197

Анонимен

преди 6 години

Правилната позиция на Външно министерство по отношение на Русия е причината за тези изказвания. България е член на НАТО и ЕС и позицията е абсолютно правилна ! - противното е равносилно на самоубийство.А по отношение на Русия ! - ако продължават в същият дух ще последва ембарго и единственото което ще остане в руските магазини ще бъде тоалетната хартия.

196

пенсионер

преди 6 години

Абе,пелтек,те и да се справят добре,пак ще искате предсрочни избори!Вие освен да искате нещо,друго знаете ли?

195

дядо Груьо

преди 6 години

Искайте другари ,кой ви пречи.Но едно е да искаш , друго да можеш.Пък Баце два пъти ви дава властта.Какво направихте? Както винаги се ос......те.И тебе видяхме какъв капацитет си.

194

Анонимен

преди 6 години

Никога вече БСП и ДПС !

193

Лари

преди 6 години

Искали избори - да си направят.За мен лично е все едно - избор нямам.Докато не се даде законова възможност за реален контрол на избирателите върху властта, нищо няма да се промени и ще си останем последната евродупка.Без значение кой краде (пардон управлява), ГЕРБ или БСП.

192

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТръмп е отказал да приеме Б.,а Ц. са го пратили при лица,които не са на високо ниво.В Европа някои лидери също бягат и се крият от тях.От Чехия пък ще го съдят,а и изкараха досие от затвора в Чехия,където е лежал Б. за крадени коли.Тези хора се изчерпаха,а и целия народ е против тях.БСП и ДПС са европейски партии.

191

Анонимен

преди 6 години

На този нищо не му се разбира,освен че пелтечи,няма и доводи.Заедно с всичките си недостатъци,ГЕРБ са за предпочитане пред БСП.

190

българин

преди 6 години

САМО ТИКВАТА ДА НЕ Е. КОЙТО И ДА Е ДРУГ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ.

189

Много

преди 6 години

Гладен, абе много гладен

188

Анонимен

преди 6 години

Нови избори, за да загубите отново ли ? И ако дойдете с кого ще се коалирате, ДПС ? Айде пак със старите номера...

187

Анонимен

преди 6 години

БСП не могат да си оправят вътрешните проблеми, тръгнали да свалят правителството...

186

Анонимен

преди 6 години

До Червените милионери Това го копираш барем от пет години и гледа все ти се радват.Чудя се само ти сам ли го измисли или някой ти го написа.Не че е лошо, ама твйте господари са мноого по по - от тия, занкоито пишеш.То за кво.ли ти ги пиша тия работи, кат в чугуна под гербския ти каскет надали има нещо.

185

помним

преди 6 години

Още не са умрели хората които бяха живи по време на онези гибелни времена за България.Трябва да минат поне още 30-40 години докато новото поколение започне да се връзва на лъжите на социалистите.

184

Анонимен

преди 6 години

Когато БСП управляваха ни спираха еврофондове! Пълни некадърници са тия! Опасни!

183

кога?

преди 6 години

Този иска да ни натири в калта серсеминът му със серсемин.Кога ще се вдигнем и да изметем тази социалистическа ***?

182

Анонимен

преди 6 години

Нима БСП може да ни извиси в икономически, социален и духовен подем?! Нещо не ми се вярва!

181

безпартиен

преди 6 години

По времето на Жан Виденов получавах 4 долара заплата месечно.И на оня свят ще гласувам против БСП,защото сега получавам за същата работа 1100!като чуя за БСП направо съм като мадам Фани от сериала"Ало ало" в момента в който видеше германски войници-блювам змии и гущери!

180

4epa

преди 6 години

TOLKOVA E MAZEN NO MU PRE4I NOSA DA PASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

179

Антрополог

преди 6 години

Това мазничко личице на снимката,което не е изработило през живота си и един залък хляб иска преврнат,избори,власт! Явно не е чел какво е казал Гари Линекер за Световните първенства :" Всички тичат по игрището,потят се ,напъват се и накрая Германия става световен шампион.". В България : "Всички крещят ,викат оставка,правят преврати ,правят избори и накрая Бат Бойко става министър-председател! Само *** могат да искат днес избори!

178

4epa

преди 6 години

BSP GLADNI , GLADNI TA USVIRIPELI !!!!!!! ISKAT VLASTA ZA6TOTO SEGA IMA KAKVO DA KRADNAT!!!!!! SLED KATO SE DOKOPAT DO VLASTA - VSE EDNO TURNADO E MNALO !!!!!!!!