124

Анонимен

преди 6 години

Откога ви казвам , че Ердоган с нищо не е по-добър от Асад, вие не ми вярвате!!

123

Анонимен

преди 6 години

Зъл, зъл, ама като види Бойко и му става мило.А Бойко като му изпълни пълна програма и му омекват капачките...Нали Бойко за единия пост като кмет на София в новата османска империя е готов да продаде цяла България.

122

Атеист

преди 6 години

Най- старата религия е юдеизма. Християнството и исляма произлизат от нея.

121

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Изтриха ми коментара за исляма! Как е изникнал! Защо ли!Иаслямът е възникнал по причина мъжката ревност! Търговците и овчарите ,след дълго отсъствие ,жените им прегришавали! А двете религии ,които са биле там,юдейство и християнство не решават проблема! Юдейството разрешава изневярата , а християнството попът им дава прошка на жените! За това правят новата ислямска религия! Като вземат от двете по малко! И добавят ограничението за жените! Това е истината за ислямът!

120

Киртак

преди 6 години

Много му се кефехте в начало. На форума в Давос и за "Флотилия на свободата". Хак да Ви е!

119

Хм

преди 6 години

Едно време всички,които настояваха,че Турция няма място в ЕС,бяха направо заклеймявани!А просто те гледаха реално на нещата!Турция и Ердоган не са се променили много от тогава!Единствената разлика е,че Ердоган вече не е послушен и провежда собствена политика.Там е болката!

118

Български Българин

преди 6 години

В тази статия пропуснахте да кажете, че Ердоган обеща нулеви проблеми със съседите. Речено- сторено, всъщност само речено... Вместо това: военна интервенция в Сирия, намеса във вътрешните работи на България, Гърция, Сърбия използвайки турските малцинства. Заплашва Гърция с унищожение. Открито заявява, че милее за османската империя. И се мъчи да прекрои границите на Турция.

117

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ,зъб ,злобен а тук при нашите благи и мили управляващи, умират по 8 човека на час и със скорост 192 човека на ден освобождаваме от присъствието си България .На чужд гроб плачете .

116

Аман от тъпака

преди 6 години

До Аман от тъпчовци И говорил и проповядвал на арамейски .

115

Гюнтер

преди 6 години

Ердоган е лаком. Ама той и Хитлер беше лаком.

114

Анонимен

преди 6 години

До ааЗащото за запада така наречените "ценности" не са нищо повече от една маска. В момента, в който не им изнася стават пирати (каквито винаги са били), подкрепят и терористи и джихадисти, всякакви безумци, чрез които да прокарат политиката си. Запада са лицемерни, алчници, превземащи богатствата и ресурсите на всички народи.

113

Пенчо питанката

преди 6 години

До 127. Ти от къде знаеш, че Исус е евреин? Аз например съм чел, че е Арамеец. Даже наскоро имаше предаване за един манастир в Сирия и там казаха, че това е единственото място в света където се говори на езика на Христос-Арамеиски. Освен това умнико еврейството е религия а не етнос. Генетиката вече доказа, че етнос евреин няма. Евреите от западна Европа имат германски гени а тези в източна Европа са със славянски. Има и етиопски евреи които са черни. Истинсите евреи (сафаради) по кръв са араби.

112

Аман от тъпчовци

преди 6 години

Алоо, т.нар. Истина-ти въобще знаеш ли, че Исус Христос също е евреин бе? Знаеш ли, че и апостолите-Петър, Павел, Тома, Матей и прочие- също са евреи? Я не бъди толкова невежа и не се занимавай с неща, с които не разбираш! И да са живи и здрави евреите, защото те единствени показват на света как трябва да се отнасяш с мюсюлманите! И не само показват-но и никога не губят! За разлика от джендърския евросъюз!

111

Анадоли

преди 6 години

Ердоган се прави на активен, но всъщност дълбоко и навътре вътре обича пасивен да е.

110

истината

преди 6 години

Неговото изявление на Световния икономически форум в Давос през 2009 година, когато той напълно смая израелски президент и носител на Нобелова награда за мир Шимон Перес, наричайки го "детеубиец", ще се помни дълго.Ето къде е бил заровен ключа за бараката няма да говорите истини срещу еврей че ще си имате неприятности щом е еврейн еима право да убива невинни деца така ли даже и нобелова награда му дават това е голяма мръсотия .Знайте че Исус ще се върне на земята и правдата ще възтържествува

109

Мехмед

преди 6 години

Ха дойче веле , не благодаря за лъжливата ти пропаганда .

108

демократ

преди 6 години

колкото и да се опитват да ни манипулират с медиите хората не са толкова простиразличават истината от лъжата правдата от неправдата по цял свят хората се пробуждат срещу тиранията на наложения "нов световен ред" -хаус ЕРДОГАН Е ЗА НАРОДА НАРОДА СА С НЕГО

107

аууу

преди 6 години

А, много си хубав чиляка, като всички мюсюлмани си е хубав. И като тия дето взривяваха бомби ,и като тези дето изнасилваха германки в новогодишната нощ, и като всички останали! И да не сте си и помислили,че исляма е най-противната и лицемерна религия- неееее,няма такова нещо! Да не сте си помислили,че според исляма да убиеш,излъжеш, претрепеш друговерец не е грях-неее,няма такова нещо..

106

Свободен българин

преди 6 години

До Истукан Ти в кой век живееш? И на базата на какви данни правиш такива дълбокомислени изводи?

105

айде сега

преди 6 години

От толкова негативи има и малко мноооого добри изпълнения, като нарече шимон перес "детеубиец"(от народ,който е най-големият тумор от как света съществува)