12

Анонимен

преди 6 години

Децата затова не се оставят без надзор , защото все още не са наясно с последиците , аз като малък бръкнах в контакта и като ме изперка тока и имах късмет да не се спомина , вече не правя така, също така си играехме пред блока да разтапяме пластмасови бутилки , докато не си накапах единия крак...

11

Анонимен

преди 6 години

Че на видеото се виждаше жена, която държи бебето, за 12 годишна изглежда доста голяма! А пък.... си спомням през 2000-та година в Берлински хотел Майкъл Джаксън си беше провесил така сина Принс от един прозорец.... и после го викаха в полицията за обяснение. Той тогава бил на хапчета и инжекции.... Напълно неадекватен. И това бебе го върнали в къщи на превъртелите си родители? Нямам думи!

10

Анонимен

преди 6 години

Това дете още е живо, прокуратурата вече работи. А какво стана с детето на минстъра от ГЕРБ, дето баща му го уби? Там прокуратурата какво направи?

9

Анонимен

преди 6 години

До АНТИБЕБЕБИЯЧКА12-годишната ид.и.отка трябва да бъде освидетелствана или като бавноразвиваща се или като ***. Ами, както е влязла другата жена, видя се как ид.и.от.ката бързо прибра бебето, ако в прибързването беше изпуснала детето? Тогава, какво?! Незабавно ид.и.о.тката да бъде настанена в съответно заведение за лечение. Явно не е с нормална психика.

8

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Каква поредна ромлянска драма дами и господа,само такива историйки през час!

7

АНТИБЕБЕБИЯЧКА

преди 6 години

ТУК ВИЖДАТЕ САМО ТОЗИ КАДЪР!!! ИМА ДРУГИ КАДРИ КАК СЕ ПОЯВЯВА ВТОРА ЖЕНА НА БАЛКОНА И ТАЯ ДЕТО ГО Е ПРОВЕСИЛА СЕ СТАПИСВА И ГО ПРИБИРА ВЪТРЕ!!!БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е МАЙКАТА ИЛИ БРАТОВЧЕДКАТА ТАМ НЯКОЙ Е ПЪЛНО КУКУ!

6

Анонимен

преди 6 години

Тцтцтцтц... Нямам думи за 12 годишното олигофренче... Толкова кухо дете не съм виждал.

5

Тралала

преди 6 години

Провесили са детето и са обвинили братовчедката, защото е малолетна всички трябва да са във затвора без изключение. 12 содишната братовчедка вече е със разбити нерви и готова да убива деца и бебета за да им вземе джобните и да иде да си купи дрога и сънотворни.

4

Анонимен

преди 6 години

Ужас!!!!!!!!! Само като гледам снимката и дланите ми се изпотяват!!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

АСЯ 12: ТЕ МИ ГО ТУРИХА В МОЯТА СТАЯ!!! ЧЕ ГО ИЗХВЪРЛИМ ПРЕЗ БАЛКОНА БЪРКА МИ В ИНТЕРЕСИТЕ!!!

2

Булгар

преди 6 години

Е как за ден се научиха

1

Анонимен

преди 6 години

АСЯ 12 ГОДИНИ ДА СЕ РАДВА, ЧЕ ОЩЕ Е МАЛОЛЕТНА!!!!ПРИЗНАЛА СИ Е ПРЕД РАЗСЛЕДВАЩИТЕ , ЧЕ ДЕТЕТО Я НЕРВЕЛО И КАТО БЕБИЯЧКАТА ИСКАЛА ДА МУ ДАДЕ УРОК!!!