58

Коко траверса

преди 6 години

до 61Аааа, отстъпки на никого не правя , теб ще те разпоря. Ясно ?

57

група магистралки

преди 6 години

До АнонименМоже ли да ме информирате къде има американски бази в България.С радост ще отида там да тупам мекицата за долари.Писна ми от турски тираджии и българи без пари.Има такъв слух сред колежките,амо никой не е виждал американска база.За информациятя ще заплатим с бурен секс по желание.Явно предпочитате травестити.За вас Коко траверса ще направи отстъпка.Все пак всички *** са русофили.Благодарим предварително.

56

Различни светове ...

преди 6 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

55

Анонимен

преди 6 години

В България изборите са по-организирани от руските. В секциите всеки ром си снима интегралната бюлетина, като е длъжен да гласува за всяка натрапена му мутра, освен това попълва и уникален код от преференции за най-противния от листата. Лошото е, че някои от тях се усетиха и след като си снимат бюлетината после я правят невалидна и така комунистите от гроп имат само един милион истински гласове и половин милион невалидни.

54

Волен

преди 6 години

Абе младата жена си е млада жена, ама мъжката любов е къде-къде по-сладка. А и Вовата е на възраст, продължи кратко и не болеше много.

53

Пейтриът

преди 6 години

Волен миндераса, на куями окраса!

52

така е добре

преди 6 години

Тъй като прокламираните резултати няма да се случат, Атака окончателно ще загуби почва. Това всъщност е добре за българския народ за да се събиди окончателно от вековната си дрямка.

51

Слави

преди 6 години

До патриотМного прости хора има във форума. С две гънки в мозъка и се исказват неподготвени и незнащи по теми изискващи дълбоко познаване на факти и история.Трябва да гледате и четете повече независими медии за да видите голямата картина и двете страни на монетата, пък тогава се изказвайте гръмко.

50

к

преди 6 години

До по-далече от Русия"Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията."коя цивилизация !?тази цивилизация с 25% безработица ли !?на исламските "бежанци" или на пакистанските имигранти кметове на Лондон или на Френската Арабска Джамахирия или до цивилизацията на 3-тополовите и на "ценностите" им заври си в в разпрания еврейски г. тази цивилизация барабар с "ценностите" и

49

100%

преди 6 години

Дрогаря путин след като елиминира опонентите си,кой отровен,кой разстрелян можеше и да не се явява на избори ,тъй като ги печелеше убедително!

48

Сидеров-руска подлог

преди 6 години

Сидеров е гъзолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш и да унижаваш България...

47

Анонимен

преди 6 години

да не е имало конгрес на малките хора с големи амбиции.

46

Анонимен

преди 6 години

Шеломов си вкара автогол, с тези избори.

45

Анонимен

преди 6 години

До по-далече от Русияпоредната глупост....

44

Анонимен

преди 6 години

Убиха Немцов, Навални не му позволиха да се яви на изборите, и то нямаше никакви реални опоненти.Шеломов си измисли една "опонентка".Не само това, в Думата няма нито една партия, която да е против Шеломов.Парламента им измислен и изборите им измиселни.Бялата Златка разбира се ще хареса всичко, защото има мангизи в цялата работа.Не е тайна за никой, че БКП и Атака са агенти на Шеломов.

43

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

42

Сидеров???

преди 6 години

Той Путин е там, където му определиха избирателите! Сега съвсем скоро ще разбереш къде ще те "настаним" тебе, гъбо отровна!

41

Анонимен

преди 6 години

Коментарите на 42 и 44 са много интелигентни и поучителни за хората. Молбата ми е да не се трият както се трият невинни думи.

40

Волен на кол

преди 6 години

Какво прави този *** там? Това ли *** мисли за България? Да отива в Сибир и да не се връща

39

Анонимен

преди 6 години

В България не можеш да направиш партия , телевизия без да ти разреши ЦРУ, чре посолството на САЩ - така , че Сидеров е шпионин на ЦРУ..