52

възмутен

преди 6 години

Ако управляващите решат да се превърнем в нормална държава вместо територия на престъпници, ще трябва да спрат кранчето за парите към партийната им централа. Партийната им фирма която е правила некачествено ларгото, трябва да го довърши без пари. Но за нанесени щети да плати огромни глоби.

51

либерта

преди 6 години

причината е в прехода и в общественити поръчки с наши ваши фирми ...а най новите и необичайни технологии се наричат корупция политика лъжа само не триите коментара имам теоретична свобода на словото

50

sofeto

преди 6 години

"Каква е причината?"....у цял свят с краде в строителството, а у нас... ем некадърност, ем се краде!

49

Анонимен

преди 6 години

ПРИЧИНАТА Е В ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ НА ГЕРБАРСКАТА ФИРМА.

48

Анонимен

преди 6 години

Вестника ви явно е в съдружие с пишещия тези безсмислици! Не ви е срам! Сами си измисляте проблемите,сами си пишете и сами си гласувате! Не ви приляга!

47

Ники

преди 6 години

Москов ли си, хидроинженер ли си ...като говориш вземи вкарай някоя върхова технология в България за Шахтите дето стърчат по улиците или са като дупки черни ...АМа пусто космически технологии трябват и за тях ..тапа.ци!

46

ex

преди 6 години

Фандъка иска да е кмет още един мандат,ако не тя за лилето са се приготвили да ни я сложат.Търсят и място,че след като мине председателството,трябва да е началник някъде.Как се купуват чантички по 4 000 лева а?!!А?!!!Тя ли е виновна или КОЙ?!КОЙ?!!!!!

45

Smurf

преди 6 години

" Ларгото е отново за ремонт, каква е причината" Причината е проста - Герб. Няма ремонт или нещо което да е построено от Герб и да не е почнало да се разпада до година или две след като е завършено

44

специалист

преди 6 години

Журналиста, моите уважения не е нито строителен нито хидро инженер за тази констатация. Лоши и икономисани материали и неквалифицирани работници това е . Изводите са ваши.

43

Анонимен

преди 6 години

В България няма никакъв или поне малък контрол на всички обществени поръчки ,хванати хора от гората ,без никакъв интелект не може да работят съвестно ,като се имаа предвид и заплащането става още по лошо ,ние сме известни с това ,че не можеме да създаваме инфраструктура ,но дори и да направиме нещо после не умееме да го подържаме

42

ex

преди 6 години

Причината е ясна.Един брадат турчин се е лекувал от рак с парите за ларгото.Тоя същия уши шамар едно време на полицай,докато беше в Столична община съветник(разбирайте крадец).За награда дивия каратист го направи министър!Кой е виновен а?!!!!!А?!!!!КОЙ?!

41

Анонимен

преди 6 години

Гроб дерибействар,даскалката е поредната калинка на Гроб,цацаратурата и тя е в тройка с Шиши и Боко,фирмата изпълнителка е Янис Гроб....кой е виновен????БСП естественно.

40

АХЕ

преди 6 години

К`ви нови технологии бе гусин Москов. То това е строителство не е ядрена физика или решаване на диференциално уравнение. Има си упътване на производителя на материала, как, по какъв начин и при какви условия да се влага. Или: Прави едно, прави две прави три. Готово. Бахмааму сега и така ще ги извиняваме за това, че крадат безобразно!!!!!!!!! Засрамете се журналист Москов, ЗАСРАМЕТЕ СЕ!

39

Софиян Провансов

преди 6 години

Юлий Москов, журналист?! Списвал е разни неща преди 30-40 години, сега само папка и слушка! Пръв защитник на управляващите, които и да са! ДС ***! А ларгото, е същото като Витошка, като настилките в метрото, като бул. Фандъков, като НДК, като .... повечето грандиозни ремонти. Не става да върнеш 50% от парите от поръчката на кметкатя или министърчето, да направиш ремонта качествено и да остане за теб, Не става! На нас ни е добре така! Още много такива ремонти ще ни направя, като сме овце!

38

българина

преди 6 години

Парите са все на някой, минали са през бюджета нещо е направено. И от тан запичват проблемите ВСИЧКО КОЕТО СЕ СТРОИ ПОСЛЕДНИТЕ 10 Г е с качеството на китайска маратонка за 5 лв! Това е абсурд! Трябват жестоки глоби за лошо изпълнение фирми да бъдат изключвани от списъците с поръчки. Пример според вас преустройството на л мост струва ли 40 млн! За толкова се прави мол, герб крадат поне 50 процента.

37

Анонимен

преди 6 години

Крадат на поразия.

36

Анонимен

преди 6 години

Проблема са герберските фирми които печелят конкурсите. Половината от хонорарите отиват в партията и за качество не може да се говори. Вижте какво е и по Витошка.

35

Анонимен

преди 6 години

Освен Гробаджиите,виновен е и Цацата.

34

Анонимен

преди 6 години

ясно е - герб и данчето фандъкова, как кой

33

Анонимен

преди 6 години

Причината е ясна - дадохме властта на ГЕРБ.