12

Знаещ

преди 6 години

До анонимния единадесети:Това някой ти го каза, по телевизията ли го чу, в някой вестник ли го прочете или направи справка със закона.

11

Анонимен

преди 6 години

мИЛИЦИОНЕРЪТ, ПРЕДИ ДА ИСКА ДА СЕ П ОКАЖОЕШ ЛИЧНАТА КАРТА Е ДЛЪЖЕН ТОЙ ДА СИ ПОКАЖЕ ДОКУМЕНТ. ЧЛ 151 ЗМВР. Без да си покаже документа(непременно прочетете името, и си запишете и личния номер на картата му) никакви документи не показвам аз. Като се легитимира-разбира се показвам личната карта.

10

до 10

преди 6 години

Не само на запад-в западна европа, но и в САЩ проверки не се вършат без причина-. Причина е, ако си направил някакво нарушение. Ето как е в САЩ- ще дам линк и ключови думи, ако линкът не излезе " IN CALIFORNIA, YOU HAVE THE RIGHT NOT TO SHOW YOUR ID TO LAW ENFORCEMENT ... IN MOST CASES " https://aclusocal.org/en/news/california-you-have-right-not-show-your-id-law-enforcement-most-casesНакратко-проверки на документи се правят, ако има п ичина, а не когато им хареса.

9

До 8

преди 6 години

Проверки се правят в западна Европа и то без причина. Май не си запознат много с нещата!

8

Руснака

преди 6 години

До Анонимен8На мен лично ми писна от тези проверки за установяване на самоличността. Наистина и не само на запад, навсякъде, където не е полицейска държавата, не се проверява, кой си носи личната карта и кой не. За година може би имах над 15 такива проверки.Въпреки, че проверят, каквос е оказва, над 500 с влезли в сила присъди се разхождат по улиците свободоно.

7

Анонимен

преди 6 години

А дали милиционерите са представили документ. Според ЗМВР милиционерът е длъжен първо той да се легитимира. Второ-на запад не се правят проверки без причина. Не се проверяват хора, ако си вървят по улицата, и не правят нищо незаконно.

6

Ризван

преди 6 години

До 4Ром или мънгъл, турчин или българин не е важно! Важното е че не е бил сам. :)))))))))

5

Сандо

преди 6 години

е добре де, с всяка простотия ли ще ни занимавате дето се случва в страната не неограничените простотии

4

Анонимен

преди 6 години

Че то си е отвличане,бе!Прав е човека.Сега сигурно ще го накарат и да си плати за стреса и спането в килията.

3

Некъф

преди 6 години

Тоя 100% е ***

2

Анонимен

преди 6 години

ДО 2. И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И НИЕ И АЗ!

1

Анонимен

преди 6 години

Съставен му бил акт...? Що не го проверихте за наркотици в кръвта, бе?