150

Елементарно Уотсън

преди 6 години

Всичко върви добре, докато ради не научава, че детето не е от него и отключва "болестта"...

149

Анонимен

преди 6 години

Дали някога ще се разбере истината? Защото на нашите полицаи така им е най-удобно. Убийство и самоубийство и край случаят е приключен, ама дали е било така? Едва ли някога ще се разбере. Жалко за младите хора! Каквото и да е станало никой не заслужава да умре така. А бебенцето дано никога не разбере в подробности на какво е било свидетел. Късмет е, че е толкова малко и няма да помни.

148

Тимур

преди 6 години

Убийство-самоубийство ! И край...какво толкова...тука в Бг..винаги след убийство следва самоубийство..какво ше си играят да ги следват..

147

Тони

преди 6 години

Като я гледам тази жена на снимките, които се тиражират в интернет - не е щастлива. Сигурно е било мъка да понася две години този мъж до нея. Може би лоши битови условия и ниски финансови възможности са я накарали да се захване с него. Вероятно й е писнало и е решила да се разделят. Това за него е било невъзможно и я е убил. Интересно защо тя се обажда на брат му? Не на родителите си, не на родителите му, а на брат му. Каква ли е била връзката там?

146

Анонимен

преди 6 години

Какво му е било на това детенце малко да гледа часове наред умрелите си родители, потънали в кървища... Дано паметта му е милостива и забрави всичко това.

145

Знам ли

преди 6 години

До Grammar NКакво е учет? Ми питай в психиатрията, там точно така ги пишат.

144

Анонимен

преди 6 години

Най смешен е Радев !Нацията днес не е в комунистически концлагер,но сама психясва и се самоубива,Радев се върти на лоста !Ало ,редник смешен си Радев !

143

Доротея

преди 6 години

До Grammar N Явно не ви се е налагало да си взимате удостоверение,че не се водите на учет никъде-радвайте се!

142

Анонимен

преди 6 години

За родната бирено-шкембелийска полиция,която я мързи да работи стана много удобно при откриване на мъртва двойка единият да е убил другия и после да се е самоубил. И като си представим,че тези полицаи непрекъснато вият за високи заплати а производителноста на труда им е нула. Недай Боже да ти потрябват за нещо!

141

Grammar N

преди 6 години

"Нито пък се водел на учет"Редакторити, койтуй учет?

140

Анонимен

преди 6 години

Коментарите ви ги научиха как да избиват дискретно...

139

Анонимен

преди 6 години

Хората ***,а Радев говори за християнство ,Сидеров пък за руския патриарх !Бойко най добре,в Европа вика хората са живяли по добре от СССР !Супер сме !

138

Същия

преди 6 години

Не е ясно защо смятат г.упак за нецензурна дума...Докато се налага цензура и се прикриват нещата,и не се е наричат с истинските им имена ,такива инциденти ще зачестяват!

137

Въпрос

преди 6 години

До120,Убийствата с нож не били типични за българина...Сигурно за Ориента са типични,ми да той българина и без това не е много европеец,по -скоро е ориенталец!...За съжаление така си решава и проблемите....поредния изперкал ***...😕😣

136

Анонимен

преди 6 години

Странна е тази работа, но версията на МВР ми изглежда малко вероятна.

135

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 119Щом е търсила брат му, значи мъжът и започнал да изтрещява. Тази касапница е била предхождана от скандал или разправия на невисок глас. Тя търси брат му, значи и друг път го е търсила.Ако е имало нападение от трето, чуждо, лице над мъжа и, тя е щяла да звънне на 112, а не на брат му.

134

Анонимен

преди 6 години

Какво се е объркало.Объркало се е това че живеят в БГ.

133

Анонимен

преди 6 години

Управляващите да отхвърлят с документ ИК...какви са тия игрички на отделяме я... пък от скоро време била нужна.

132

Анонимен

преди 6 години

Това е щото не сме подписали истанбулската конвенция.Не е смешно,трагично е,и всички *** трбва да знаят,че никакви конвенции няма да спасят българската жена от комплексирания и мъж,който решава проблемите си с нож или пистолет.

131

българска работа

преди 6 години

съседите им знаят колко им струва всичко, обаче не знаят какви проблеми си имат