47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Защо ЕС ще подкрепя Англия без доказателства?"Какви доказателства при положение , че ЕС е слуга на САЩ? Помниш ли Колин Пауъл как размахваше една епруветка с брашно и ревеше за оръжията на Ирак и на края нищо? Сега е същото но с други наивници.

46

Анонимен

преди 6 години

Рев, рев и мъка по Елцин се носи над Лондон.

45

тцтцтц

преди 6 години

хаил меркел и меййй злодеииии

44

Сандо

преди 6 години

не щът да слушат тия руснаци и това си е ... че и пушкала имат

43

Др. Уотсън

преди 6 години

До димоМоже би целта е да бойкотират световното по футбол, едно събитие, което несъмнено ще донесе много позитивен имидж на Русия.

42

Анонимен

преди 6 години

ЕС, САЩ и Англия се командват от няколко масонски клана, които искат да заграбят богатствата на Русия.................затова са тия циркове с отровения двоен агент и дъщеря му!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Защо ЕС ще подкрепя Англия без доказателства?Освен това Англия излиза от ЕС!!!Къде е логиката???

40

анонимен

преди 6 години

англия е вън от ес така че няма какво да се съобразяваме с нея това е световентерорист ограбвал векове човечеството да си оправят педофилските скандали сс русия да не се извиняват тереза мей не може да сесправи с брекзид затова да си подава оставката

39

димо

преди 6 години

Айде стига вече , изборите минаха , Путин спечели тотално, заговора пропадна , сега почвайте да мислите как да се оправдавате за американския геноцид в Сирия и Ирак !

38

ognyanz

преди 6 години

Европейският съюз вече трябва да се еманципира от Великобритания. Солидарността си има граници, а интересите са си интереси. Не е неоходимо да участваме във всяка британска п'ровокация срещу Русия.

37

batevale

преди 6 години

Прави впечатление ,че "случаят Скрипал" и другите преди него , са се случили на контролирана от МИтата територия . Случката е много съмнителна , както и да я разгледа човек . От една страна се вдига медиен шум , а от друга , не се представят доказателства . Това обвинение от страна на Великобритания не би могло да мине пред съд дори и в Того...............

36

Анонимен

преди 6 години

Искам да излезе някой политик и да каже "С Путин и Россия не може да се разговаря, защото ни излъгаха"! Разбираемо е, че за лицемерите от ЕС и ФАЩ, е трудно разговарят с хора които говорят само истината!

35

пенко

преди 6 години

"М-р " /можеше и хер/ Маас , според пакта за капитулация ,Русия има право на военни бази в Швабия !!! Има ли или няма !!! Къде и какво работи /в момента / Шрьодер ??? Знаеш ли .../ нов ***.ун .гере / колко са инвестициите на Германия в руската икономика ??? Вкусен ли е на лиз.а.не американския "З" ???

34

Анонимен

преди 6 години

И по трудно ще ви стане ПРЕС,ТЪПНИЦИ! Колко зло се опитвате да направите на изтока. Ама Путин не е българското продажно правителство ще ви заседне ПИРА,ТИ.ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ ОБЕЩАНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА УЧАСТИЕТО НА РУСИЯ В ОТРАВЯНЕТО НА ЕДИН ШПИОНИН И ПРЕДАТЕЛ. А горката България не може да намери няколко достойни мъже да защитят страната си.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Изолирани от коя част на света? От Германия и ФАЩ? Щото ако се замислиш ЕС и ФАЩ взети заедно са по-малък пазар от Китай например. Ноооооо разбирам те, за тебе света свършва с табелата - "край" на изхода от селото в което си живуркаш с козичките и овчиците!

32

Анонимен

преди 6 години

Смешници!

31

Анонимен

преди 6 години

до 24 На руския народ не му пука за Путин. Той гледа да оцелее. И на ПУТИН НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА..Така изолацията на Путин от света се задълбочава.

30

Плъх

преди 6 години

Прилича на плъх - подъл и коварен

29

Анонимен

преди 6 години

Вижте му муцунката само...

28

Плащайте

преди 6 години

Абе вие купувайте газ, а на кой му пука за ващо партньорство