8

Анонимен

преди 6 години

Носовете на РИОСВ ги запушват от София, понеже замърсителите там си плащат данъците. Стандарта на софиянци е изкуствено завишен за да не вдигат протести. Изсмукват ресурси от цялата държава за сметка на здравето и живота на хората. София трябва да се взриви заедно с народното събрания и софийска община. Ядрена бомба там ще свърши добра работа. Едни 20 мегатона добре ще се отразят.

7

Анонимен

преди 6 години

Бургас е най - изстрадалия регион на България. От поне 50 години държавата съществува за сметка на бургазлии, които дишат мръсния въздух на нефтохима. А цялата печалба я прибира София, защото силово принудиха лукойл да се регистрира в софийска община и там да си плаща данъците. Ядрена бомба трябва да се хвърли върху софиянци. И малко ще е. Цялата страна, включително Пловдив, Варна и всяка сериозна българска община страда заради алчността на софия!

6

Анонимен

преди 6 години

източниците на отрови във въздуха са едни и същи и са ясни,обаче икономическия интерес е по-силен от здравето и комфорта на населението,въпреки,че всъщност то прави икономиката

5

риосв

преди 6 години

ами както в бургас, така и тук във велико търново, понеже на риосв носовете са запушени с пачки пари от страна на фирма крононшпа, никога няма да открият източника на мръсен въздух. елате във в.търново петък след 19 часа и стойте ако можете до понеделник 7 часа - не само мирише, но и се вижда отровния облак и даже от къде излизасе вижда, ...ама риосв "не виждали" и "не знаели"

4

анонимен

преди 6 години

днес разбрахме че летището в пловдив е дадено за 35 години на китаи сега сипригответе маските нали искате инвестиции и работни места сега ще видитекон боб яде ли на всеки час самолет с контеинери от китаи на тирове и за запбалкани

3

Анонимен

преди 6 години

Ами да си избрат пак оня недоправения дето носеше перални с Цветанов.

2

Ха Ха Ха

преди 6 години

Нали беше най-добрия град за живеене? До каквото се докоснат гепаджийте си отива!

1

Анонимен

преди 6 години

МРЪСЕН ВЪЗДУХ ИЗТОЧЕН ВЯТЪР