60

ЗАДУНАЙСКИ РОБ

преди 6 години

ВОВА,ВОВА,ТИ СИ НАШАТА ОТРОВА. ТИ СИ НАЩО ИЗБАВЛЕНИЕ ДА ЖИВЕЕМ В УНИЖЕНИЕ. РАЙСКО Е ДА СЕ УМРЕ В ПУТЬОВОТО СЕ СЕ СЕ РЕ. ЖУЖИ НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ,ДАЖЕ ВСЕКИ ЩЕ НАКАЖЕ ЩОМ ЛЪЖАТА МУ ПОКАЖЕ. ЖУЖИ СМЕЛ РАЗУЗНАВАЧ,НА МАСАЛИ РАЗКАЗВАЧ,КАК ГО СТРЕЛЯЛИ УБИЛИ,НО...НЕ СА ГО УЦЕЛИЛИ... ЖУЖИ ИСТИНАТА ВЕЧЕ СИ Я МЯТА К'АТ ЕЛЕЧЕ. МИСЛИ ВСИЧКИ СА РУСНАЦИ,ЗАДУНАЙСКИТЕ ***...ВСЕ ШАРАНЧЕТА ГИ ХВАЩА И ЗА СТРЪВ ЗА ТЯХ НЕ ПЛАЩА. ГОЛА КУКИЧКА МУ СТИГА ДА НАПЪЛНИ КОША С РИБА...АЙ СИК!!!... ПУТИН Е ВЕЛИК! ПУТИН АКБАР Е

59

Анонимна

преди 6 години

Путин е пак, това се очакваше.Народа не решава нищо.Нищо не зависи от народа.Цяла вечност са лъгани хората и ще продължава така.Руските хора и те живеят зле като българите.Олигарсите живеят на гърба на народа.

58

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо АнонименНе са му "избягали" 5-6%, води с поне 40% пред следващия. Та ТОЙ няма за какво да се притеснява, постоянно контактувам с руснаци - там го уважават. Виждат и усещат какво е направил за Русия. Де да имахме и тук един такъв... ама не би. Те си имат Путин, ние си имаме ***...

57

Анонимен

преди 6 години

Пич, не се притеснявай, ще го изберат. За годините на управлението си е направил толкова много за руснаците, колкото предишните 20 управляващи не са могли. И да краде като за световно, руснаците пак ще гласуват за него. Да имахме и ние в България един такъв... А то само утрепани от айтоската градушка мижави лъжци и крадци...

56

манго

преди 6 години

Евтини номера , за хората които нямат достатъчно познания .Тъжното е , че се разпространяват от същите по нареждане срещу възнаграждение! Кой кого заблуждава ....? ,, На хората им дайте кръв и зрелища и те ще забравят всичко " перефразирано .

55

Дядо Радой

преди 6 години

Господ да "поживи"Драгалевския Хай Дук, за да може приказката тъжна, да прилючи до тук.

54

Анонимен

преди 6 години

Явно на това се дължи гениалното остроумие..

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46"Ти най-вероятно ще да си някой мозъчен хирург а ?"----Хирург съм, но не мога да ти помогна. Русофилските мозъци са много увредени и трябва много да се реже. След толкова години русофилия остават пълни инвалиди.

52

Анонимен

преди 6 години

Руските хакери са се напили от радост за преизбирането на джуджето и са си хакнали сървъра на ЦИК ей така за кеф :)На кого в нормалния свят му пука за пoлучовеците?

51

Анонимен

преди 6 години

Днес е неделя. Нормалните хора почиват. Дежурните 5-6 от Фактор.бг са налазили и Днес.бг. Затова е тази фобска /страхова/ истерия. Лайте кутрета, не пречите.

50

Анонимен

преди 6 години

най-се радвам кога плюят по Путин. Супер е!айде краварчета - вадете гегите и нека плюенето започне сега!3.. 2.. 1 уахахааххах

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46"Ти най-вероятно ще да си някой мозъчен хирург а ?" -------Ти защо питаш? Мозъчни проблеми ли имаш? Съжалявам, не мога да помогна в твоя случай.

48

Andreshko

преди 6 години

А може Путин да е получил приятелско рамо от бай Дончо,който да му връща жеста.

47

Andreshko

преди 6 години

До #30. Тази статия не обслужва само Русия,а и българската ЦИК. На следващите избори нашата ЦИК няма да са изпълнили изискването на закона да закупят машини за машинно гласуване и няма да има и електронно гласуване,а оправданието ще е: Нали видяхте, че в Русия имаше хакерски атаки и изборите могат да бъдат манипулирани,т.е. може да стане така,че Герб да не ги спечелят...

46

Василев

преди 6 години

Джуджето става принцеса, и после ще я направим годеница на Великия Султан от Босфора!!!Агент Итън Брукс!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 6 години

При Путин лабаво немалко! Гледа да се подсигури на 200 %. А и с хакерската атака ще обясни избягалите му 5-6%.

44

Анонимен

преди 6 години

СЪЩО КАТО ПРИ НАС - БОКО СИ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ОТ РАНО.ПЪК АКО ВЪВЕДЕМ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ, ЩЕ ИМА ВИНАГИ 99 % като ТАТО.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 44Ти най-вероятно ще да си някой мозъчен хирург а ? :D

42

Анонимен

преди 6 години

Ясно защо ще изберат Путин с голям процент. Руските хакери работят за него. Те имат богат опит.

41

Анонимен

преди 6 години

Плосък КГБ-ейски номер. Целта е да кажат: "Виждате ли и нас ни атакуват. Значи и ние имаме право да атакуваме когото си искаме. Правихме го в миналото. Щего правим и в бъдещето."