174

КАКВО ДА ЧАКАМЕ ЛИ..

преди 6 години

АМИ ---НОВИ ОРЪЖИЯ , ПО СТАРИ НЕМСКИ ЛИЦЕНЗИ ОТ ВСВ!!!!!ДРУГОТО СА РУСКИ НАДУВКИ И ....ПЛАШЕНЕ НА ГАРГИТЕ!НАЙ-МНОГО , ДА СИ НАКИЧИ *** С РОЗИ ЗА ...."РЕмБРАНД-дирането" пред световните медии.!

173

СатаНАТО™

преди 6 години

Откакто през 2006 г Путин обяви курс към руски фашизъм, постоянно има полезни идьоти, които обявяват, че от утре минаваме в руската сфера на влияние и ще избиваме демократите... И някак си не се получава.

172

РОСЕН

преди 6 години

ДО ИЗБОРИТЕ ПЛЮЕХТЕ ПУТИН КАТО КАРУЦАРИ ,СЕГА ПЪК КАКВО ЩЯЛО ДА СЕ СЛУЧИ СЛЕД НЕГО. НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ОТ ТОВА ,КОЕТО ВИЕ ИСКАТЕ ,ГОСПОДА "ДЕМОКРАТИ " ! НЯМА ДА ИМА 10 НОЕМВРИ В РУСИЯ ,НЯМА ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ , НЯМА ДА ИМА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА /КРАДЕНЕ/ ПО БЪЛГАРСКИ И ОЩЕ СТО НЕЩА ,КОИТО СЕ СЛУЧИХА НА БЪЛГАРИНА СЛЕД 1989 Г.АКО Е ЖИВ И ЗДРАВ ,ЩЕ БЪДЕ ПАК ПРЕЗИДЕНТ-НАЛИ ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА В КИТАЙ.

171

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 172..!!!!!! Ко речи...я пий хапчетата бе човек..Те ще се изпотрепят с Япония за някакви си Курилски островчета дали били част от Сибир.....а бе намали дрогата.

170

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарите общо имаме 350000 жилища на нашето море, Руснаците имат 500000.----------------Т*пчо, 500 000 стаи, стаички, и тоалетни кабинки общо няма по Черноморието.Какви пестин хиляди имота бе, гламав?Вие малко разсъждавате ли или сте като шарани, кълвете на ***.

169

маке

преди 6 години

ке я подкарам що да не я подкарам във виното е истината човек казва тва що му е на сръцето и на душата

168

Анонимен

преди 6 години

Светът смята, че Русия е решаваща сила в борбата срещу тероризма в Сирия - конфликт, поставил на сериозно изпитание предвожданата от САЩ коалиция. Сега същите тези подкрепяни от Русия сирийски сили превземат последните крепости на подкрепяните от Запада бунтовнически формирования. В медиите четем, че въртолети на пиндостанската коалиция отново спасяват главатари на терористичните банди.

167

маке

преди 6 години

да живей Велика Русия до 2 години Путин ке е президент и на България идеята за 16 република е жива слава слава слава да пием за великите братя

166

Анонимен

преди 6 години

Големият въпрос за руснаците през следващите 6 г. - какво ще се случи след тяхами нищо ново за тях - глад, мизерия и дрънкане на калашници.

165

Анонимен

преди 6 години

До 88Затуй Путин даде големи части от Сибир на китайците и се отказа да взема данъци / такси от тях, нали ?

164

Анонимен

преди 6 години

Айде уточнете се накрая, сутринта пишете че Русия е западаща а след няколко часа се въздига

163

88

преди 6 години

Истината е една: ресурсите са на привършване на планетата, не става въпрос само за нефт и газ. В Русия има милиони квадратни километри неразработени, където има всичко от менделеевата таблица. Пияницата Елцин услужливо даваше на западни фирми да изнасят тези богатства, подобно на нашите измeкяри. След като Путин стегна режима, започнаха да наобикалят като хиени около Русия. В Русия е необходимо да кажеш, че си анти-Елцин и всички ще гласуват за теб. Това не е Либия, Ирак, лесно да ги съсипеш.

162

Анонимен

преди 6 години

До Жоре Ко Речи Ко?Всеки втори у нас, или 40 на сто от потребителите, не могат да поддържат домовете си достатъчно топли, защото са енергийно бедни. Това стана ясно по време на конференция за енергийната бедност, организирана от Министерството на икономиката.И това в държава в която минималната заплата е ДВА ПЪТИ по висока отколкото в Русия.А като си говорим за инфраструктура,в столицата на БГ все още има улици без асфалт бе.Пропаганда казваш.НЕ ПРОСТО ФАКТИ.

161

Стига глупости

преди 6 години

До АнонименТова го обясни на ЦРУ. Порови се в книгата им, намери някъде чист БВП!

160

Анонимен

преди 6 години

До Жоре Ко Речи Ко?Ко-ко-муда-ко?

159

Анонимен

преди 6 години

До 162Кажи честно погледна ли статистиката за БВП на държавите преди да отговориш ? Линка го има в коментарите и къде сравняваш топла страна с туризъм и автомобили с Русия която има проблеми дори в износа на газ, камоли друго да изнесе насам заради глупавите евро санкции... Толкова разбирате от геополитика , че направо Ви завиждам !

158

Анонимен

преди 6 години

До Стига глупостиТака де :)) БВП няма значение, щото нали .. не е удобен. 40 млн руснаци под границата на бедността - е, те са свикнали - няма лошо, но пък как бият *** в САЩ.Резервният фонд източен - не е източен а стратегически изхарчен. Руски пенсионери ровят кофите - бъдете здрави, ще се оправят нещата според Медведев.СПИН е вече епидемия в Русия - малко ще натъманим цифрите и няма страшно.Фалшификации на изборите - няма такова нещо! Това са филми на ЦРУ! Фалшиви !

157

Жоре Ко Речи Ко?

преди 6 години

Въздигаща се Рашия ли? Коя Рашия- дето има 22 милиона души под границата на бедноста, или тази която е на първо място по брой наркомани, алкохолици, самоубийства, катастрофи и детска смъртност ли? Или тази в която средната заплата е колкото в най-бедната страна на ЕС (т.е ние), а минималната заплата е ДВА ПЪТИ по-ниска от тази в БГ? Или може би тази Рашия в която извън Масква и Питера няма никаква инфраструктура...Айде мерси за пропагандата ама НЕМА НУЖДА

156

Анонимен

преди 6 години

Рогозин на каква възраст е?То пък ако е той, такъв рев ще падне!

155

Анонимен

преди 6 години

Масовите изборни нарушения останаха в неосъществените блянове на колективния запад. Само рижият не е поздравил Путин с победата. Продължава да се надява, че по улиците на големите руски градове ще излязат стотици хиляди протестиращи либeрасти.