15

Владо

преди 6 години

Ей....българина е страшно нещо....и на луната да го пратиш,пак ще намери какво да крадне

14

Анонимен

преди 6 години

С тия директори и директорки не се учудвам че в ловеч няма теч само че ме съмнява още след тоя директор да са там де им е мястото

13

снайпера

преди 6 години

Къде сте беее, кypвииии???! Кога ще си назначите др. Димитров за президент, с нетърпение го чакам. Щото със събуждането ми ще прави квото е нужно, без да съм отпил от кафето си даже! Е, поработил съм, даже много но не завиждайте!!

12

снайпера

преди 6 години

До неразбралЕй мъpльо, задал си 10 въпроса в два реда! Кой та кой, ми такива като тебе...коментатори и избиратели. Щото пет дена твари мaлоyмни, пишеха тука - др.Димитров президент! Сега като се усетиха кой всъщност е доктора, мълчат като риби индианците. Така че не ми задавайте тука глyпaви въпроси, а да земете да се стегнете че иначе лошо ви се пише

11

Анонимен

преди 6 години

дали министри са точили болници😃😃😃😃😃

10

мдааа

преди 6 години

Я да видим Деса много... знаещата дали ще попадне в извадката?

9

Ала-Бала

преди 6 години

Много пъти съм писал, че се краде от големите държавни болници. Когато доде на власт нов режим ( независимо от партията ) назначава свои хора или потвърждава старите управители, които са се съгласили да работят за тях и са си платили за това. После започат да точат: ремонти на завишени цени, извършвани от "наши фирми", завишени цени на лекарства, апаратура, разни наеми за това - онова, игра с РЗОК и фиктивни проверки, показващи, че " всико е наред". Резултат ОБ Ловеч и Враца са фалирали.

8

Анонимен

преди 6 години

""тъй като се установява, че се касае за трайна тенденция, която е продължила повече от 7 години""Какво "съвпадение", откакто ГЕРБ е на власт здравни министри точели болниците.

7

Анонимен

преди 6 години

да всички до сега г.рбераски министърчета калинки

6

Боко Тиквата

преди 6 години

Начи ся да се разберем- моите министри са недосегаеми, ако ще и хора да са убили. Разпореждам да изгорите зам. бушончетата.

5

Анонимен

преди 6 години

"тъй като се установява, че се касае за трайна тенденция, която е продължила повече от 7 години"Тази трайна тенденция продължила повече от 7 години съвпада с една друга трайна тенденция, продължила повече от 7 години- ГЕРБ. :)

4

Ddd

преди 6 години

Ако прокуратурата рови в болниците по същия начин както ровеше в КТБ, работата започва да понамирисва на джоба на един възпълничък депутат от ДПС. Знаем вече че Цацаров работи за него.

3

MaйMyнaтa

преди 6 години

Като стана на въпрос за НЗОК, къде е доктора, пищовджията който гръмна ромея???! И как доктор плейбой с нормална заплата, подарява цветя за 10 000лв. на любимата си?? В България ли е въобще гусин Димитров, ако не е тайна де

2

Анонимен

преди 6 години

Един бивш министър - д-р Петър Москов със сигурност трябва да бъде осъден:1.за незаконното въвеждане на пръстови отпечатъци;2.за ваксините с живак, внос от Турция, които бяха приложени на БГ-деца.

1

Анонимен

преди 6 години

В никакъв случай! Не и в България!