263

Анонимен

преди 6 години

Руската наглост е безкрайна.

262

Депутато

преди 6 години

Руския депутат,никой не го интересува какво мисли! Русия е пред разпад и ще губи още територии! Време е тази крайно враждебна страна,да бъде навряна в ъгъла!

261

Анонимен

преди 6 години

Колкото на нас запада помага за развитието на нашите културни ценности толкова и на Украйна ще помогне. С джингълбел и халлоуин напред към новите български ценности.

260

наблюдател

преди 6 години

Украинците са като макетата, отделили се от своята духовна майка и страдащи поради това.

259

Косе Босе

преди 6 години

Украинската хунта иска връщането на Крим, все едно че става дума за чувал с картофи. Самите жители на Крим нямат ли думата? Не трябва ли да се питат и те? Впрочем те вече бяха питани, имаше референдум. А хунтата си иска Крим за да го предаде на американците. На нея самата Крим изобщо не ѝ е нужен - напротив, на хунтата Крим в състава на Украйна не ѝ изгоден, защото това са 2 милиона гласоподаватели, които не само че не подкрепят хунтата, но активно ѝ се противопоставят.

258

Анонимен

преди 6 години

До БобиНаправиха и тестваха РАКЕТЕН ДВИГАТЕЛ НАПЕЧАТАН НА 3Д ПРИНТЕР-Глупости.На 3D принтер правят соплото на двигателя на Space X. Руснаците такава технология нямат.

257

Kaka

преди 6 години

До АнонименA kak c KOCOBO?

256

Да добавя

преди 6 години

До Ваня 256 Щяли сме да спрем турците при Пловдив.. Ти чуваш ли се какви ги дрънкаш? Капитан съм от запаса и ще ти кажа че още тогава през 70-те Турция имаше ядрени гаубици от САЩ. Ние също имахме ядрено минни фугаси по границата.Имаше и други начини да ги спрем, но ако не дойдат руснаците до 24 часа с нас беше свършено.Така че от мира по хубаво няма.

255

Отговор

преди 6 години

До Еми Ах мечти ,мечти..! Та те са по бедни от нас Еми.Това ли искаш.Явна не си живяла про соца и не знаеш каква хубост беше.

254

ТОТО

преди 6 години

До до ТОТО 224В случая не става въпрос за Крим обаче!В статията става въпрос, че Русия има претенции към ЦЯЛА Украйна, нали още можеш да четеш, или не разбораш български език?

253

Анонимен

преди 6 години

Дали? ;)Представям си как Русия се присъединява към украйна. Все едно София да се присъедини към Банкя, само защото там живее евроатлантическо *** ;)

252

Анонимен

преди 6 години

По-вероятно е Русия да се присъедини към Украйна.

251

Дедо Пешо

преди 6 години

Абе българи невиждатели какво дават по тв.момичета слагат гърди за да се продават на араби.Разберете западът е порочен и развратен.Ако не господ то Русия ще накаже католиците и папата които удобрява двуполовите бракове.Е товали проповядваше Исус Христос.

250

Анонимен

преди 6 години

Украйна остана само територия, не и държава!

249

Крим е руски

преди 6 години

Русия е велика , Путин пак ще е президент!Неофашистите в Киев от десен сектор ще бъдат наказани за престъпленията си, затова че убиват руски деца, жени и мъже в Украйна!

248

Shop ot Gnilyane

преди 6 години

До АнонименDa si chuval neshto za Kievska Rus? Kakvi ukrainci, vse edno shopite da pretendirat, che ne sa bylgarI

247

Анонимен

преди 6 години

Проливите трябва да минат под руски контрол .

246

Анонимен

преди 6 години

Така както е тръгнала България ще стане някой ден част от турция!

245

Ваня

преди 6 години

Преди България имаше мъже с пушки,които можеха да сприт турските аскери още преди Пловдив,а сега имаме мъже с токчета които ще ги пуснат дори и в креватите си.Е това ни научиха катилиците.

244

Тинтири Минтири

преди 6 години

П.П.Поради изтрити коментари и променена номерация на постовете - уточнявам, че репликата ми беше за "референдум" от 400 хил. руснаци по нашето черноморие.