217

Анонимен

преди 6 години

Следващият ход на английските тъпу-нгери, е ново убийство и поредно натопяване на Русия. Абе глупе-ндери англоезичници, вие сте виновни за хиляди убийства по света!

216

Анонимен

преди 6 години

И какво постигна Путин с това? Сега руснаците от Санкт Петербург ще трябва да пътуват чак до Москва за английски визи!

215

Reptile

преди 6 години

Императора на Русия ще продължи да властва, по-могъщ и по-страшен за враговете! Скалъпилите скандала *** мекерета ще бъдат постигнати от възмездие, колокото по-късно, толкова по-сурово!

214

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Лани ВКС изпепелиха около 30 офицери от разузнаванията на НАТО и Израел, събрани на погрешното място в погрешния момент, без да предупредят руснаците. Та сега може и затова янките да хвърлиха В-52, хеликоптери "Апачи" и тежка артилерия срещу вагнеровците, въоръжени само с леко оръжие. Нищо, ще чуят "Залезът на боговете"!Руснаците са злопаметни!

213

Анонимен

преди 6 години

Какво ще се случи когато британските официални лица не отидат на откриването на Световното първенство ? Тази дъртофела изобщо наред ли е ? Кому е притрябвала насред спортно събитие ? По-добре да си гледа БРЕКЗИТ-а който тотално ос*а.

212

До №231

преди 6 години

Спомена за педофилията в Британия. Откъде научи - от официалното становище на българското МВнР за безпокойството на българското общество от този проблем, станал типичен за Обединеното Кралство или имаш данни за това, че г-н Премиерът е извикал британския посланик на "Дондуков" и го е заплашил с официална нота, а конфиденциално - че няма да целуне Борис Джонсън?

211

Карлуково нюз

преди 6 години

Ми да им подскажа на британците следващия ход: обръщат се с гръб на изток, събуват гащички до нивото на коленете и се навеждат напред с цел да се хванат за палците на краката. После болката е малка, срамът е голям...

210

Анонимен

преди 6 години

БРЕКЗИТ, ОТДЕЛЯНЕТО НА Шотландия и още много други неприятни неща ги чакат британците.Шотландците си имат династия, докато англетата 300 години ги управлява немската Хановерска династия.

209

Анонимен

преди 6 години

С тоя скандал англетата се отитват да си решат вътрешните проблеми с педофилията на държавно ниво и с брексита. Също и със сепаратистките настроения. няма да им се получи. Напрактика само ще си създадат нови проблеми, при това достатъчно сериозни.

208

Анонимен

преди 6 години

Британския не е развален немски с холандски оттенък, а развален френски с немско - холандски оттенък. В крайна сметка са били 700 години под френско робство ;)))

207

Анонимен

преди 6 години

Гол Вагнер ама 14 американски пилота мъртви на границатам между Сирия и Ирак...

206

Аспарух

преди 6 години

Руснаците нямат изгода от отравянето!Англосаксонците с този театър целят да ударят офшорките ,които работят с големите Руски фирми,а от там икономиката на Русия.Видяха,че само със санкциите не става и затова.На тези безумци,не им дреме,че могат да подпалят Трета Световна Война.

205

Анонимен

преди 6 години

226 Стига сте клатили костите на клетата старица.

204

Анонимен

преди 6 години

Путин ще спечели утре и накрая ще победи завоевателя от севера, казала го е бабате много отдавна. Никакъв шанс за Мей и джендърите.

203

Сокол 9

преди 6 години

Ихтамнет ихтамнет ама на гол Вагнер си е жив погром

202

Сокол 9

преди 6 години

Великобритания няма нито език, нито култура.------------------------------------------------------------Колко *** трябва да си за да напишеш подобна простотия Къде си ръгнал бе

201

Сокол 9

преди 6 години

220 А бе как така все на руснаците се преписва все ихтамнет пък после зелени човечета референдуми организират и БОВ се използват а ихтамнет

200

Сокол 9

преди 6 години

219 Буд спокоен Лондон не случайно е Лондон , той може да мисли и не им заблазявам на русначетата

199

Анонимен

преди 6 години

До офф 219Не, те не мислят, те комбинират провокации!!!

198

Анонимен

преди 6 години

Ммддааааа..............чудят се кого още да "отровят" за да го запишат на руснаците!!! Е, няма да е много трудно.............не са малко предателите, които щъкат по мъглявия албион!!!