занимават само с трупове дори и да приберат живи животно те до 48 часа умират.Просто ги държат в някой кашон в студено мазе и толкова .Нямат никакви условия и възможности да се грижат за каквито и да е било животни.

25

Анонимен

преди 6 години

До до 14 това друго животно, да не е жираф???

24

Некъф

преди 6 години

Респект за човека

23

Виц на вицовете:

преди 6 години

Експерти: Птиците са в добро здравословно състояние!No comment @

22

Анонимен

преди 6 години

Руска метеороложка е подвела щъркелите да тръгнат да мигрират толкова рано. Разширете санкциите върху по-изявените руски метеоролози и най-вече потърсете кой е личният метеоролог на Путин.

21

гейбриъл

преди 6 години

Сибирски лед трепе щъркелите в България - това е биологично оръжие и нечувана агресия от страна на Кремъл и Путин, ЕС обмисля активни военни действия срещу Русия, Меркел стяга единствената си счупена подводница, а ЕК вече цифровизирахме дигитализацията и дигитализирахме цифровизацията за да започнем кибер атака срещу Кремъл...

20

Анонимен

преди 6 години

България да експулсира 23-*** руски дипломата. Леда по перата на щъркелите е с доказано руски произход.

19

Анонимен

преди 6 години

Путин, не убивай щъркелите...

18

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Халид!

17

до 14

преди 6 години

в Средновековна Европа и Римската Империя са ги ядяли - тогава не са били и толкова редки. така, че в 2018 никой не знае вкуса им. иначе, реално щъркелите римляните са ги избягвали щото погрешно са мислели, че ядат змий и по този начин са полезни животни. за сметка на това чапли и жерав (птицата, да не се бърка с другото животно с подобно има) са похапвали здраво!

16

Анонимен

преди 6 години

Каква е приликата между АТАКИСТ и ТЕРОРИСТ? И двамата АТАКУВАТ беззащитни и слаби.

15

Веско

преди 6 години

За пореден път де убеждавам, че читателите на този сайт могат да обърнат всяка една новина в политическа... замислете се кви *** сте!

14

много гладен

преди 6 години

дали са вкусни на фурна?

13

АТАКИСТ

преди 6 години

до 11 Да де, все хем не е във властта Сидеров, все хем му биете шута, а накрая със силните на деня се оказва? Що така, бе Мимке? Що такива като теб от 8-10 години му предричате, че на следващите избори народът ще му бие шута от парламента, а той все там? Скажи!)))

12

Еднозъб ром

преди 6 години

До 2 (АТАКИСТ), "порурчения", аман нИдей кара молА тЪ бат Сали, да тЪ учи и тебе на правопис! Вместо да се репчиш, си виж ГРЕДАТА! И от Факултето браво на човека! Ама ний ако бяхме....

11

Анонимен

преди 6 години

До АТАКИСТ"че и даже във властта вече." - Каква власт? Бате ти Бойко си прави каквото иска, Валерко си хули руския патриярх а Боленчо никой не го бръсне за *** и всеки си прави каквото иска без да се съобразява с него. Власт викаш било това а? Нищо, Боленчо и следващия мандат може да е "във властта" - вече имаше опит в подкрепата си към Местан, сега и коалициика с него могат да си спретнат